GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Reușește Mutu prima victorie în fața lui Hagi? Vezi Oferta pentru Superetapa din play-off

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2023 15:14 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 15:21

Cel mai palpitant play-off din istoria SuperLigii ajunge în etapa a șaptea, moment din care pretendentele la titlu și Europa se vor comporta precum piloții din Formula 1, vor ataca cu grijă fiecare viraj și se vor poziționa cât mai bine pentru linia dreaptă din final. Farul e în pole-position, FCSB a redus distanța, iar CFR, rămasă la cinci puncte în spate, a devenit outsiderul bătăliei care se va da pe Superbet alături de Streaming Exclusiv, Superpariuri, opțiunea Superavantaj și Cote Speciale!

Ce surprize mai face Rapidul?

Startul se dă sâmbătă la Ovidiu, când Rapidul vine în sufrageria lui Gică Hagi pentru a încerca să repete supermeciurile cu FCSB (1-0) și CFR Cluj (3-1). Aflați într-o formă foarte bună, giuleștenii trebuie să livreze și în deplasare, iar partida care deschide etapa a șaptea a play-off-ului va aduce și un duel tactic interesant între Hagi și Mutu, golgheterii all-time ai echipei naționale.

Pentru Mutu, confruntarea va fi a șasea directă cu Gică Hagi, "Briliantul" fiind, alături de Mihai Teja, Ilie Poenaru, Alexandru Pelici, Marius Croitoru, Dorinel Munteanu și Laszlo Balint, pe lista celor șapte tehnicieni români care nu au câștigat încă în fața managerului de la Farul. Primul duel Hagi vs. Mutu a avut loc în august 2021 și s-a terminat la egalitate, în FC U Craiova - Farul 1-1. A urmat o luptă în patru acte în Rapid - Farul, Hagi reușind să câștige două dintre meciuri, altele două terminându-se la egalitate. Acum, miza e și mai mare, Farul având șansa de a se desprinde la șase puncte de FCSB și la opt de CFR Cluj.

CFR - Univ. Craiova: ultima șansă a lui Petrescu!

Duminică, de la ora 21:00, CFR Cluj revine în fața propriilor fani după înfrângerile cu Farul (0-1) și Rapid (1-3), de meciul contra Universității Craiova depinzând șansele la câștigarea unui al șaselea titlu consecutiv. Cu doar o victorie în acest play-off, Dan Petrescu s-a îndepărtat deja la cinci puncte de Farul, astfel că un alt rezultat decât victoria îi scoate, practic, pe ardeleni din bătălia pentru coroană. Învinsă și ea etapa trecută de FCSB, 1-2 pe teren propriu, Craiova nu s-a putut lega de ultimele șanse teoretice la titlu, iar acum își propune obținerea locului al doilea, de care o despart cinci puncte. Va fi a patra confruntare directă a sezonului, ambele echipe reușind să câștige meciurile de pe teren propriu în sezonul regular, rezultate la care se adaugă un 1-1 în turul play-off-ului.

FCSB - Sepsi: presiunea se mută pe Arena Națională

Luni, de la ora 21:00, cel mai mare stadion al țării îi așteaptă cu brațele deschise pe zecile de mii de fani ai FCSB-ului la confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe. După o perioadă foarte bună din punctul de vedere al jocului și rezultatelor, echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii se vede pusă în fața unei partide în care va resimți din plin presiunea rezultatului. Din postura de formație care a strâns cele mai multe puncte în play-off (11) la egalitate cu Farul, FCSB-ul e nevoită să-și respecte statutul de favorită în fața lui Sepsi, mai ales că la ora partidei va ști rezultatele înregistrate de Farul și CFR Cluj. În cazul în care marinarii pierd meciul cu Rapid, roș-albaștrii ar avea șansa de a egala liderul la puncte, performanță care părea imposibil de atins în startul sezonului, când FCSB ajunsese la 17 puncte de prima poziție.

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează