GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

O zi specială în Liga Europa se tratează cu Pariuri Speciale. Câte SuperȘuturi pe poarta lui Leverkusen crezi că trag Ianis Hagi și Rangers?

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 13:20 / Actualizat joi, 06 august 2020 13:21

Prima zi de Liga Europa jucată după aproximativ 5 luni a fost excelentă și la îndemâna pariorilor. Gazdele au câștigat pe linie, iar în 3 dintre cele patru meciuri s-au marcat TG3+. Ziua de azi se anunță și mai interesantă, poate și prin prisma faptului că avem un român implicat, e drept, cu șanse mici să meargă mai departe. Pariurile clasice, ceva mai greu de intuit decât la cele 4 meciuri de miercuri, pot fi însă ușor ocolite cu o serie de Pariuri Speciale, pe care Superbet le oferă din abundență jucătorilor săi!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe Total Șuturi pe Poartă, Faulturi Comise în Meci sau Offside-uri în Meci, opțiuni întâlnite la toate cele patru partide de azi!

Ianis Hagi și Rangers au nevoie de o minune

Internaționalul român a început deja sezonul în Scoția, dar acel 1-0 de la Aberdeen n-a trădat o poftă fabuloasă de goluri. Iar pe BayArena, scoțienii au nevoie de minimum 3 pentru a se califica. Ianis Hagi speră să prindă mai multe minute decât în meciul tur, în care a intrat abia în minutul 68, la scorul de 2-0 pentru nemți. Dacă Steven Gerrard n-a abandonat însă la pauza finalei Ligii Campionilor de la Istanbul, când Milan o conducea pe Liverpool cu 3-0, atunci treaba asta nu e în AND-ul englezului și e clar că Rangers va încerca să răstoarne acel 1-3 din tur. Leverkusen i-a marcat atunci goluri în ambele reprize și nemții n-au pierdut decât 3 dintre ultimele 16 meciuri europene jucate acasă.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază de oriunde pe Bayer Leverkusen – Glasgow Rangers. Va fi un meci pe contre, iar un număr mare de cornere pare probabil pe parcursul celor 90 de minute!

Sevilla – Roma se joacă într-o singură manșă

După Inter – Getafe, scor 2-0, partidă disputată miercuri seara la Gelsenkirchen, și celălalt duel italo-spaniol va fi tranșat identic, neapucând să se dispute turul înainte de pandemie. Astfel, Sevilla și Roma se vor duela la Duisburg pentru un loc în sferturi, în caz de egalitate urmând să se treacă în prelungiri și, dacă va fi cazul, la penalty-uri. În ciuda pedigree-ului lor European, Sevilla și Roma nu s-au prea întâlnit, până acum, în meciuri oficiale. În ultimii 20 de ani, istoria consemnează doar un 2-1 pentru Roma și un 6-4 pentru Sevilla, ambele partide fiind amicale. 

Sevilla – Roma este cel mai echilibrat meci din această fază a Ligii Europa, iar cei mai mulți pariori pot fi tentați să joace Sub la mai toate pronosticurile care le trec prin minte!

Grecii merg cu speranțe în “gura lupului”

Un alt meci foarte interesant al zilei de joi, în Liga Europa, este cel dintre Wolverhampton și Olympiakos Pireu. Partida pornește de la 1-1, scor înregistrat la Atena datorită golurilor lui El Arabi și Neto, în ceea ce a fost prima confruntare europeană din istoria celor două echipe. Trupa lui Espirito Santo a avut un nou sezon bun, dar întreruperea din cauza pandemiei a afectat-o grav. După reluare, “Lupii” n-au mai jucat la fel în Premier League și au încheiat pe 7, pierzând la golaveraj locul de Liga Europa, în fața lui Tottenham. Câștigarea acestei competiții i-ar propulsa însă în grupele Ligii Campionilor, iar Wolverhampton e una dintre cele mai motivate echipe ale continentului. Să nu uităm nici de Basel – Eintracht Frankfurt, un meci aproape amical, după ce elvețienii au câștigat turul din Germania cu 3-0. Cu nemții nu știi însă niciodată și parcă ar merge un pariu pe oaspeți, măcar pe Goluri Marcate, Total Cornere sau Total Cartonașe!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe campionatele tale preferate, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Liga Europa trebuie să aibă o regină! A doua competiție intercluburi a planetei se reia miercuri! Pariază la Superbet pe rundele finale!

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Daniel Pancu: “Încă păstrez mănușile lui Cordoba, care m-au făcut Pantera din Kadikoy”. Vezi ce alți fotbaliști de câmp au intrat în poartă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  06 August 2020, 20:13

cite suturi pe poarta... e clar ca zero... ca freaca banca de rezerve sarmanu Ianis... gata, it's over.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează