GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Runda a 5-a din grupele Champions League se joacă pe 23-24 noiembrie: Vezi cele mai tari meciuri și ponturi pariuri

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 14:54 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 14:55

Este o săptămână de top pentru fanii fotbalului, cu multe meciuri de foc în grupele Champions League, acolo unde avem deja 4 formații calificate: Ajax, Bayern Munchen, Juventus, Liverpool, dar și echipe fără nicio șansă de a merge mai departe: Malmo și Leipzig.

Marți, 23 noiembrie, atenția va fi îndreptată către super duelul dintre Chelsea și Juventus Torino. Iar un alt pol de interes va fi reprezentat de confruntarea dintre FC Barcelona și Benfica Lisabona. Apoi, miercuri, 24 noiembrie, atenția tuturor se îndreaptă cu siguranță către confruntarea dintre Manchester City și PSG. 

Sunt meciuri de cinci stele, ce vor fi urmărite cu mare atenție și de cei pasionați de pariuri online. Așa cum ne-a obișnuit, Unibet ne propune din nou o ofertă extraordinară de pariuri pentru fiecare meci din Champions League, la cote foarte atractive. 

Această ofertă vastă vine să completeze celelalte funcții spectaculoase disponibile la Unibet. Spre exemplu, prin funcția Creare Pariu, îți poți mări opțiunile de pariere pentru un singur eveniment, iar Combo Booster îți aduce câștiguri mai mari cu până la 50% pentru biletele verzi cu minim 3 selecții. Iar prin funcția BetStream Live adrenalina generată de evenimentele LIVE ajunge la un nivel superior.

Iată care sunt cele mai tari meciuri programate în Champions League în această săptămână plus câteva ponturi din oferta Unibet care ne-au atras atenția.

FC Barcelona - Benfica Lisabona: 1X și peste 2.5 goluri - cota 1.85 

Partida din grupa E se va disputa marți, de la ora 22:00. Miza este ocuparea locului doi, care duce în optimile Champions League, în condițiile în care Bayern Munchen a obținut deja calificarea.

Înaintea confruntării, FC Barcelona ocupă locul 2, având 6 puncte, două peste Benfica Lisabona. Așadar, cu un succes, catalanii își vor asigura calificarea în optimi.

Iar venirea lui Xavi la echipă a adus oarecum liniștea, după debutul cu dreptul din meciul cu Espanyol. Catalanii au avut un start de coșmar în Champions League, pierzând cu 0-3 meciurile cu Bayern și Benfica, dar apoi a obținut o dublă-victorie cu 1-0 în fața lui Dinamo Kiev.

De partea cealaltă, Benfica este o echipă ce preferă să joace defensiv și își asumă riscuri în apărare. Tocmai din acest motiv este de așteptat un meci cu multe goluri. Iar prin funcția Creare Pariu de la Unibet poți miza că FC Barcelona nu va pierde și se vor marca peste 2.5 goluri la o cotă foarte bună: 1.85.

Runda a 5-a din grupele Champions League se joacă pe 23-24 noiembrie: Vezi cele mai tari meciuri și ponturi pariuri

Chelsea - Juventus: 1 final - cota 1.75  

Un meci care oricând poate fi o finală de Champions League se va disputa marți, de la ora 22:00, în grupa H. Este derby-ul acestei grupe, ținând cont că Juventus este pe primul loc, cu 12 puncte, iar Chelsea este pe doi, cu 9 puncte.

Se joacă așadar pentru prima poziție, iar cele două echipe vin după victorii importante în campionat: Chelsea s-a impus clar în deplasare la Leicester, iar Juventus a trecut de Lazio Roma.

Londonezii joacă bine acasă, astfel că pornesc cu prima șansă în confruntarea cu Juventus Torino. În aceste condiții, cota de 1.75 oferită de Unibet pentru acest pariu este mai mult decât atractivă.

Runda a 5-a din grupele Champions League se joacă pe 23-24 noiembrie: Vezi cele mai tari meciuri și ponturi pariuri

Manchester City - PSG: Ambele marchează și peste 2.5 goluri - cota 1.90 

Miercuri, de la ora 22:00, are loc ceea ce mulți consideră derby-ul săptămânii din Europa. Duelul dintre Manchester City și PSG are ca miză primul loc din grupa A. Echipa lui Guardiola conduce cu 9 puncte, iar PSG are un punct mai puțin.

Francezii au câștigat meciul tur cu 2-0, iar Leo Messi a spart în sfârșit gheața și în Ligue 1 și începe să confirme așteptările pe care fanii le au de la ei. City are și ea jucători de clasă în ofensivă, așa că e un meci în care toată lumea așteaptă lume multă.

Și dacă și tu crezi că vor fi minim 3 goluri și ambele echipe vor înscrie, în secțiunea pariuri combo de pe Unibet poți miza pe o cotă foarte bună: 1.90.

Runda a 5-a din grupele Champions League se joacă pe 23-24 noiembrie: Vezi cele mai tari meciuri și ponturi pariuri

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close