GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde la Superbet biletele câștigătoare din acest weekend! Meciuri tari se joacă de vineri până duminică!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 14:42 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 14:42

de Gigi Stancu, Superbet

Iulie e luna în care se va decide aproape tot în fotbalul european și se demonstrează încinsă încă din primele zile. Iar weekendul care urmează reprezintă o nouă bătălie în războiul pentru coroane și pentru supraviețuire. Anglia oferă dileme în toate zonele clasamentelor primelor două ligi, Spania s-a strâns ca un arici de la locul 3 la locul 9, România poate oferi o surpriză mare drept campioană, iar în Germania se joacă finala Cupei. Vino la Superbet și fii parte din fenomen!

Gaz Metan Mediaș  - Craiova, meciul zilei de vineri

După victoria oltenilor la Cluj, titlul în prima noastră divizie atârnă de un fir de ață. Victoria Craiovei la Mediaș este obligatorie, mai ales după ce ardelenii au rămas fără 8 jucători, chiar în buza meciului, acestora expirându-le contractele și plecând de la echipă. Tot în România, dar în eșalonul secund, Turnu Măgurele – FC Argeș, de la ora 17:00, este un meci de urmărit, pentru că dă startul play-off-ului pentru promovare. Atletico Madrid – Mallorca, cu gazdele favorite, e un alt meci bun, care încheie seara fotbalistică, de la ora 23:00.

Dechide cont online la Superbet, încasează Bonusul de Bun Venit Sport de până la 500 de lei și pariază pe meciurile de fotbal din acest weekend!

Leverkusen – Bayern, Lazio –Milan și Derby della Mole, vedetele de sâmbătă

Sâmbătă e nebunie în oferta Superbet. Ai Pariuri Speciale pe zeci de meciuri, Live Stream și Cash Out disponibil în orice moment, dar și partide de soliști, care pot fi jucate clasic. Bayer Leverkusen – Bayern Munchen este șocul zilei și vine din Germania, acolo unde se dispută ultimul mare meci al sezonului, finala Cupei. Olympiastadion din Berlin este gazda unui joc cu câștigător aproape știut dinainte, am putea spune, dacă n-am ști ce se poate întâmpla în fotbal. 

Apoi, pe alt stadion olimpic, dar din Roma, Lazio primește vizita lui Milan în tentativa de a rămâne aproape de Juventus. Liderul deschide ziua în Serie A cu Torino, într-un Derby della Mole mai dezechilibrat ca în ultimii ani. 

Vino în agențiile Superbet și creează un bilet cu minimum 11 meciuri și cote de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de Pariul Șansă!

Tot sâmbătă se mai joacă 3 meciuri din La Liga, cu Valencia și Alaves încercând să stopeze căderea liberă, dar și 13 meciuri în Anglia, 5 în Premier League și 8 în Championship. Nu uitați nici de FCSB – FC Botoșani, singurul meci din prima ligă românească, dar partidă cu implicații directe la cupele europene! Pentru diversificarea biletelor, e bine să știți că aveți la dispoziție și opțiuni din afara ligilor de top. Sâmbătă se mai joacă fotbal în Turcia, Ucraina, Elveția, liga a doua spaniolă, Polonia și din țările nordice.

Derby del Sole, Astra - CFR și Bilbao – Real Madrid sunt atracțiile zilei de duminică

Dacă nu vă ies ploile vineri seara și sâmbătă, nu vă panicați! Duminica aceasta vine cu SuperMeciuri din toate campionatele tari, nu mai puțin de 15 din Premier League, Serie A și La Liga. Napoli – Roma, de la ora 22:45, este un Derby del Sole care se va juca pentru Liga Europa. Apoi, în Spania, Real Madrid mai are un singur test solid de trecut în drumul spre titlu, la Bilbao. Bascii sunt ultima speranță a Barcelonei, că se mai poate încurca și Realul, iar dacă nu se va întâmpla asta de la ora 15:00, pe San Mames, atunci trebuie luată urgent măsură de coroană pentru capul madrilenilor. În Premier League avem meciuri cu miză pentru salvarea de la retrogradare, Aston Villa și West Ham sperând să iasă din zona roșie. 

Astra – CFR Cluj este derby-ul zilei în România, ardelenii fiind obligați să câștige la Giurgiu, dacă mai vor titlul! Iași – Sepsi și Clinceni – Dinamo sunt duelurile suferinței.

Tot duminică, de la ora 21:00, poate vă mai interesează Galatasaray – Trabzon, meci pentru titlu în Turcia.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și fructifică la maximum un weekend foarte aglomerat în fotbal, așa cum le place pariorilor adevărați. Alege online-ul, prin site sau prin aplicația de mobil, și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport în valoare de până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul și beneficiază din nou de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Craioveanu, cu sufletul împărțit în lupta pentru Cupele Europene din La Liga

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează