GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperEchipe dar și SuperSpectatori titulari în istoria fotbalului din acest secol!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 17:02 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 17:09

SuperAdversari pentru Rapid în sezonul Centenar al Giuleștenilor. SuperEchipe care pot fi văzute pe Arena Națională de fanii fotbalului. Un trial care pariem că va face istorie, atât prin anvergura numelor care participă, dar și ca o premieră în ceea ce privește sistemul de joc: 3 meciuri de câte 60 de minute. 

13:00 Rapid - Borussia Dortmund

14:30 Borussia Dortmund - Fiorentina

16:00 Rapid - Fiorentina

Fiecare dintre partidele din program este o ocazie pentru noi să vedem cum o echipă românească se măsoară cu două dintre formațiile calificate în faza eliminatorie a cupelor europene din acest sezon. Dortmund joacă împotriva lui Chelsea în Optimile Champions League, Fiorentina va întâlni Braga în barajul pentru Optimile Conference League.

Borussia Dortmund ocupă locul 12 în clasamentul coeficienților UEFA

Fiorentina ocupă locul 103 în clasamentul coeficienților UEFA

(Cea mai bine clasată echipă românească în acest clasament e campioana CFR Cluj, locul 61;

Ierarhia ține cont de performanțele în cupele europene, începând cu sezonul 2018/2019)

Deci, dincolo de blazonul echipelor din Superbet International Cup, toate sunt foarte relevante pentru prezentul fotbalului. Rapid e o echipă revelație în acest sezon intern, Dortmund și Fiorentina sunt în grupul select al echipelor care au pătruns în fazele decisive ale cupelor europene.

Italia / Serie A 49 trofee europene 

Germania / Bundesliga  32 trofee europene 

(Spania / LaLiga a câștigat 64 trofee europene; Anglia / Premier League a câștigat 45 trofee europene)

Mai mult, vei vedea la lucru 3 dintre antrenorii de sub 45 de ani, care cu siguranță vor deveni niște nume importante. Toți joacă ofensiv, toți preferă fotbalul care umple tribunele, fotbalul care scrie povești de suflet, înainte, în timpul și după meciurile în care echipele antrenate de ei joacă.

Vincenzo Italiano, 44 ani

4-3-3 sistem preferat

La Fiorentina din 2021 

Adrian Mutu, 43 ani

4-3-3 sistem preferat

La Rapid din 2022

Edin Terzic 40 ani

4-2-3-1 sistem preferat

La Dortmund din 2022

Vei găsi în acest program și cifre statistice care să-ți atragă atenția și să-ți intensifice experiența de spectator. Dar ce ne dorim să trăiești este bucuria că ești un suporter titular într-o competiție care devine o bornă importantă.

Dacă ești aici, fie că ai venit pentru Rapid, fie că ai venit pentru Dortmund, fie că ai venit pentru Fiorentina, fie că ești în tribune pentru a te bucura de un fotbal ofensiv, jucat într-un ritm intens, îți spunem că devii parte din evoluția sportului rege!

Ești spectator la un turneu care în viitorul apropiat ar putea deveni o competiție oficială! Forul mondial își dorește să reformeze fotbalul pentru a-l aduce cu adevărat în mileniul 3. Atât ca spectacol sportiv care să fascineze tinerele generații, cât și pentru a ține pasul cu evoluția propriilor sportivi. 

SuperEchipe dar și SuperSpectatori titulari în istoria fotbalului din acest secol!

FIFA discută și testează la diferite competiții, noi reguli ale fotbalului, reguli care să-l facă să fie un sport în care și generațiile tinere să se regăsească. Dintre noile reguli care se testează, timpul efectiv de joc de 60 de minute e una dintre cele mai importante.

Top 5 reguli noi testate de FIFA

1.Meciuri de 60 de minute (două reprize de câte 30 de minute fiecare, timp efectiv de joc)

2.Autul bătut cu piciorul

3.Eliminare temporară de 5 minute atunci când primești cartonaș galben

4.Schimbări nelimitate (ca la handbal sau baschet)

5.Loviturile libere executate și prin acțiune (la fel ca în rugby), cu adversarul obligat să-ți lase 9 metri de pătrundere, fără să te atace.

Da, unul dintre lucrurile fundamental bune pe care FIFA le face este dorința de a oferi spectatorilor din generațiile viitorului entertainment de calitate. Fotbaliștii au devenit mai rapizi, mai atleți, tehnica în regim de viteză a devenit una dintre calitățile esențiale, jocul colectiv în baza unei strategii adaptate adversarului dar și obiectivului din competiția în care se joacă partida.

Azi, echipele caută să recupereze cât mai repede balonul și să finalizeze cu șut (măcar la poartă) fiecare pătrundere în jumătatea adversă. Fie că verticalizează, fie că au o construcție mai elaborată, numele mari joacă într-un ritm tot mai alert.

Organic, fotbalul cere o reformă la care cei care i-au fundamentat în secolul 19 regulile n-ar fi visat. Dar suntem în secolul 21, unul în care am putea bifa poate chiar prima partidă de fotbal pe altă planetă!

Da, viitorul se întâmplă și acest moment, sâmbătă 10 decembrie 2022, Arena Națională, București e parte din el și va fi menționat atunci când fotbalul va fi, inevitabil, reformat. Iar tu, în calitate de spectator titular la Superbet International Cup îl trăiești și ți-l treci în palmares.

Azi nu se mai poate spune că italienii joacă închis sau că nemții n-au fantezie ofensivă. Fotbalul se transformă sub ochii noștri iar Superbet International Cup e o competiție curajoasă, strategică, care servește scopului nostru comun, de a menține fotbalul în postura de Sport Rege! O poziție care în actualul context, trebuie apărată și prin reguli noi, vizionare.

Superbet International Cup

Fotbalul viitorului se joacă pe Arena Națională

SuperEchipe dar și SuperSpectatori titulari în istoria fotbalului din acest secol!

SuperCifrele turneului

308 ani

(1909 BVB; 1923 Rapid; 1926 Fiorentina)

Atât adună cele 3 echipe de la înființare. Trei secole de iubire pentru culorile alb-vișiniu, galben-negru, respectiv alb-violet. Vorbim aici de un arc de timp în care se înscriu multe generații de suporteri, cu tot cu visele lor împlinite sau trăite sub forma celor mai frumoase victorii, a trofeelor câștigate dar și în meciurile senzaționale pierdute spectaculos ori… nemeritat.

13 Campionate

(3 Rapid; 8 Dortmund; 2 Fiorentina)

Atâtea titluri omologate oficial au în palmares cele 3 formații. Echipe care au fost mereu dintre cele care se pun cu titanii, demers în urma căruia au ajuns la rândul lor niște granzi.

24 cupe

(13 Rapid; 5 Dortmund; 6 Fiorentina)

Competiție mereu deschisă surprizelor, numărul trofeelor câștigate de cele 3 adversare de-a lungul timpului în Cupa României, DFB Pokal și Coppa Italia arată că au știut să își gestioneze foarte bine parcursul pe mai multe fronturi (campionat, cupă, cupe europene, plus momentele în care aveau jucători plecați la meciurile echipelor naționale). 

138.559

Spectatori încap în tribunele celor 3 stadioane ale echipelor de la Superbet International Cup

14047 pe Superbet Arena Giulești 

81365 pe Signal Iduna Park din Dortmund

43147 pe Artemio Franchi din Firenze/Florența

7 secunde

E diferența dintre Bundesliga și Serie A în ceea ce privește timpul efectiv de joc*:

61.35 Serie A

61.28 Bundesliga

57.54 SuperLiga

*din sezoanele 2018-2019 spre 2022, conform CIES Observatory

42 goluri

Marcate până în minutul 60 în meciurile amicale jucate 

în pre-sezonul 2022-2023 de Rapid, Dortmund și Fiorentina

Jackpotul istoric EGT s-a dat la Superbet! Cum e să câștigi 10.379.603,35 lei

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează