GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Napoli și Haaland sunt de neoprit

Napoli și Haaland sunt de neoprit
Napoli și Haaland sunt de neoprit

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 19:02 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 20:18

Campania ia amploare, iar octombrie se preface a fi luna in care cluburile vor juca dupa pofta inimii. Meci după meci unii vor acumula puncte, iar alții vor fi ancorați ireversibil în partea de jos. Unele vor lua forma unui tren de mare viteză, iar altele vor deveni locomotive lente cu abur. Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pe efbet.ro

Unele cluburi s-au străduit pentru glorie, iar pentru altele, adevărul strălucește încă în octombrie. Subiectul de astăzi: „Echipe sub abur”. Și câțiva jucători de fotbal care sunt la fel de importanți ca întreaga echipă. Marii specialiști își pun întrebarea: „Napoli a renascut fără Diego Maradona?”.

Actuala echipă a lui Luciano Spalletti este o copie a celei de la începutul anilor ’90. Și poți paria în siguranță pe „partenopea” cel puțin pentru campionatul mondial din Qatar. Sâmbătă joacă cu Cremonese în deplasare, iar săptămâna viitoare primesc vizita celor de la Ajax, pe care a învins-o cu 1-6. Napoli face progrese ca echipă, iar Erling Haaland își învinge rivalii unul câte unul. Norvegianul a marcat 19 goluri pentru City de la începutul campaniei, iar șansele ca acesta să marcheze sunt cuprinse între 1,26 și 1,35. Prin comparație, Mbappe, Neymar și Messi au cote cuprinse între 1,80 și 2,10 pentru a înscrie. City găzduiește Southampton sâmbătă și lucrurile par destul de clare - 4-0 sau 5-0 și două sau trei goluri înscrise de Haaland. Cele mai bune cote la confruntarea dintre Manchester City și Southampton le găsești pe efbet.ro.

Schimbare bruscă a direcției deținătorului recordului mondial pentru victorii consecutive. În Norvegia, Molde este la un pas de titlu și nu are de gând să oprească seria de victorii. În weekend, albaștrii își pot adjudeca titlul cu o victorie în fața lui Ham-Kam, în timp ce în Europa speră să se impună în ambele confruntări cu Shamrock Rovers.

Iar la celălalt pol sunt cele mai „blocate” echipe. În Bundesliga, Bochum este deja retrogradată. Sâmbătă, Bochum găzduiește Eintracht și lucrurile sunt complet clare în favoarea vizitatorilor. În Portugalia, Maritimo este „lanterna roșie” cu 8 înfrângeri din tot atâtea meciuri. Este clar ce se va întâmpla la Boavista - Maritimo, iar cota pentru victorie gazde este foarte tentant. Pentru un alt club, intriga se termină mai devreme decât mai târziu. În Cehia, Pardubice este în faliment, iar Jablonec cel mai probabil va obține toate cele 3 puncte. Povestea frumoasă pare ca s-a încheiat pentru norvegienii de la Jerv. Cu 12 înfrângeri în ultimele 13 partide, acest club își ia rămas bun de la fotbalul de elită. Jerv primește vizita celor de la Aalesund și rezultatul pare destul de clar – încă o înfrângere. Cele mai mari cote pentru acest joc pe efbet.ro.

După meciurile aproape sigure de luat la pariuri, vin confruntările de urmărit din plăcere. În Italia, între Udinese și Atalanta va avea loc un spectacol unic. Cele două echipe sunt pe „creasta unui val” și ne așteptăm la un spectacol de neuitat. Așteptări mari și la Arsenal - Liverpool cu direcție spre multe goluri în poarta oaspeților. Meciul anului din Bundesliga este Borussia Dortmund și Bayern Munchen. În cele mai multe cazuri, așteptările sunt de o nouă victorie a bavarezilor. Ambele campionate din Germania și Italia sunt aici pe efbet.ro.

În Spania, rareori vedem rezultate atât de clare la cele trei mari cluburi. În această etapă, Barcelona câștigă împotriva celor de la Celta Vigo, Real Madrid câștigă cu Getafe și Atletico Madrid obține victoria împotriva Gironei. Întâlnim aceeași situație și în Portugalia cu victorii pentru Porto, Benfica și Braga. Cele mai bune cote pentru meciurile din Spania și Portugalia sunt aici pe efbet.ro.

Și încă un moment interesant. Fiecare început are un sfârșit. Lens este neînvinsă de 17 meciuri și poate că este timpul ca această serie să se încheie în această etapă la Lille. Este derby nordic în Franța până la urmă. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează