GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacolul din Liga Națiunilor continuă! „Tricolorii” întâlnesc o mini-selecționată a Bundesligii germane

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 15:58 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 15:58

Jocul contra Irlandei de Nord nu a fost unul rău, dar finalul s-a dovedit a fi fatal: la debutul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei a fost doar un 1-1 la București, în prima etapă din UEFA Nations League. ”Tricolorii” vor încerca să se reabiliteze astăzi, 7 septembrie, de la ora 21:45, atunci când evoluează la Klagenfurt contra Austriei. Gazdele de luni par favorite în grupa I din Liga B, după ce au învins vineri seara în Norvegia, cu 2-1.

Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. La Superbet, ai parte de cele mai bune cote și o ofertă extrem de bogată pentru partidele din Liga Națiunilor.

Deschide cont și pariază la Superbet!

FĂRĂ VICTORIE DE PATRU MECIURI

Remiza cu Irlanda de Nord a dus la patru șirul consecutiv de jocuri necâștigate de România, după 1-1 cu Norvegia, 0-2 cu Suedia și 0-5 cu Spania. Preocupant trebuie să fie faptul că în ultimele 11 partide ale naționalei, ”tricolorii” nu au consemnat victorii decât contra unor formații din zona inferioară: 4-1 și 3-0 cu Insulele Feroe, respectiv 4-0 și 1-0 cu Malta.

Precedenta victorie contra unei selecționate cât de cât relevante este cea din noiembrie 2018, tot în Nations League, 1-0 în deplasare contra Muntenegrului.

FORMĂ DE EXCEPȚIE PENTRU GAZDE

Triumful austriecilor, bifat în Țara Fiordurilor, nu a fost unul întâmplător. Elevii lui Franco Foda au dominat categoric ostilitățile vineri seara, având un raport favorabil de 6-1 la șuturi pe poartă.

Se continuă astfel traseul bun al naționalei de la Viena, calificată direct la Euro 2020, după ce a terminat pe locul 2 în calificări, în spatele Poloniei. Un eșec din ultima etapă a preliminariilor, 0-1 cu Letonia, într-o confruntare fără miză, constituie unicul pas greșit al austriecilor în ultimele nouă partide. Interesant e că amfitrionii de joi nu au bifat decât un egal în ultimele 12 partide. Austria are patru victorii la rând pe teren propriu!

CE VA SCHIMBA RĂDOI?

La prima partidă la națională, Mirel Rădoi a avut o abordare îndrăzneață, începând practic fără mijlocași centrali autentici, dar și fără extreme. Schimbările de pe final, cu introducerile lui Nedelcearu și Nistor, în ciuda superiorității numerice, au alterat însă scorul final.

Ne putem aștepta la modificări în formula de start, nefiind exclus ca selecționerul să apeleze la jucători de forță, precum Burcă și Deac, ambii de la CFR, ori Grigore, de la Ludogoreț. Este de așteptat ca Pușcaș să rămână principalul atu pentru noi, atacantul lui Reading având deja șapte goluri la reprezentativă.

Rădoi speră că soarta va fi alături de noi acum: ”Rămânem cu determinarea băieților, sperăm că vom readuce punctele pierdute. Cum și noi am pierdut pe nedrept două puncte în meciul de vineri seara, putem recupera în Austria”.

Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din Liga Națiunilor.

FODA, PROCENTAJ EXCELENT PE BANCA AUSTRIECILOR

Golurile lui Gregoritsch și Sabitzer au adus triumful cu 2-1 din Norvegia, dar nu ar fi exclus ca luni, selecționerul Franco Foda, care are 14 victorii în cele 22 de meciuri pe banca naționalei din țara valsului, să schimbe din formula de start: ”Trebuie să ne concentrăm pe duelul cu România și să ne recuperăm fizic. Voi înlocui unul sau mai mulți titulari, din cauză că sunt unii jucători sunt încă faza de acumulare a pregătirii, nimeni nu are ritmul perfect. Echipa a jucat bine cu Norvegia, cea care era neînvinsă de patru ani pe teren propriu!”

Austriecii au o serie de jucători din Bundesliga germană, linia de start din disputa cu Norvegia fiind următoarea: A. Schlager (Linzer ASK) – Lainer (Monchengladbach), Posch (Hoffenheim), Hinteregger (Eintracht), Ulmber (Salzburg) – Onisiwo (Mainz), Ilsanker (Eintracht), X. Schlager (Wolfsburg), Baumgartner (Hoffenheim) – Gregoritsch (Augsburg), Sabitzer (Leipzig)!

Dar Foda, care nu contează pe fundașul Alaba (Bayern), accidentat și pe atacantul Arnautovic, neconvocat, l-a pierdut pentru duelul de luni pe Hinteregger, lovit în duelul de vineri cu norvegienii.

FĂRĂ CALIFICARE, CÂND AM DAT DE AUSTRIA

În calificările la competițiile continentale, România a dat de două ori de Austria, dar niciodată nu a reușit să meargă la turneele finale în cauză. Pentru Euro 1988, România a învins cu 4-0 acasă, dar ”draw”-ul de la Viena, 0-0, a compromis accederea la turneul din R.F.G. Apoi, la Mondialul din 2010, ”tricolorii” nu s-au calificat, în serie întâlnind și Austria. Ai noștri au pierdut cu 2-1 în deplasare, tot la Klagenfurt, iar acasă au scos doar un 1-1.

Am lansat pentru tine SuperSocial, o experiență unică în peisajul de betting din România. Accesează platforma Social din meniul principal al aplicației pentru iPhone și Android, pe care o găsești AICI 

A FOST DELEGAT UN ARBITRU DE NICI 32 DE ANI

Pentru duelul de la Klagenfurt, a fost delegat suedezul Glenn Nyberg, cel care în octombrie va împlini 32 de ani. Scandinavul nu a arbitrat niciodată jocuri UEFA în care au fost implicate echipe din Austria sau România.

În ultima partidă oficială la care a fost trimis, Malmo-Elfsborg (1-1), el a arătat șase ”galbene”. În schimb, Nyberg a fost mai zgârcit cu avertismentele în ultimele cinci jocuri inter-țări în competițiile UEFA, de fiecare dată el dictând două sau trei cartonașe galbene.

BONUS DE BUN VENIT ONLINE, PLUS PARIUL ȘANSĂ ÎN AGENȚII!

Vino la Superbet și pariază pe meciurile din Liga Națiunilor! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Levente Balint

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Vara SuperMilioanelor s-a încheiat cu un Jackpot de +2.000.000 lei câștigat în cazinoul online Superbet! Dar și toamna va plăti SuperMilioane!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează