GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Săptămâna de Pariuri: oferta pentru cele mai tari meciuri ale săptămânii

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 13:45 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 13:47

Începe o săptămână plină de fotbal, cu meciuri intense din Cupa Africii, unde suspansul e doar la început. Noul format al Supercupei Italiei îşi face intrarea în scenă şi pentru a încheia în forță, SuperLiga României revine la finalul săptămânii.

Cupa Africii

Turneul din Africa a debutat cu o victorie lejeră a Coastei de Fildeș, 3-0 împotriva Guineei-Bissau, dar surprizele nu au întârziat să apară. Guineea Ecuatorială a reușit să smulgă un punct în duelul cu Nigeria, exemplu urmat și de Mozambic, care a încheiat la egalitate, 2-2 cu Egipt. Capul Verde nu s-a mulțumit doar cu un rezultat egal și, tot duminică, a învins Ghana lui Ayew cu 2-1.

Cele trei echipe care au avut o prestație sub așteptări în prima etapă a grupelor se vor confrunta în meciurile de top din etapa a doua, programate joi. Coasta de Fildeș se va duela cu Nigeria într-un meci care ar putea decide liderul din Grupa A, în timp ce Egipt și Ghana caută prima victorie.

Descoperă oferta de la Cupa Africii şi alege-ţi favoritele!

În această perioadă are loc și Cupa Asiei, unde Coreea de Sud, avându-l pe superstarul Son în echipă, debutează în competiție printr-un meci împotriva Bahrainului.

Final Four în Supercupa Italiei 

Italia adoptă, începând cu acest an, un format asemănător cu cel al Supercupei Spaniei. Astfel, renunță la tradiționala finală dintre campioană și câștigătoarea Cupei pentru a introduce un Final Four.

Prima semifinală este programată joi seară, oferind un duel între Napoli și Fiorentina. Campioana în exercițiu a Italiei se confruntă cu o perioadă mai dificilă, iar câștigarea unui trofeu ar putea prelungi mandatul lui Walter Mazzarri în sudul Italiei. Napoli trebuie să depășească Fiorentina pentru a ajunge în finală, finalista Cupei Italiei din sezonul anterior și una dintre revelațiile actuale din Serie A.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Napoli – Fiorentina!

În cea de-a doua semifinală, intră în scenă liderul actual din campionat, Inter, care se confruntă cu Lazio, o echipă familiarizată cu succesul în Supercupă, ultima dată câștigată în 2019. Performanța din Serie A se reflectă în cotele pentru această partidă, unde Inter se bucură de statutul de mare favorită, având o cotă de 1.62.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Inter – Lazio!

Revine SuperLiga! 

A sosit momentul mult așteptat pentru toți iubitorii fotbalului din România. SuperLiga revine vineri cu primele partide din runda a 22-a.

Sepsi, echipa care s-a întors pe locurile de play-off după o perioadă mai dificilă, se confruntă pe teren propriu cu Poli Iași, o echipă care a surprins prin jocul plăcut ochiului, dar care se luptă să iasă din zona periculoasă a clasamentului.

De la ora 20:00, noile achiziții ale Rapidului vor intra în acțiune. Spectacolul revine pe Superbet Arena - Giulești, unde Rapid se duelează cu FCU 1948, oltenii având speranțe pentru calificarea în play-off.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Rapid – FCU 1948!

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi cum profiți și tu de promoția casino cu 700 free spins și 5 bonusuri!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează