GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi pariuri pentru derby-urile finalului de lună

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 15:13 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 15:13

Weekend-ul ce stă să înceapă ne pregătește câteva zile de fotbal spectaculos, în care fanii vor avea cu siguranță de unde să aleagă. Premier League, Ligue 1 și Serie A programează meciuri tari, iar fanii fotbalului vor avea un program aglomerat.

Încă de vineri este programat un meci de top în Ligue 1, între PSG și Lille, într-un duel în care parizienii încearcă să își ia revanșa după ce au pierdut titlul în sezonul precedent. Apoi, în Premier League va avea loc derby-ul echipelor rănite dintre Tottenham și Manchester United, care au un sezon sub așteptări.

Weekend-ul se încheie cu un duel tare în Serie A, între AS Roma lui Jose Mourinho și AC Milan. Și, cum meciurile de top stârnesc și mai mult interesul celor pasionați de pariuri online, în acest articol sunt incluse și trei ponturi din oferta operatorului Unibet. Pe site-ul www.unibet.ro, utilizatorii se pot bucura de o experiență cu adevărat spectaculoasă prin funcția specială Betstream Live, dar își pot mări și câștigurile pe bilete multiple cu până la 50% prin Combo Booster.

Iată care sunt cele mai tari meciuri și ponturile:

PSG - Lille: Ambele echipe vor înscrie și Total goluri Peste 2.5 (cota 2.16)

Partida se va disputa vineri, de la ora 22:00, iar utilizatorii activi ai Unibet o pot viziona gratuit prin Live Streaming.

Derby-ul etapei din Ligue 1 pune față în față două echipe care au avut o traiectorie diferită în ultima perioadă. Lille are un sezon dezamăgitor după ce în vară a devenit campionă, în timp ce PSG domină actuala ediție, chiar dacă încă nu toată lumea este mulțumită de jocul echipei.

PSG se află așadar pe prima poziție, cu 28 de puncte, cu un avans de șapte puncte față de Lens. În schimb, Lille este pe locul 10 în clasamentul din Ligue 1, cu 15 puncte.

E un meci în care PSG, echipă printre ai cărei parteneri oficiali se numără și Unibet, pornește cu prima șansă. Dar este de așteptat și un meci cu multe goluri, mai ales că parizienii au probleme în apărare și un atac stelar.

Lille are două victorii la rând contra lui PSG și poate așadar să înscrie din nou. În aceste condiții, cota 2.16 oferită de Unibet pentru pariul că ambele vor marca și vor fi cel puțin trei goluri este cu adevărat extraordinară.

Ponturi pariuri pentru derby-urile finalului de lună

Tottenham - Manchester United: Ambele echipe vor înscrie și Total goluri Peste 2.5 (cota 1.94)

Sâmbătă, de la ora 19:30, este programat acest meci de cinci stele din Premier League, între două echipe care în ultima perioadă nu au convins însă, mai ales United, care vine după un 0-5 cu Liverpool în campionat.

Au totuși loturi extraordinare, motiv pentru care fanii fotbalului așteaptă un spectacol total. Și argumente sunt destule pentru un meci cu multe goluri.

United are probleme mari în defensivă, drept dovadă că în ultimele două meciuri din Premier League a încasat 9 goluri. Spurs stă ceva mai bine, dar nici ea nu are un sezon solid. Tottenham este așadar pe locul 6, cu 15 puncte, iar United este pe 7, cu 14 puncte.

Dar istoria recentă ne arată că atunci când cele două se întâlnesc iese spectacol. În ultimele patru meciuri ambele au marcat, iar în trei dintre ele s-au marcat cel puțin 3 goluri. 

Așadar, cota 1.94 pe care Unibet le-o oferă utilizatorilor pentru acest pariu chiar este demnă de luat în calcul.

Ponturi pariuri pentru derby-urile finalului de lună

AS Roma - AC Milan 2 (cota 2.80)

Weekend-ul se încheie cu un super meci din Serie A, între AS Roma și AC Milan, programat duminică de la ora 21:45. Meciul poate fi vizionat prin Live Streaming de utilizatorii activi ai Unibet.

AC Milan impresionează în acest sezon și a acumulat 28 de puncte din cele 30 puse în joc în primele 10 etape din Serie A. AS Roma a avut un parcurs mai inconstant în ultimele meciuri și a șocat lumea fotbalului prin eșecul cu 6-1 din Conference League contra lui Bodo/Glimt.

Milan are 6 victorii la rând în Serie A și pornește astfel din postură de mare favorită. În aceste condiții, cota 2.80 disponibilă la Unibet merită luată în calcul.

Ponturi pariuri pentru derby-urile finalului de lună

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează