GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Rădoi vs. FCSB, episodul de debut! Vezi Cotele Superbet pentru SuperMeciul de pe “Ion Oblemenco”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 14:19 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 14:19

Univ. Craiova - FCSB, SuperMeciul etapei a unsprezecea din ediția 2022/2023 a SuperLigii, reprezintă primul moment în care Mirel Rădoi devine adversarul clubului roș-albastru, într-o perioadă în care ambele echipe au nevoie de trei puncte pentru a depăși o pasă dificilă și a se apropia de locurile de play-off. Univ. Craiova - FCSB se joacă de la ora 21:30, cu Streaming Live pe Superbet, dar și cu SuperCote, SuperLive, sute de opțiuni și Pariuri Speciale!

Nu ai cont la Superbet? Creează unul acum și bucură-te de bonusul de bun-venit!

Rădoi vs. FCSB, episodul unu

Unul dintre cei mai importanți jucători ai generației sale, Mirel Rădoi (41 de ani) a făcut pasul spre cariera de antrenor chiar la FCSB, echipa condusă de nașul Gigi Becali, în 2015. Atunci, fostul căpitan din Ghencea avea un mandat scurt, din iunie până în noiembrie, în care aduna 29 de partide. În primele opt meciuri, adică atâtea câte a adunat acum din postura de tehnician al oltenilor, Rădoi a adunat trei victorii, trei rezultate de egalitate și a pierdut două partide, strângând 1.5 puncte/meci grație celor zece goluri marcate și celor șase primite. În stagiunea 2022/2023, bilanțul primelor opt partide ca antrenor în Bănie arată ceva mai bine: patru succese, două rezultate de egalitate și două înfrângeri, o medie de 1.75 puncte/meci, zece goluri marcate și șapte primite. Pentru fostul selecționer, partida de pe "Ion Oblemenco" e una specială, fiind întâia din postura de adversar al formației la care și-a început drumul în cariera de antrenor.

Duel tactic între prieteni

Atât la FCSB, cât și în mandatul de doi ani pe banca primei reprezentative a României, Rădoi l-a avut alături pe Nicolae Dică, prietenul și colegul din generația UEFAntastică ajunsă până în celebra semifinală din 2006. Apoi, drumurile celor doi s-au despărțit odată cu terminarea aventurii la cârma "tricolorilor", iar destinul a făcut ca ambii să primească șansa de a antrena o echipă importantă: Rădoi l-a înlocuit pe Laszlo Balint la Craiova, în timp ce Dică a venit pe poziția lăsată liberă de Toni Petrea și a reușit să readucă FCSB-ul în grupele competițiilor europene după o pauză de cinci ani. Adepți ai unui fotbal ofensiv, dar transpus în sisteme tactice diferite, 3-4-3, respectiv 4-3-3, Rădoi și Dică sunt două dintre vârfurile noii generații de antrenori ai României și caută confirmarea pe plan intern.

Derby cu un singur obiectiv: trei puncte și apropierea de play-off!

Dacă la startul SuperLigii specialiștii rosteau foarte des numele celor de la Univ. Craiova și FCSB în momentul în care erau provocați să vorbească despre candidatele la titlu, realitatea din teren a fost ușor diferită, iar campaniile europene din Conference League și-au pus din plin amprenta asupra prestațiilor din competiția internă. Capabil să revină de la 1-3 pentru a învinge Farul, scor 4-3, Rădoi a pierdut cu Hermannstadt (1-0) și CFR Cluj (2-0), de fiecare dată în deplasare, iar forma sinusoidală a dus trupa din Bănie pe locul al optulea, cu 14 puncte din nouă etape, la o distanță de un punct de play-off și la șapte puncte în spatele liderilor Farul și Rapid. FCSB, în schimb, plătește un tribut și mai mare pentru calificarea în grupele Conference League, iar echipa lui Nicolae Dică se zbate pe un modest loc 13, cu doar opt puncte acumulate în tot atâtea etape. Astfel, "Oblemenco" devine scena unui derby și mai încins, în care prieteniile vor fi lăsate deop

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează