GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

CFR Cluj - Clinceni. Clujenii vor să pună presiune pe FCSB » Cotă mărită la 30 pentru victoria campioanei! Ce trebuie să faci pentru o cotă de 50

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 10:56 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 16:53

CFR Cluj - Academica Clinceni se joacă azi, de la 21:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 16-a din Liga 1. În cazul unui succes, clujenii ar depăși-o pe Craiova și ar egala liderul FCSB.

CFR Cluj a terminat cu un egal anul 2020, 0-0 cu Universitatea Craiova, dar speră să înceapă cu dreptul în 2021, cu o victorie în meciul cu Academica Clinceni. De la revenirea lui Edi Iordănescu, CFR n-a pierdut niciun meci. Campioana se află pe locul trei, cu 31 de puncte, în timp ce ilfovenii ocupă poziția a cincea, cu 25 de puncte strânse după 15 meciuri disputate.

CFR Cluj n-a mai pierdut în ultimele patru etape din campionat (trei victorii și o remiză) și visează la al 10-lea succes stagional în fața unui adversar pe care l-a învins în toate întâlnirile directe de până acum. CFR și Clinceni s-au înfruntat de trei ori de la promovarea ilfovenilor în prima ligă, iar campioana României a câștigat de fiecare dată (2-1, 3-0 și 4-1). Pariorii pot profita dacă CFR Cluj obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 30 pentru un succes. Poți avea chiar o cotă de 50 în cazul în care pariezi 50 de lei și pe alte evenimente înainte de startul partidelor (detalii AICI)!

  • Academica Clinceni e neînvinsă în ultimele patru etape (trei remize și o victorie);
  • Cele două formații sunt separate de șase puncte în clasament;
  • CFR și Academica s-au întâlnit o singură dată la Cluj: 3-0 pentru gazde;
  • CFR Cluj (18 goluri) și Academica Clinceni (16 goluri) sunt printre echipele cu cele mai slabe atacuri din Liga I.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui CFR Cluj a fost mărită la 30, în loc de 1,40. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 150 de lei! Totodată, puteți obține o cotă de 50 la victoria lui CFR Cluj, în cazul în care pariați 50 de lei și pe alte evenimente sportive, pre-meci! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează