GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Super spectacolul de la US Open continuă! Doi români din șase au rămas în competiție

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 17:56 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 17:56

US Open și-a consumat deja aproape toatele meciurile din primele două tururi de pe tablourile de simplu și pe cele din primul tur al întrecerilor de dublu masculin și feminin în primele patru zile de competiție. După ce Benoit Paire a fost depistat cu coronavirus înainte de startul ediției 140, una inedită, care se desfășoară fără spectatori și în condiții speciale, lucrurile au decurs normal, poate cu excepția declarației Kristinei Mladenovic, care a criticat aspru modul de organizare al întrecerii.

Din șase români aflați la start, au mai rămas doar doi în competiție. Este vorba despre Sorana Cîrstea, care a produs una dintre marile surprize ale turneului, și Horia Tecău, care continuă la dublu alături de Jean-Julien Rojer. Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost eliminate în primul tur, Patricia Țig a ieșit în runda secundă, în timp ce Raluca Olaru a pierdut în primul meci de dublu, alături de Sara Sorribes Tormo.

Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. La Superbet, cele mai importante partide de la US Open sunt transmise LiveStream pe site și în aplicație. Deschide cont și pariază la Superbet!

Cîrstea, la un meci distanță de un duel cu Azarenka

Sorana Cîrstea a început turneul cu o evoluție consistentă în fața americancei Christina McHale, pe care a învins-o cu 6-4, 7-5, după ce nu a fost condusă în niciun moment. În turul al doilea, românca de 30 de ani a surprins pe aproape toată lumea, cu o revenire de senzație contra uneia dintre jucătoarele care păreau în mare formă, după ceea ce au arătat în turneul anterior, mutat de la Cincinnati, la New York. Condusă cu set și break în cel secund, Sorana a câștigat cu 2-6, 7-6(5), 6-4, un maraton de aproape trei ore cu Johanna Konta, locul 13 mondial și a noua favorită în întrecerea de simplu feminin din acest an.

Pentru Cîrstea urmează un meci cu o altă adversară mai bine clasată decât ea, Karolina Muchova. Dacă va mai produce o surpriză, aceasta ar putea să o întâlnească pe Victoria Azarenka, fostă dublă finalistă la US Open și campioana de săptămâna trecută de la Cincinnati Open. Bielorusa este și ea în mare formă și este considerată favorită la calificarea în fazele finale de la New York. Până acum, n-a avut nicio problemă cu Barbara Haas, în primul tur, și cu Aryna Sabalenka, a cincea favorită, în runda secundă. Cu doar șapte game-uri cedate în cele patru seturi jucate, Azarenka urmează să o întâlnească pe învingătoarea partidei dintre Vickery și Swiatek, care se va încheia vineri, după ce joi a fost oprită la finalul primul set câștigat de americancă în tie-break.

Cîrstea a rămas singura româncă din concurs, după ce Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost eliminate rapid, în turul inaugural, de Petra Kvitova și, respectiv, Sloane Stephens. Patricia Țig, care a început exploziv turneul, cu un singur game cedat în fața lui Kurumi Nara, n-a mai mai putut repeta evoluția și în fața mult mai bine clasatei Donna Vekic, care s-a calificat cu 6-2, 6-1.

Descoperă aici toată oferta pentru meciurile de la US Open!

Tecău, duel cu liderii de la dublu

Pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, tragerea la sorți nu a fost una cu noroc. Ei au început deja cu un meci greu în primul tur, contra lui Marceloa Arevalo și Jonny O'Mara, pe care i-au învins cu 6-7(3), 6-2, 6-4 și vor continua cu un duel în fața principalilor favoriți, Juan Sebastian Cabal și Robert Farah. Columbienii au câștigat fără probleme în primul tur, 6-2, 6-3, un meci ce se anunța dificil, în fața lui Jurgen Melzer și Edouard Roger-Vassellin.

La dublu feminin, Raluca Olaru și Sara Sorribes Tormo au părăsit competiția rapid, după ce au pierdut clar în fața lui Lucie Hradecka și Andreja Klepac. Cehoaica și slovena s-au impus rapid, cu 6-3, 6-2.

Turneul feminin continuă fără principala favorită

Așa cum era de așteptat, surprizele nu întârzie să apară, mai ales pe tabloul de simplu feminin. Cu excepția Arynei Sabalenka și Johannei Konta, despre ale căror înfrângeri în runda secundă am amintit mai sus, din turneu a ieșit și principala favorită, Karolina Pliskova, cea care a fost învinsă în același tur, de Caroline Garcia. A fost 6-1, 7-6(2), pentru jucătoarea din Franța, iar, acum, cele mai bine cotate jucătoare rămase pe primul sfert de tabloul sunt Petra Martic (8) și Angie Kerber (17).

Ceva mai puternic rămâne însă sfertul următor, acolo unde am putea avea un duel între Naomi Osaka și Petra Kvitova. Aceasta din urmă a scăpat deja de un posibil duel cu Elena Rybakina sau Dayana Yastremska, după ce cele două jucătoare, cărora multă lume le prevede un mare viitor în tenis, au fost eliminate în turul al doilea.

În jumătatea inferioară, prima surpriză care ne sare în ochi este cea a lui Garbine Muguruza. Finalista de la Australian Open a pierdut tot în turul al doilea, contra Tsvetanei Pironkova și a lăsat drum liber spre un posibil duel între Madison Keys și Donna Vekic, duel care ar putea determina adversara Serenei Williams din sferturile de finală. Asta doar din punct de vedere teoretic, întrucât veterana din Statele Unite urmează să aibă un traseu destul de dificil. A început bine, fără set pierdut cu Kristie Ahn și Margarita Gasparyan, însă o va întâlni în turul al treilea pe Sloane Stephens, iar, apoi, dacă va învinge, pe Maria Sakkari, cea care a învins-o la Cincinnati Open, sau Amanda Anismova.

Jos de tot pe tablou, Sofia Kenin continuă fără set pierdut, dar lucrurile încep deja să se complice, pentru că în runda a treia urmează un meci cu incomoda Ons Jabeur. Dacă lucrurile decurg previzibil, am putea avea însă un duel, în sferturile de finală, între campioana din acest an de la Australian Open și fosta dublă câștigătoare a trofeului de la Melbourne, Victoria Azarenka. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Victorii la 0 pentru principalii rivali ai lui Djokovic

La masculin am avut până acum ceva mai puține surprize decât la feminin. Cel mai bine clasat jucător eliminat până acum este Diego Schwartzman. Al nouălea favorit a ieșit surprinzător în primul tur, după ce l-a condus pe britanicul Norrie cu 2-0 la seturi și a ratat și o minge de meci în manșa decisivă. De notat ar mai fi și înfrângerile lui Grigor Dimitrov, John Isner, dar mai ales cea a lui Milos Raonic. Finalist la Cincinnati Masters, canadianul părea în mare formă, dar a sfârșit prin a fi eliminat în turul secund de conaționalul Vasek Pospisil.

Pe acest tablou, Novak Djokovic rămâne mare favorit să câștige trofeul, chiar dacă a cedat primul set al confruntării cu Kyle Edmund din runda secundă. Testat cu adevărat, sârbul s-ar putea să fie abia în sferturile de finală, de Denis Shapovalov. În privința lui Djokovic, marile probleme ar putea veni mai mult de la el, decât de la adversari. Acesta a avut probleme medicale la Cincinnati Masters și rămâne de văzut în ce formă fizică va fi pe parcursul întregului turneu.

Principalii adversari ai sârbului au arătat însă și ei foarte bine, până acum, în primele două meciuri. Contra unor adversari mai slab clasați, Dominic Thiem, Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas nu au cedat încă set. În mod normal, grecul ar trebui să fie oponentul lui Djokovic din semifinale. Îl așteaptă însă acum un meci dificil contra lui Borna Coric, în turul al treilea, după care un duel contra unui jucător cu serviciu foarte bun în optimile de finală - Jordan Thompson sau Mikhail Kukushkin. Pentru asta însă, Tsitsipas s-a pregătit intens, fără să vrea, săptămâna trecută, când i-a avut în față pe Anderson, Isner, Opelka și Raonic. În cazul în care nu va ieși până atunci, Zverev ar trebui să se dueleze cu Stefanos în sferturile de finală.

În partea inferioară, Daniil Medvedev pare să aibă drum liber spre sferturi. Rusul a arătat destul de bine contra lui Delbonis și O'Connell, cu care n-a stat mult timp pe teren și se pregătește pentru un alt duel aparent ușor, cu americanul Wolf. Ar urma apoi un duel cu Marton Fucsovics sau Francis Tiafoe, dar totul pare să se îndrepte spre un sfert de finală între finalistul de anul trecut și Matteo Berrettini sau Andrey Rublev, alți doi jucători care, în primele două meciuri, încă n-au pierdut set.

În final, în partea de jos a tabloului, Dominic Thiem a început foarte bine, contra lui Jaume Munar, care a și abandonat după două seturi, și Sumit Nagal. Pentru al doilea favorit, greul abia începe. Va fi chiar mai dificil pentru austriac, decât pentru rivalii săi amintiți mai sus. Turul al treilea i-l scoate în față pe Marin Cilic, campion în 2014 la New York. Chiar dacă croatul a trecut de cele mai bune momente ale carierei, lucru care s-a văzut și aici, când a avut probleme cu Denis Kudla (care l-a condus cu 2-0 la seturi) și Norbert Gombos. În ciuda formei, Cilic poate fi un adversar redutabil în continuare, mai ales dacă serviciul îi va funcționa.

În continuare, Felix Auger-Aliassime, care a trecut de Andy Murray în minimum de seturi, ar putea fi adversarul austriacului din turul 4, în timp ce sfertul de finală se anunță unul foarte greu. Oponentul va fi ales dintre Roberto Bautista Agut, Vasek Posipisil, Alex de Minaur și Karen Khachanov.

Bonus de Bun Venit Online, plus Pariul Șansă în agenții! 

Vino la Superbet și pariază pe US Open la cele mai mari cote, iar la final poți fi răsplătit suplimentar! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Gabriel Ilcu

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Vara SuperMilioanelor s-a încheiat cu un Jackpot de +2.000.000 lei câștigat în cazinoul online Superbet! Dar și toamna va plăti SuperMilioane!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează