GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Participă la ultima provocare a concursului #superstamacasa și câștigă premiul etapei!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 18:24

Concursul #SuperStamAcasa se apropie de final, iar tu poți încheia ultima etapă victorios! Baschetbalistul Bogdan Bobe Nicolescu vă provoacă la un SuperConcurs de îndemânare și precizie. Fiecare coș de gunoi luat la țintă cu o hârtie mototolită a reprezentat un antrenament ideal pentru această etapă, iar acum ne poți demonstra aptitudinile pe care le-ai căpătat într-o viață întreagă datorită lenei de a te ridica de pe scaun. Participă acum și urmărește toți pașii provocării pe pagina de Facebook Superbet! Vrei să-ți începi cariera de parior? Înregistrează-te aici și distrează-te cu cele mai tari meciuri și jocuri!

VEZI CARE ESTE SUPERPROVOCAREA ACESTEI ETAPE!

Fizica cuantică și geometria ți se par grele? Și nouă la fel, de aceea îți dăm o SuperProvocare foarte simplă! Trebuie să arunci cu o minge de la minim 3m într-un coș de baschet improvizat. Ca orice român iubitor de sport, cu siguranță ai o minge în casă, dacă nu, încearcă la vecinul microbist de deasupra, el cu siguranță are o colecție. Coșul de baschet e și mai ușor de confecționat, atribuie-i și altă utilitate coșului de gunoi din bucătărie și folosește-l pe post de coș de baschet. Aruncă de la minim 3m o minge în el și poți câștiga voucher-ul de 500 de lei pentru magazinul eMag + un premiu extra de 500 de lei dacă ești parior la Superbet și ai un cont activ.  De la statul pe canapea din pandemie ai putea să faci întindere la orice mișcare sportivă, așa că nu te agita prea tare pentru că vrem să te relaxezi distrându-te alături de noi și de tânărul baschetbalist de la CSM Oradea. Ia coșul la țintă și dă-l pe spate pe baschetbalistul naționalei!

CUM TE ÎNSCRII ÎN CONCURS?

Foarte simplu! Intri pe pagina de Facebook Superbet, apeși butonul de LIKE pentru a face parte din comunitatea noastră, intri la postarea concursului și lași un video cu tine în secțiunea de comentarii reușind să duci provocarea la bun sfârșit! Ai nevoie doar de un telefon cu cameră și dorință de a ieși din monotonie. În rest, e floare la ureche! Vrem să te vedem în acțiune punându-ți talentul de baschetbalist la încercare. Dacă Bogdan Nicolescu se va lăsa impresionat, știi deja cine se va bucura de voucher-ul de 500 de lei de la eMag. Intră acum pe Facebook, urmează pașii concursului și arată-le tuturor că poți încheia acest concurs victorios. 

CARE SUNT CONDIȚIILE DE PARTICIPARE?

Poate niște condiții aspre ar fi stricat toată distracția, iar Superbet nu e genul de casă de pariuri care are scopul să te plictisească, din contră, cu noi începe mereu distracția. Dacă ai peste 18 ani și nu te dai niciodată în spate la o provocare, atunci concursul astă e soluția perfectă să-ți ocupi timpul. Concursul este dedicat tuturor majorilor, nu doar pariorilor, iar premiul, de asemenea, poate fi câștigat de oricine, diferența este că pariorii cu un cont activ la Superbet se pot bucura și de premiul extra de 500 de lei pe contul lor, nu doar de voucher-ul pentru eMag, dacă sunt câștigători. Bagă-te pe fir și câștigă premiul pe care îl meriți! Vezi aici Termenii&Condițiile concursului!

 

#ÎmpreunaSuntemSuper

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Citește și:

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează