GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperGolgheterul Lukaku se întoarce în Premier League! Arsenal e prima "redută"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 11:37 / Actualizat duminica, 22 august 2021 11:37

Arsenal - Chelsea, cel mai așteptat meci al etapei a doua în Premier League 2021/2022, va marca revenirea lui Romelu Lukaku în fotbalul englez, după doi ani petrecuți la Internazionale Milano. Întors pentru a ocupa postul de nouar în atacul celor de la Chelsea Londra, vârful belgian e privit deja drept unul dintre favoriții la câștigarea titlului de golgheter, iar de curând a devenit jucătorul pe care s-au plătit cei mai mulți bani în istoria fotbalului: 327 de milioane de euro!

Dacă Neymar deține recordul celui mai scump transfer, 222 de milioane de euro plătite de PSG celor de la Barcelona, Romelu Lukaku a fost, de-a lungul carierei, cel mai dorit jucător din istoria fotbalului. Pe traseul Anderlecht-Chelsea-Everton-Manchester United-Inter și din nou Chelsea, belgianul a adunat o sumă de transfer imensă, care-l pune deasupra lui Neymar sau a lui Cristiano Ronaldo.
 

SuperGolgheterul Lukaku se întoarce în Premier League! Arsenal e prima

Lukaku, printre favoriții la titlul de golgheter!

Unul dintre cei mai mari atacanți ai generației sale, Romelu și-a creat un renume de goleador, iar cifrele sale arată foarte bine până la 28 de ani: 259 de goluri și 85 de pase decisive în 519 meciuri jucate în întreaga carieră, 113 goluri în 252 de apariții în Premier League. Lukaku are ca punct de referință stagiunea 2016/2017, în care a marcat de 25 de ori pentru Everton, iar în acest sezon se numără, evident, printre favoriții (cotă 6 pe Superbet) la câștigarea Ghetei de Aur din cel mai puternic campionat al lumii, alături de Harry Kane, Mohamed Salah, Jamie Vardy sau Bruno Fernandes. Vezi aici Cota Specială pregătită de Superbet pentru numărul de goluri înscrise de Lukaku în această stagiune!

Arsenal nu e pe lista victimelor preferate ale lui Lukaku

Duminică, de la 18:30, Arsenal va deveni cel mai des întâlnit adversar de către Romelu Lukaku, urmând ca belgianul să-i înfrunte pe tunari pentru a 18-a oară (contra lui Liverpool a mai jucat de 17 ori). De-a lungul timpului, noul om de gol al lui Chelsea a reușit să înscrie de trei ori și să ofere cinci pase decisive în partidele contra londonezilor, dar statistica sa nu arată deloc bine, în contextul în care a ieșit victorios în trei rânduri, a pierdut de nouă ori, iar cinci dueluri s-au terminat la egalitate.

Cu siguranță, Lukaku va aștepta meciurile cu West Ham, echipa din Londra căreia i-a marcat 11 goluri în 15 meciuri, interval în care a mai oferit și alte patru pase decisive, transformând-o în victima sa preferată. Pe locul al doilea în acest "clasament" se află Southampton, formație care a primit nouă goluri (plus alte trei pase decisive) în 12 meciuri în care l-a avut în față pe SuperGolgheterul belgian.

Lumea după Messi: topul celor mai longevivi jucători din marile campionate europene

Vino pe plajele Superbet pentru superdistracție toată vara la mare!

Cel mai mare Jackpot din istoria sloturile în România, 4,8 Milioane de lei a fost lovit la Superbet

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează