GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România vs. Norvegia: trei ponturi pariuri cotate excelent

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 15:33 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 15:33

Naționala de fotbal a României se află în fața ultimelor două partide din UEFA Nations League, ediția 2020. Duminică, 15 noiembrie, cu începere de la 21:45, este programat duelul cu Norvegia, pe Arena Națională din capitală, iar miercuri jucăm pe terenul Irlandei de Nord. Cu două etape înainte de finalul competiției, România ocupă locul al 3-lea în Grupa 1 Nations League, cu 4 puncte. Austria și Norvegia sunt pe primele poziții, ambele cu câte 9 puncte, iar Irlanda de Nord este „lanterna roșie”, cu un singur punct. 

Dacă, în primele două runde, tricolorii au evoluat entuziasmant, ratând la limită victoria cu Irlanda de Nord și impunându-se pe terenul Austriei, următoarele două meciuri au însemnat tot atâtea eșecuri. Un usturător 4-0 în Norvegia, urmat de 0-1 în „returul” cu Austria, disputat la Ploiești.

De cealaltă parte, norvegienii au debutat cu un surprinzător 1-2 acasă cu Austria, însă au câștigat celelalte 3 întâlniri fără probleme.

Astfel, dat fiind gradul de impredictibilitate destul de mare al competiției, precum și faptul că România nu are decât o singură variantă în meciul cu Norvegia, victoria, casa de pariuri Unibet afișează cote excelente pentru duelul de duminică seara. 

România vs. Norvegia: trei ponturi pariuri cotate excelent

Pe lângă cotele atractive pe piața 1X2 (rezultat final), Unibet, una din cele mai populare agenții online din țara noastră, a pregătit peste 225 de opțiuni de pariere pentru duelul România vs. Norvegia. Printre cele mai pariate ponturi se află și cele de mai jos.

România vs. Norvegia: trei ponturi pariuri cotate excelent

Lăsând la o parte numărul de goluri înscrise la Oslo (4-0 pentru Norvegia), naționala lui Mirel Rădoi nu are decât o singură variantă în meciul de duminică seara, pentru a mai spera să termine mai sus de locul 3, astfel că este de așteptat un meci deschis, în care golurile să nu lipsească. 

Mai mult decât atât, amicalul cu Belarus, încheiat cu 5-3, ne-a arătat atât capacitatea ofensivă a tricolorilor, cât și slăbiciunile dintr-o defensivă din care lipsesc căpitanul Vlad Chiricheș și alți titulari.

România vs. Norvegia: trei ponturi pariuri cotate excelent

La Unibet poți obține cote mai mari pentru orice eveniment sportiv, alegând să creezi propriul bilet multiplu, cu funcția Creare Pariu - mai multe selecții din același meci, o singură cotă. De exemplu, un bilet pe care mizezi pe faptul că ambele echipe vor marca, se vor înscrie minim 3 goluri și meciul nu se va termina egal este cotat cu 2.70 în acest moment.

România vs. Norvegia: trei ponturi pariuri cotate excelent

În cazul în care preferi cotele mai mari, poți lua în calcul un alt bilet creat cu funcția Creare Pariu de la Unibet: Erling Braut Haaland și George Pușcaș înscriu minim câte un gol.

Dacă vrei să plasezi vreunul dintre pariuri, ar fi bine să știi că, în calitate de client nou, la Unibet ai parte de un bonus la prima depunere de 100% până la 300 RON, cu condiții de rulaj mai mult decât decente, 8X pe bilete cu cotă minimă 1.40. În plus, la Unibet poți profita săptămânal de promoții atractive, dedicate celor mai importante evenimente din lumea sportului, iar Unibet TV îți oferă gratuit sute de transmisiuni sportive în direct.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează