GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  COMUNICAT DE PRESĂ

(P) Romantic FM- 21 ani de “muzică, nu zgomot”!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 10:40

4 ianuarie este o zi speciala pentru Romantic FM! Sunt  21 de ani de cand s-au auzit pentru prima data in eter programele Romantic FM, singurul post de radio Premium Exclusive din Romania!

Unul dintre primele radiouri lansate la noi, Romantic FM isi bucura zilnic ascultatorii cu cea mai exclusivista selectie de cantece, consolidandu-si pozitia ca principal generator al muzicii de calitate.

Brand unic pe piata interna, Romantic FM este sustinut de un public premium,  fidelizat in toti acesti ani de playlist-ul unic, divers, exclusivist, de calitatea programelor si  de prezenta unora dintre cele mai elegante si apreciate voci de radio.

Apreciat pentru originalitatea si stilul inconfundabil, Romantic FM  difuzeaza, de peste doua decenii, "muzica, nu zgomot", pastrand publicul pe frecventa 101.9FM si pe www. romanticfm.ro.

Si anul acesta, Romantic FM a sarbatorit alaturi de o parte dintre ascultatorii sai cei mai fideli, cu surprize, cadouri, muzica buna, stare de bine si tortul din parteacasei!

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează