GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România caută SuperGolgheter! Cine marchează în Andorra?

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2023 18:22 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 18:22

Plecarea la un nou drum e de multe ori greoaie, plină de dubii și întrebări, dar are și partea sa frumoasă. Începuturile oferă speranțe, sunt palpitante și, peste ani, se pot transforma în piatra de temelie a ceva unic, în originea unei performanțe mari. Pentru naționala de fotbal a României, restartul are loc sâmbătă, de la ora 21:45, când Edward Iordănescu îi duce pe "tricolori" în Andorra pentru debutul preliminariilor turneului final european din 2024. România e favorită certă contra celei mai slabe echipe din Grupa I, iar meciul ar trebui să funcționeze drept un boost de moral pentru o campanie care se anunță palpitantă.

Vezi Oferta Superbet pentru Andorra - România și fii responsabil!

În căutarea SuperGolgheterului care să ne ducă la SuperEuro

Noua reprezentativă a României îi propune pe Radu, Drăgușin și Opruț în linia de fund, păstrează scheletul de la mijlocul terenului, cu Marius Marin, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu, iar Edward Iordănescu are mai multe opțiuni pentru cele trei posturi din linia de atac. Fără Pușcaș, accidentat, Denis Alibec va fi nouarul, în timp ce lângă el pot sta Florin Tănase, Olimpiu Moruțan sau Dennis Man. O combinație de elan tineresc și experiență din care nu lipsește talentul. Dar cum stăm cu eficiența?

Aflată parcă într-o permanentă căutare a unui golgheter în ultimii mulți ani, România îl are ca cel mai bun marcator dintre jucătorii selecționați pe Nicolae Stanciu, autor a 11 goluri în 56 de meciuri. Dacă mijlocașul și-a făcut datoria din plin, Florin Tănase și Denis Alibec au doar câte două reușite în întreaga carieră sub "tricolor", însă prezentul le dă speranțe. “Tase” a marcat de șapte ori pentru Al Jazira, "faristul" a contribuit la 16 goluri în acest sezon (11 goluri și cinci pase decisive) și vine la lot din postura de cel mai bun marcator român al SuperLigii!

Cum majoritatea specialiștilor prevăd un meci facil în Andorra, debutul noilor preliminarii poate fi și șansa atacanților pentru a-și trece în CV golurile care să le ofere încredere. Iar Cotele Superbet vorbesc de la sine: Denis Alibec are cotă 2.05 pentru un gol marcat (7.00 pentru o dublă), Louis Munteanu îl urmează (2.30 pentru un gol, 9.00 pentru minimum două), Dennis Man e și el prezent (cotă 2.45 pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor), iar Florin Tănase nu putea lipsi (2.60 pentru un gol marcat, 12.00 pentru o dublă).

Favoriți să prindem zborul spre Germania!

Încă de la tragerea la sorți, opinia unanimă din fotbalul românesc a fost că România a primit cea mai ușoară grupă posibilă, urmând să concureze cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra pentru unul dintre cele două locuri care duc spre Germania 2024. Dacă Elveția (cotă 1.57 la câștigarea grupei) pare că joacă într-o ligă superioară, calculele hârtiei arată un plus pentru România în fața Israelului și a naționalei din Kosovo.

Prezenți ultima dată la un SuperEuro în 2016, în Franța, "tricolorii" au parte de un program ușor la startul preliminariilor, după Andorra urmând să înfrunte Belarus. Cu șase puncte acontate și o plecare bună din blockstart-uri, Iordănescu Jr. se poate gândi la participarea la turneul final. Din punct de vedere al Cotelor Speciale oferite de Superbet, România (cotă 5.50 la câștigarea grupei) e creditată cu a doua șansă la calificare (cotă 2.00 pentru terminarea preliminariilor pe unul dintre primele două locuri. E urmată de Israel (cotă 6.50 la câștigarea grupei și cotă 2.50 la calificare) și Kosovo (cotă 10.00 la un triumf în grupă și 3.75 la calificare). 

Se califică România în Germania 2024? Răducioiu, Craioveanu şi Stelea analizează debutul României în preliminarii

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează