GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperEveniment! Află cum joacă ambasadorii Superbet meciurile cu Norvegia și Irlanda de Nord și pariază pe SuperSocial!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 13:04 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 13:16

Ambasadorii Superbet sunt legende ale sportului românesc și îți sunt și prieteni în rețeaua de socializare a pariorilor, SuperSocial. Înaintea meciurilor decisive din Liga Națiunilor, i-am prins pentru o discuție în ton cu vremurile, live-online, cu fiecare din locații diferite. Întrebările sunt comune, cu o singură excepție, întrebarea cu numărul doi, unde am adaptat întrebarea la profilul celor doi ambasadori care sunt legende în sporturi diferite de fotbal. Haide să ne bucurăm împreună de această superîntâlnire cu Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Mihai Leu și Cătălin Moroșanu! Împreună suntem Super! Noi și ei. Înainte de a da lovitura de start în această întâlnire deosebită, asigură-te că ai cont activ la Superbet.ro, cont care îți permite să te bucuri de cel mai amplu pachet de beneficii pentru un jucător care pariază și online!

1. Vedeți un meci cu goluri multe, în care ambele echipe să înscrie în România-Norvegia, superduelul noi versus Haaland?

Ilie Dumitrescu:

Va fi un meci contra unei echipe care joacă superofensiv. Asta am simțit-o pe pielea noastră în Norvegia. Posibilitatea să fie prins GG3+ în acest meci e cât se poate de probabilă.

Gică Craioveanu:

Cred că la meciul cu Norvegia vom avea o altă imagine și da, cred că ambele echipe vor marca și vom avea parte de un meci cu goluri multe.

Bogdan Stelea:

Da, e posibil să fie un meci cu goluri multe. Noi, în plan defensiv în ultima perioadă nu suntem extraordinari, capitol la care Haaland și actuala echipă a norvegienilor demonstrează  o forță intimidantă. Putem da goluri, putem și încasa. În momentul de față suntem o națională imprevizibilă din păcate. De ani buni tot căutăm o echipă națională și n-o găsim. Totuși, trebuie să fim cerebrali și să recunoaștem că e destul de complicat și e un proces de durată.

Florin Răducioiu:

Eu cred că se va marca în ambele porți în România-Norvegia. Văd un meci cu goluri multe și aș fi vrut să mizez pe dorința de revanșă a României. Însă aceasta nu va fi suficientă. Chiar vreau să dau și un scor: 1-3!

Joacă gratuit în competiția de pronosticuri SuperProno, unde Răducioiu alege meciurile propuse și unde săptămânal se împart 100.000 lei pariorilor care plasează cele mai inspirate pronosticuri! Poți juca și direct din aplicația Superbet! Instaleaz-o gratuit chiar acum pentru iOS și Android!

Ne bucurăm să-i avem alături și pe doi sportivi care au făcut cinste României în lume: Mihai Leu și Cătălin Moroșanu. Amândoi urmăresc și ce se întâmplă în fotbal și trăiesc intens meciurile în care tricolorul este reprezentat!

Mihai Leu:

Cred că ambele vor marca, deci GG obligatoriu de pariat. Am curaj să merg și pe un scor exact: 1-1!

Cătălin Moroșanu:

Se vor da minim trei goluri. Deci 3+ e de luat.

2. Cu fiecare dintre voi în teren, unde credeți că am fi putut face diferența în meciurile contra Norvegiei de azi?

Ilie Dumitrescu:

Hai să ne concentrăm pe cei care sunt în activitate. Să-i susținem să reușească o victorie.

Gică Craioveanu:

Cu mine în teren la meciul cu Norvegia, poate am putea să facem diferența la o fază fixă, la o lovitură liberă. Dar va fi greu. Au o echipă foarte solidă și foarte competitivă.

Bogdan Stelea:

Postul meu e specific și foarte clar determinat. E clar ce poate să facă și ce trebuie să facă un portar. Dar oricât de bun ai fi pe acest post, în anumite situații nu ai ce să faci. Depinzi foarte mult de echipă. Portarii care nu primesc goluri joacă în echipe ordonate. Se poate întâmpla foarte rar să aibă ce apăra. Portarii de la echipele mari apară puțin. Totuși, în momentele cheie se remarcă. Ajung la noi unde portarul are de apărat. Mult prea multe mingi ajung în situații clare la poarta noastră. Nu cred că aș fi făcut mai multe față de ce face Tătărușanu acum, fiindcă probabil el va fi titular contra Norvegiei. Urmărește pe Telegram contul oficial Superbet și poți avea acces în timp real la informații care te ajută să pariezi cât mai precis și care te inspiră pentru SuperBilete!

Florin Răducioiu:

Pe contraatac! Abilitățile mele tehnice mi-au permis să am execuții în viteză și să marchez numeroase goluri.

Cătălin Moroșanu:

Răspund și eu. Cu mine în teren, eram peste ei la numărul de faulturi. 

2.1.  După cum am promis, pentru Mihai Leu și Cătălin Moroșanu, întrebarea devine: ați boxat / te-ai luptat contra unor sportivi din țările nordice? Cum sunt “vikingii” în ring?

Cătălin Moroșanu:

Culmea, nordicii nu stau prea bine la sporturi de contact. Am luptat o singură dată în Suedia, am câștigat prin KO în a doua repriză, dar nu am luptat niciodată împotriva unui norvegian.

Mihai Leu:

Când eram junior, am concurat la un turneu de seniori în Finlanda și am câștigat, învingându-l pe campionul european de la acea vreme. Din Norvegia nu îmi amintesc.

3. Credeți că e posibil ca una dintre rezerve să marcheze? Ați paria pe acest special în România-Norvegia? În UEFA Nations League e permisă efectuarea a 5 schimbări per echipă.

Ilie Dumitrescu:

Nu. Sincer, nu. E greu să intri în ritmul unui așa meci venind de pe bancă. Și ei și noi vom da totul pentru a nu pierde. De fapt, se va juca la victorie de ambele părți. Titularii sunt cei care vor face diferența.

Gică Craioveanu:

E posibil să marcheze o rezervă, pentru că un atacant al nostru va intra pe teren când Norvegia nu va mai fi atât de atentă și de concentrată și își va fi pierdut și puțin din energie. Aș juca acest pariu. Sună bine rău!

Bogdan Stelea:

Posibilitatea ca o rezervă să marcheze e mult mai mare acum. E de pariat pe așa ceva. Orice antrenor, atunci când face o schimbare cu profil ofensiv, vrea golul. În momentul în care te gândești că intră în teren jucători ofensivi clar, cauți un așa pariu pe care totuși, într-un meci dintr-o așa competiție e bine să-l plasezi înainte de startul meciului să ai o cotă superbună. 

Florin Răducioiu:

Nu cred în această posibilitate! E adevărat, sunt permise 5 schimbări, dar consider că șansele sunt mici într-un meci oficial cum e România-Norvegia!

Mihai Leu:

La meciul ăsta nu cred că o rezervă o să înscrie.

Cătălin Moroșanu:

Eu cred că da. Va intra cu superambiție să arate că merită să fie jucat mai mult. 

4. Ce pariu extra sport ați câștigat în ultimele luni? Ne referim la pariuri puse cu prietenii, pe diverse evenimente din viața cercului vostru de amici.

Ilie Dumitrescu:

(Zâmbește). Pariez doar la Superbet. Alte pariuri nu mai pun. E nevoie să ne mai și relaxăm. Înțeleg unde bate întrebarea. Dar n-am mai avut timp pentru așa pariuri. Doar pentru pariuri pe bune.

Gică Craioveanu:

În ultimul timp, prietenii câștigă foarte mult la meciurile lui Real Sociedad, pentru că au încredere în mine. Le-am spus de la început că e cea mai bună echipă din Spania și că va fi cea mai în formă pe acest start de sezon. Chiar le-a mers bine băieților. I-am ajutat pe alții să câștige grande.

Bogdan Stelea:

Am pariat că nu iau COVID în vară și am scăpat. M-am superbucurat pentru că am reușit să câștig pariul!

Florin Răducioiu:

Îmi renovez casa și am pariat că montez o draperie mai complicată, în maxim 10 minute. Am reușit în 9 minute și 20 de secunde. Mi-am păstrat superviteza de când eram în activitate. 

Cătălin Moroșanu:

Am zis că va câștiga Biden alegerile în America, deși sincer, l-am admirat pe Trump pentru ce a făcut în mandatul său.

Mihai Leu: 

Am câștigat un pariu cu soția mea Anna chiar acum două zile. Mergeam la Azuga. Eu am zis că trebuie să facem dreapta, iar Ana stânga. A fost dreapta și am câștigat un pulover.

5. Avem deplasare dificilă în Irlanda de Nord, unde nu am reușit să câștigăm în cele 3 meciuri jucate, toate pe Windsor Park (arena care va găzdui în 2021 Supercupa Europei). Aveți curaj să pariați pe 2 (victorie România)? Dacă da, e un pariu pus cu sufletul sau aveți și argumente pentru a spune de ce credeți că-i putem învinge?

Ilie Dumitrescu:

După cum s-au desfășurat lucrurile la București, dacă vom materializa ocaziile pe care le vom avea, batem în premieră în Irlanda de Nord. Pe Arena Națională am avut multe ocazii dar ne-au lipsit sângele rece și inspirația la finalizare. Rezultatele contează și victoriile oficiale sunt obligatorii. Trebuie mers acolo la victorie.

Gică Craioveanu: 

Avem o deplasare foarte complicată în Irlanda de Nord, dar nu cred că sunt peste noi. Am spus asta și înaintea meciului tur. O mare problemă pentru nord-irlandezi va fi aceea că vor trebui să atace. La București s-au apărat tot meciul și le-a ținut figura, dar ei nu știu să atace și cred că prindem 2 solist la Belfast!

Bogdan Stelea:

Am spus puțin mai devreme că noi în momentul de față suntem o echipă imprevizibilă. Trebuie să muncim mai mult să obținem rezultatele despre care vorbea Ilie. Fiindcă nu am avut constanță în rezultate ne-am pierdut respectul pe care adversarii îl aveau față de noi. Adevărul e că până și echipele mici nu mai au frică de noi. Dar să vorbesc strict despre Irlanda de Nord, care nu e echipă mică. E o echipă dintre acelea care au mentalitatea luptătorilor ce se bat până la ultima picătură de energie. În momentul de față noi putem pierde cu oricine și putem bate pe oricine. Dintre cei aflați la nivelul nostru, desigur. Dar de bătut o echipă de prim rang, e foarte greu. Decalajul valoric e tot mai mare. Acum, din 10 meciuri împotriva unei superforțe, cred ca scoatem un egal, batem o dată și de 8 ori ne-o cam luăm.

Florin Răducioiu:

Nu pariez pe victoria României, pentru că jocul de ansamblu al naționalei nu a fost unul  spectaculos. Reiese din rezultatele înregistrate. Nu putem spune că sunt mincinoase.

Mihai Leu:

Eu zic că putem câștiga, obiectiv vorbind. Băieții au încasat prea multe de la fani și presă și vor să arate ce pot.

Cătălin Moroșanu:

Evident că mi-aș dori să câștigăm, însă, realistic vorbind, cred că putem obține măcar un punct de acolo. Am curaj să merg pe un PsFX (egal la pauză sau la final).

6. Pe 7 decembrie e tragerea la sorți a grupelor de calificare la Mondialul din Qatar 2022. Visăm de 22 de ani să ieșim din nou în stradă pentru Tricolori. Credeți că vom avea noroc la tragerea la sorți, sau… simțiți că vom fi repartizați într-o grupă care ne va ajuta să creștem valoric și să ne maturizăm?

Ilie Dumitrescu:

Ar fi indicat să-l trimitem pe Iordănescu. De fiecare dată când a mers dumnealui, am avut grupă bună. Nu spun noroc. Fiindcă în preliminariile pentru Mondial, toți își depășesc valoarea reală. Revin la domnul Iordănescu. Era directorul tehnic al federației la tragerea la sorți pentru Europeanul precedent, când am primit o grupă accesibilă pentru Euro 2016 și ne-am calificat. Mai țineți minte că a fost o campanie în care domnul Iordănescu a preluat echipa și a calificat-o în acea campanie.  

Gică Craioveanu: 

Nu cred că vom avea noroc la tragerea la sorți, cum nu prea am avut deloc în ultima vreme. Ba am prins Spania, ba Olanda, dar totuși am încredere că această generație nouă și foarte talentată va ieși și ea la rampă odată și-odată. Trebuie doar să joace mai multe meciuri împreună până la turneul final. În plus, când ai coeficient mic și ești într-o urnă mai la coadă, nu prea poți să ai noroc. Aici ar trebui să luptăm puțin să ni-l facem cu mâna noastră.

Bogdan Stelea:

Sper să avem noroc. N-o să ne fie ușor cu nimeni. Noi cu orice adversar intrăm în joc trebuie să conștientizăm că ne luptăm de la egal la egal doar cu cei de nivelul nostru și cei de sub noi.  Generația noastră avea încredere în ea. Nu eram însă aroganți sau inconștienți. Totul ținea de ce știam că putem face. Nu am avut frică de nimeni. Voiam să ne batem de la egal la egal cu oricine. Pe unii i-am bătut, alții ne-au bătut. Când joci cu echipe valoroase, lupta e dură și intensă. Dar cu echipele de rang inferior, pe bune, nu era lipsă de respect, că îi luăm în serios, poate de-aia îi și băteam. Acum, echipele de rang inferior nu mai au frică de noi.  

Florin Răducioiu:

Nu cred în noroc! REZULTATELE NEGATIVE ne-au condus în urna a 3-a.

Jucătorii noștri trebuie să crească valoric și să se maturizeze la echipele de club (care sunt  din păcate modeste!), deci nicidecum într-o urnă complicată cum se pare că va fi! Meciurile cu Norvegia și Austria sunt elocvente! Cred că o grupă grea nu ne-ar ajuta să creștem valoric ci ne-ar afunda și mai mult în clasamentul FIFA.

Mihai Leu:
Am sentimentul că vom avea parte de o grupă decentă, însă e important să găsim o formulă de joc foarte bună.

Cătălin Moroșanu:

Norocul nu prea a ținut cu noi de-a lungul anilor, indiferent de grupă, ne va fi greu și sper să ne putem susține echipa la Mondiale. 

Bucură-te la Superbet de pasiunea ta pentru sportul favorit, fie el fotbal, fie orice altă disciplină sportivă. Superbet e locul în care pasiunea, experiența, inspirația ta sunt puse în valoare de oferta și promoțiile liderului național din domeniul bettig & gaming. Vino să superjoci și să vezi inclusiv ce pariază în rețeaua SuperSocial ambasadorii Superbet!

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine

Meciuri de totul sau nimic în Liga Națiunilor. Doar câștigarea grupei ajută la ceva. Pregătește-ți pariurile pentru un weekend tare de tot!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Jackpoturile Instant!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
energydrik
energydrik  •  14 Noiembrie 2020, 15:03

Cati bani merita sa iti patezi numele prin a promova ceva toxic pentru orice natiune? Cat de jos trebuie sa fii uman si financiar sa te cobori atat de mult? Oare, nu au, Ilie Dumitrescu, Leu, Raducioiu ce sa mai puna pe masa? Parca pariurile au stricat si fotbalul prin intelegeri si meciuri trucate. Penibil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează