INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 1-0

FOTO Xavi câștigă cu mare noroc primul meci la Barcelona! Espanyol a ratat ocazii uriașe

Xavi a câștigat primul joc ca antrenor la Barcelona, 1-0 cu rivala Espanyol, partidă contând pentru etapa #14 din La Liga. +10   FOTO
Xavi a câștigat primul joc ca antrenor la Barcelona, 1-0 cu rivala Espanyol, partidă contând pentru etapa #14 din La Liga.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 22:00 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 23:59

Xavi a câștigat primul joc ca antrenor la Barcelona, 1-0 cu rivala Espanyol, partidă contând pentru etapa #14 din La Liga.

Tot ce trebuie să știi despre La Liga

Sergio Busquets a ratat prima ocazie importantă a meciului. Mijlocașul Barcelonei și-a încercat norocul cu un șut plasat din afara careului, dar Diego Lopez a intervenit decisiv (31).

Vestea momentului: „Sergio Aguero se retrage din fotbal”
BARCELONA
Vestea momentului: „Sergio Aguero se retrage din fotbal”

Gazdele au dominat în continuare și au reușit să obțină un penalty în startul reprizei secunde. Fault la Depay în careu, lovitură de la 11 metri transformată tot de olandez (49).

Espanyol a fost aproape de gol în minutul 80, când finalizarea din lovitură liberă a lui Raul de Tomas a șters stâlpul din dreapta lui Ter Stegen. Cea mai mare ocazie a ratat-o însă 3 minute mai târziu: din câțiva metri, Landry Dimata nu a izbutit să cadreze o lovitură de cap. 

Partida s-a încheiat cu încă o bară în contul oaspeților, semnată de același Tomas (85).

+6 FOTO

Deși jocul Barcelonei nu a excelat, Xavi obține prima victorie ca antrenor pe Camp Nou, urcă în clasament și se apropie la 6 puncte de primul loc care duce în grupele Champions League.

74.418 de faniau asistat la mecul dintre Barcelona și Espanyol

Clasamentul din La Liga

FINAL. Barcelona - Espanyol 1-0

Xavi l-a debutat în această seară pe atacantul spaniol de 17 ani Ilias Akhomach. A fost schimbat la pauză cu un alt puști, marocanul Ez Abde (19).

Barcelona - Espanyol, echipele de start

Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Garcia, Pique, Jordi Alba - F. De Jong, Busquets, Nico - Gavi, Depay, Ilias Akhomach
Antrenor: Xavi

Espanyol: Diego Lopez - Aleix Vidal, Sergi Gomez, Lopez, Cabrera, Pedrosa - Embarba, Y. Herrera, Darder, Puado - De Tomas
Antrenor: Vicente Moreno

UPDATE, 20:40. Atmosferă incendiară înainte de Barcelona - Espanyol

Cu două ore înainte de meci, fanii Barcelonei au creat o atmosferă incendiară în momentul în care autocarul echipei a ajuns la stadion. Semn că suporterii abia așteptau primul meci de la revenirea lui Xavi, care se confundă cu derby-ul Cataloniei.

Citește și:

Patru nume mari de la Real Madrid, pe făraș! Clubul vrea să scape de ei în iarnă

Kevin de Bruyne, testat pozitiv cu Covid-19 » Ce partide va rata mijlocașul lui City

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  21 Noiembrie 2021, 08:48

Toate ocaziile pentru oaspeti au venit dupa iesirea lui Busquets( usor accidentat)!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează