GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Primvs Derby. Farmecul vieții trăite pentru fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 17:25 / Actualizat vineri, 12 august 2022 17:30

Toate biletele vândute la Ploiești pentru meciul Petrolul-Rapid, pentru prima oară în divizia de elită, în SuperLigă, după ce ambele echipe au renăscut și-au pornit-o de foarte jos, pentru a ajunge să joace din nou, la cel mai înalt nivel.

Meciul e un derbi de tradiție în fotbalul românesc, menționat în cărți și-n superpoveștile suporterilor care l-au trăit în tribune, din 1934 încoace. Da, acesta e un meci de patrimoniu pentru fotbalul românesc și vine acum, în sezonul care după 14 ani a întors fanii pe stadioane! Primul sezon de SuperLigă!

Trece-ți meciul și în palmaresul tău de pasionat de fotbal românesc! Deschide cont la Superbet și prinde oferta 58 lei pariu gratuit! Un free bet pe care îl obții supersimplu!

Revenind la Primvs Derby, acesta va fi meciul 99 între Petrolul și Rapid în campionat, meciul 119 în toate competițiile! La o așa rivalitate, palmaresul H2H parcă nici nu mai contează (giuleștenii conduc cu 58-35 la victorii, 26 de meciuri fiind remize, ploieștenii având avantaj în ceea ce privește titlurile de campioni, 4, față de cele 3 câștigate de către rapidiști), pentru că orice meci între Petrolul și Rapid devine un univers în sine!

Sold out așadar și gata pentru încă o seară de poveste. Petrolul are antrenorul suspendat, însă veteranii Tamaș, Ivanovski și Grozav au experiența și valoarea să capaciteze din teren echipa să joace la victorie.

SuperOferta de cote, pariuri, pariuri speciale și SuperPariuri e aici!

La Rapid, acest sezon 100, unul din oficiu istoric, pare că e un sezon în care echipa se autodepășește. Deși a avut cel mai greu start posibil, dintre toate echipele din prima ligă, cu meciuri contra CFR-ului, FCSB-ului și Universității Craiova în primele 3 etape, Rapidul e pe locul 2 cu 9 puncte după primele 4 runde, la egalitate cu campioana ultimelor 5 ediții, CFR Cluj.

Petrolul e pe 11, cu 4 puncte, dar vine după prima ei victorie în actualul sezon, 1-0 la Mediaș contra lui U Cluj.

Ultima dată când Petrolul și Rapid s-au întâlnit, a fost în divizia secundă. Cele două s-au confruntat de trei ori din 2019 încoace, când s-au revăzut în eșalonul secund. În toamna lui 2019, a fost 1-0 pentru bucureșteni, acasă, iar în play-off-ul de promovare din 2020, a fost 0-0, în Prahova. Apoi, în toamna lui 2020, ”găzarii” au învins acasă cu 2-0. 

Mai mult... ultimele zece meciuri directe au avut toate ”0-2 goluri” la final. Așadar, meciuri de sub 2.5 goluri pe meci, fiindcă rivalitatea e uriașă. Nimeni nu vrea să piardă. Meciuri în care fazele fixe și execuțiile individuale fac diferența, nu jocul colectiv.

Tamaș, Grozav vs Mutu și Săpunaru

Adrian Mutu a semnat prelungirea contractului cu Rapid până-n 2025. Briliantul a trecut pe la Petrolul, dar antrenorul Mutu are destinul lui și caută să facă tot ce ține de el să fie un destin de anvergura celui avut de jucătorul Mutu.

Rapidul lui Mutu are cea mai bună apărare, alături de Farul lui Gică Hagi și are un superstadion unde atmosfera e senzațională! Și Petrolul echilibrează aici, la stadion. Ilie Oană va fi un adevărat vulcan emoțional.

Echipele probabile

Petrolul:

Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Jair, Seto, Țicu – Ciociu, M. Ivanovski, Gicu Grozav.

Rapid:

Horațiu Moldovan – Junior Morais, Săpunaru, Albu, Florin Ștefan – Kait, Crepulja, Alexandru Ioniță – Sefer, Dugandzic, Costache.

Meciul e transmis în direct online pe Superbet, beneficiază de SuperCote pentru pariurile pe rezultat final și șansă dublă, de ofertele SuperPariuri, pariuri Speciale și SuperLive, are SuperAvantaj activat și e eligibil și pentru promoția 22+23 (da, joci 22 lei pe evenimente din SuperLiga, primești 23 lei pariu gratuit!).

Bucură-te de marile meciuri ale fotbalului românesc și din postura de parior.

Dacă ai nevoie de inspirație, avem soluția! Instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial unde ai acces non-stop la un flux nelimitat de bilete de pariuri plasate de ambasadori Superbet, de jurnaliști cunoscuți și de pariori experimentați. Poți copia pe orice mize dorești, biletele care te conving să le joci și tu și poți câștiga pe experiența, inspirația și spiritul analitic al altora. Descarcă aplicația și hai în SuperSocial!

Împreună suntem Super! SuperLiga!

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

Eriksen a revenit din iad ca să devină ”diavol”! Sterling e pe fărașul lui Pep, dar în drum spre Chelsea

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează