GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperDerby în Cupa Belarusului! BATE și Dinamo Brest se întâlnesc în finală

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 23:10

 Ultimele două campioane din Belarus, BATE și Dinamo Brest, își vor disputa supremația în finala Cupei Belarusului, pe stadionul Dynama. Cele două formații s-au întâlnit în ultima etapă de campionat, iar BATE s-a impus fără prea multe, scor 3-1, și s-a distanțat la patru puncte de următoarea clasată, Torpedo.

Marea finală are loc duminică, de la ora 17:00, iar partida poate fi urmărită LiveStream pe site-ul Superbet sau în aplicație. Urmărește-ți echipa favorită și plasează pariul care îți va aduce un câștig important. 

Deschide cont și pariază la Superbet!

PE PRIMUL LOC ÎN CAMPIONAT, BATE NU A MAI LUAT CUPA DIN 2015

Aflată într-o formă de moment de excepție, elevii lui Alshevskiy au toate motivele pentru a fi încrezători înaintea partidei. BATE nu doar că a învins-o pe Dinamo Brest în cel mai recent meci, dar a oferit o demonstrație de forță și a arătat încă o dată de ce a dominat campionatul în ultimul deceniu.

Cu toate că începutul de sezon nu a fost cel așteptat, cea mai titrată echipă din Belarus s-a redresat rapid și a început să câștige pe bandă rulantă. Astfel, înaintea finalei de duminică, BATE are 6 victorii consecutive în toate competițiile și este neînvinsă în ultimele 8 etape. 

Vezi aici toată oferta pentru finala Cupei Belarusului!

Principalul atu al echipei este forța ofensivă. Având de departe cel mai bun atac din campionat, cu 22 de goluri marcate până acum, defensiva lui Dinamo Brest are motive de îngrijorare, după ce BATE a înscris cel puțin 3 goluri în precedentele 4 meciuri.

În cupă, pentru a ajunge în marea finală, formația antrenată de Alshevskiy a trecut în semifinale de Slavia Mozyr, după ce a pierdut în partida tur, scor 0-1, dar a reușit să întoarcă rezultatul pe propriul teren, unde a câștigat cu 2-0. Ținând cont de forma echipei și moralul jucătorilor, BATE are șansa de a face eventul în acest sezon. Cu trei câștigate de-a lungul istoriei, BATE nu a mai ridicat trofeul din 2015, atunci când o învingea pe Sahtior cu scorul de 4-1.

În ceea ce privește palmarestul duelurilor directe, balanța înclină categoric în favoarea lui BATE. Cele două echipe s-au întâlnit de 55 de ori: BATE a obținut 40 de victorii, 5 partide s-au terminat la egalitate, iar Dinamo Brest și-a adjudecat doar 10 succese.

DINAMO BREST VINE DUPĂ DOUĂ ÎNFRÂNGERI CONSECUTIVE

Actuala campioană din Belarus traversează o perioadă dificilă, iar moralul echipei este serios zdruncinat. Deși vine după două eșecuri la rând, cu BATE și Energetik, atunci când se joacă cu trofeul pe masă, toate aspectele negative sunt lăsate la vestiar, iar concentrarea și motivația de a câștiga intră în scenă.

Dinamo Brest nu are startul de sezon la care visa. Formația antrenată de Kovalchuk este doar pe locul 7, cu 13 puncte acumulate. În această situație, cupa reprezintă o bună oportunitate atât pentru a câștiga un trofeu în actualul sezon, cât și pentru a da un restart echipei, care nu se regăsește deloc. În momentul de față, gruparea din Brest are 5 înfrângeri 2 victorii în precedentele 7 partide din toate competițiile. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

În semifinalele cupei, Dinamo Brest s-a calificat cu mari emoții. După victoria din tur cu sahtior, scor 0-2, actuala campioană a fost la un singur pas de eliminare. Deși a condus cu 2-0 în retur, Sahtior s-a impus cu 4-2 și a fost la un singur gol distanță de marea finală.

Înaintea meciului de duminică, Kovalchuk are bătăi mari de cap cu defensiva, care nu doar o dată și-a arătat vulnerabilitățile. Cu o apărare fragilă, Dinamo Brest a primit cel puțin 2 goluri în ultimele 3 partide.

Deși raportul de forțe dintre cele două echipe pare dezechilibrat, actuala campioană are și motive pentru a spera la un succes. Ultima confruntare directă în cupă a fost în anul 2018, în finală, atunci când Dinamo Brest se impunea in-extremis și o învingea pe BATE cu scorul de 3-2. Elevii lui Kovalchuk au câștigat cupa în 2017 și 2018, iar acum sunt hotărâți să-și treacă din nou numele pe trofeu.

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să te bucuri de revenirea fotbalului, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

 

Autor: Răzvan Zeldea

Citește și:

Ferencvaros, favorită să-și păstreze titlul. Tot ce trebuie să știi pentru un pariu câștigător pe Ungaria

Granzii din Bundesliga 2 vor să iasă din corzi. În weekend urmează etapa a 27-a!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează