GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Super meciuri în liga secundă din România! Descoperă cele mai tari partide din etapa a doua

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 18:16 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 18:17

Autor: Răzvan Zeldea

În plină desfășurare a echipelor naționale, în cea de a doua ediție din Liga Națiunilor, atenția noastră se mută și către eșalonul secund din România. Noul sezon competițional din „B” este abia la început, iar sâmbătă, 5 septembrie, începe a doua etapă. Așadar, ne-am propus să îți prezentăm super meciurile din această rundă, ce nu ar trebui ratate. Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. La Superbet, ai parte de cele mai bune cote și o ofertă extrem de bogată pentru partidele din liga secundă și bineînțeles și de alte opțiuni în avantajul tău, precum Cash Out, retrageri nelimitate prin transfer bancar, avancronici și statistici care te pun în valoare ca parior. Deschide cont și pariază la Superbet!

Rapid – Pandurii (sâmbătă, ora 17:30)

Fanii giuleșteni s-au bucurat după prima etapă a noului sezon, favoriții lor câștigând cu 3-1 în deplasarea de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Disputa din weekend de pe teren propriu se anunță mult mai facilă pentru Rapid, având în vedere că oaspeții au o formație cu mulți jucători mai puțin experimentați. Anul trecut, Rapid a dispus categoric acasă de Pandurii, 4-0, în prima confruntare oficială directă după o pauză de patru ani. Este interesant de zis că oltenii nu au învins decât o singură dată pe terenul Rapidului, din 2005 încoace, indiferent de competiție. Este vorba de un triumf consemnat în mai 2015 (3-0), în prima divizie.

Totuși, Rapid nu a reușit să câștige niciuna dintre partidele oficiale jucate acasă în acest an! Au fost un 0-0 și un 1-1 cu Turris, respectiv 0-1 cu Reșița și 1-2 cu FC Argeș. Ultima victorie de pe propriul teren se regăsește pe 20 noiembrie 2019, 2-0 cu UTA.

Dincolo, Misiunea tehnicianului Călin Cojocaru este destul de grea. Anul trecut, Pandurii a rămas cea mai slabă echipă din liga secundă, după retragerea celor de la Sportul Snagov și Daco-Getica, adunând numai opt puncte în 23 de meciuri. Cu 53 de goluri încasate, Pandurii au avut cea mai modestă defensivă. Relevant e că ultimele cinci deplasări din ale gorjenilor au fost echivalente cu atâtea eșecuri ”la zero”. Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din liga secundă!

FK Csikszereda – FC Universitatea Craiova 1948 (sâmbătă, ora 20:00)

FC Universitatea Craiova 1948 nu a jucat în prima etapă a noului sezon din cauza depistării a șase cazuri de COVID-19, trei dintre ele fiind legate de portari, astfel că debutul cu Ripensia a fost amânat.

FK Csikszereda a ieșit cu bine din prima etapă, impunându-se cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Comuna Recea. Harghitenii au adus mulți jucători versați pentru a uita de sezonul anterior, în care înghețarea campionatului i-a salvat de la un final cu emoții. În 2019/20, Miercurea Ciuc a avut patru victorii, șase remize și doar două eșecuri consemnate pe propriul teren.

Oltenii, care au fost preluați de Nicolo Napoli chiar înainte de debutul oficial al sezonului, au ajuns la nu mai puțin de 12 transferuri. Ultima achiziție este fundașul belgian de 23 de ani Baeten, provenit din liga a treia a țării sale natale. Reamintim că Universitatea Craiova 1948 a adus o serie de fotbaliști interesanți în această vară. Unii dintre ei sunt cunoscuți pentru acest nivel: fundașul Gîț (Buzău), mijlocașii Cristea (Reșița), Anghelina (Mioveni) și V. Munteanu (Buzău), precum și atacantul Ciolacu (trecut pe la Rapid și ASA Târgu Mureș). Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

CSM Reșița – Petrolul Ploiești (duminică, ora 13:00)

Duminică începe campionatul și pentru CSM Reșița, care va juca primul meci din noul sezon împotriva celor de la Petrolul, echipa care se luptă pentru promovarea în prima divizie. Sezonul trecut, elevii lui Alexandru Pelici au terminat în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 15. Totuși, înainte de înghețarea sezonului, Reșița avea două victorii consecutive. Pe de altă parte, lucrurile nu stau la fel de bine când vine vorba de jocurile de pe propriul teren. Acasă, CSM Reșița are trei înfrângeri și o remiză în precedentele patru partide disputate acasă.

De cealaltă parte, Petrolul a dezamăgit în play-off-ul pentru promovarea în prima ligă, unde a reușit să bifeze un singur succes în cele cinci partide. Forma slabă arătată s-a prelungit și în noul sezon. În prima etapă, „găzarii” au pierdut pe propriul teren cu Farul Constanța, scor 1-2, după ce au condus cu 1-0 încă din startul partidei. Totuși, în ciuda începutului oscilant, „lupii galbeni” sunt neînvinși în ultimele patru meciuri disputate în deplasare.

Universitatea Cluj – ASU Poli Timișoara (luni, ora 18:30)

După un meci amical pe care l-a câștigat categoric cu SCM Zalău, scor 6-2, Universitatea Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon competițional, astfel că în prima etapă a învins-o la limită, în deplasare, pe Aerostar Bacău, scor 1-0, grație unui gol marcat de veteranul Dorin Goga. Din nefericire pentru „Șepcile roșii”, Gabi Tamaș a suferit o ruptură de menisc, dar fundașul a anunțat că vrea să joace în meciul cu ASU, abia apoi urmând să se opereze.

Cu toate că sezonul trecut a terminat pe locul 13, având o serie negativă de șapte partide la rând fără victorie, dintre care șase au fost remize, Universitate are drept obiectiv promovarea pe prima scenă a fotbalului din România. Așadar, cu un moral ridicat după succesul inaugural, „U” Cluj vrea să bifeze o nouă victorie.

Mai mult, sezonul trecut, formația antrenată de Adrian Falub a fost neînvinsă în duelurile directe cu ASU. În tur, clujenii s-au impus cu 1-0, iar în retur a fost o remiză albă.

În tabăra adversă, ASU Poli Timișoara a terminat la egalitate runda trecuta cu CS Mioveni, formație care a jucat barajul pentru promovare, scor 0-0. În total, ASU are o singură înfrânere în precedentele zece partide oficiale disputate în liga secundă. Deși nu are un lot cu care să se lupte pentru un loc în prima liga, cel puțin în teorie, echipa antrenată de Octavian Benga a demonstrat că poate pune probleme oricărei formații, fiind un adversar incomod pentru majoritatea echipelor. 

Bonus de Bun Venit Online, plus Pariul Șansă în agenții! 

Vino la Superbet și pariază meciurile din divizia secundă la cele mai mari cote, iar la final poți fi răsplătit suplimentar! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Vara SuperMilioanelor s-a încheiat cu un Jackpot de +2.000.000 lei câștigat în cazinoul online Superbet! Dar și toamna va plăti SuperMilioane!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează