GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Serie B își trimite premiantele în Serie A, dar cu puțini bani de buzunar! Luptele continuă și în penultima etapă. Tu pe cine pariezi?

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 14:53 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 14:59

A doua ligă italiană este un campionat foarte dur, iar cine reușește să promoveze la masa bogaților din Serie A poate spune că merită cu adevărat. 

Sezonul regulat se întinde pe 38 de etape, dar la finalul lor nu urmează izbăvirea pentru toată lumea. Doar primele două și ultimele patru clasate știu că au promovat, respectiv retrogradat. Pentru locurile 3 – 8, care duc în play-off-ul pentru promovare, au șanse minimum 10 echipe. Dispută mare este și pentru evitarea locurilor 16 și 17, care duc la barajul pentru menținere în Serie B! Iar totul este atât de echilibrat, pentru că și valoarea loturilor este echilibrată!

Dschide cont online la Superbet și pariază pe etapa cu numărul 37 din Serie A, una care se anunță foarte spectaculoasă!

Copilul lui Milan e cel mai valoros portar. Gravillon e cel mai scump din campionat

Poarta celui mai valoros prim 11 din Serie B este apărată de Alessandro Plizzari, puștiul în vârstă de 20 de ani creat de AC Milan și împrumutat la ultima clasată și deja retrogradată în Serie C, Livorno. Acesta este cotat la circa două milioane de euro, dar nu va merge în eșalonul al treilea, ci se va întoarce pe San Siro, iar Pioli îi va decide noua destinație. Asta pentru că e greu de crezut că va rămâne lângă Gianluigi Donnarumma, chiar și pentru a-i fi rezervă. 

Livorno încheie sezonul la Pescara și se prevede o nouă ploaie de goluri în poarta lui Plizzari, portar care se va întoarce la Milan! Pariază la Superbet pe victoria gazdelor!

Linia de 4 fundași a celei mai valoroase echipe din campionat sare de 11 milioane de euro, iar asta în primul rând datorită lui Andreaw Gravillon, apărătorul francez al lui Ascoli. Locul 13 din Serie B are însă mari șanse să-l vândă pe aproximativ 4 milioane de euro, jucătorul în vârstă de 22 de ani fiind curtat deja de multe echipe din prima divizie. Lorenzo Dickmann, Chievo, Luca Ranieri, Ascoli și grecul Dimitrios Nikolaou, Empoli întregesc apărarea beton a campionatului.

Empoli dă jumătate din jucători, dar are probleme mari cu promovarea

Empoli este cea mai valoroasă echipă din Serie B (29,7 milioane de euro) și dă 5 jucători echipei ideale a campionatului. Pe lângă Nikolaou, mijlocașii defensivi Davide Frattesi și Szymon Zurkowski sunt cotați la peste 3 milioane de euro, iar mijlocașii ofensivi Nedim Bajrami și Gennaro Tutino sunt cotați la peste două milioane de euro. Cu atâția jucători de la Empoli în echipa ideală, mai e loc doar pentru mijlocașul lui Chievo Verona, Emanuel Vignato și vârful lui Perugia, Pietro Iemmello, cel mai valoros vârf din Serie B (3,4 milioane de euro).

Pariază la Superbet pe victoria lui Empoli cu Cosenza, așteptată de toată lumea în această etapă cu numărul 37!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe penultima etapă a sezonului din Serie B, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează