GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperJoi la SuperMondial! Toți ochii pe meciurile zilei și pe SuperPachetul Superbet: SuperAvantaj, SuperProno și SuperPariuri

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 13:06 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 13:20

SuperMondialul a adus până acum surprize pe bandă rulantă. În vreme ce unele favorite nu au făcut față presiunii din debut (Argentina a pierdut cu Arabia Saudită, Germania nu a făcut față Japoniei), altele au lăsat microbiștii cu gura căscată (listă lungă de goluri în Spania – Costa Rica, toate de partea Furiei Roșii). Se anunță un turneu final efervescent, o rețetă perfectă de energizare în miezul iernii pentru toți microbiștii. Ce aduce a cincea zi?

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și ai 40 de lei FreeBet + 200 de rotiri gratuite la Shining Crown, fără depunere! E timpul să serbezi SuperMondialul.

Elveția – Camerun: o premieră deschide ziua 

O distanță considerabilă desparte cele două echipe în topul echipelor naționale: Elveția e pe 15, iar Camerun pe 43. În altă ordine de idei, Elveția e țara care a reușit să se claseze pe primul loc în grupa C a calificărilor pentru SuperMondial, făcând drumul Squadrei Azzurra și mai greu. În cele din urmă, naționala lui Mancini nu a reușit să fie prezentă la turneul final, iar Elveția trebuie acum să demonstreze că își merită locul. De unde pornește echipa Țării Cantoanelor? Luând-o logic, este responsabilă în mare măsură pentru absența italienilor de la SuperMondial, e favorită în meciul cu Camerun (prima partidă directă împotriva echipei lui Rigobert Song), dar are de demonstrat în fața Serbiei și Braziliei dacă își dorește un loc în optimi. Drumul nu e ușor, dar la cum a debutat competiția, pare că nimic nu e imposibil.

Verifică lista întreagă de SuperPariuri Superbet pentru Elveția – Camerun, aici! Ai cote de la 1.30 la 1000, tot ce trebuie să faci e să îți pui inspirația la bătaie pentru un SuperBilet!

Uruguay – Coreea de Sud: pași mici spre un SuperObiectiv

Cu prezențe constante la turneele finale din ultimii ani, ambele naționale visează la un parcurs cât mai lung la ediția 2022. Luis Suarez ar vrea să îi conducă pe celești către primul trofeu la un SuperMondial în ultimii 72 de ani. Pe de altă parte, Coreea de Sud, aflată la a zecea prezență consecutivă, are șanse și totodată visuri mai mici, în care vedeta Son Heung-Min poate juca un rol important. 

La Superbet, ai cota 4.40 că starul lui Tottenham înscrie oricând.

Portugalia – Ghana: liber de contract, Cristiano Ronaldo vrea spectacol la SuperMondial

Aflat probabil la ultimul SuperMondial din cariera sa și nu tocmai în cea mai bună formă mentală, odată cu încheierea contractului cu Manchester United, Ronaldo are șansa să facă show. Poate deveni singurul jucător din lume care marchează la cinci ediții diferite ale turneului final. Are cota 2.00 că va marca în acest meci. Ghana se mândrește cu cea mai bună performanță a unei echipe africane din competiție: calificarea în sferturile de finală ale ediției din 2010. Au acest reper în minte și pot produce o surpriză și la SuperMondialul qatarian. Ambele naționale au două eșecuri în ultimele 5 partide jucate; în ultimul meci H2H, Portugalia s-a impus cu 2-1. Este șansa lui Jordan Ayew & co. să își ia revanșa, impulsionați mai ales de trendul SuperMondialului prin care outsiderii par a începe cu dreptul.

Brazilia - Serbia, piatra prețioasă a programului de SuperJoi

Fără îndoială, toți microbiștii așteaptă SuperMeciul dintre Brazilia și Serbia, două forțe din fotbalul mondial. Seleçãonu a mai ridicat trofeul în brațe de la ediția din 2002, iar 20 de ani fără bucurie la nivel mondial pot cântări decisiv pentru ca predicțiile care o dau câștigătoare a SuperMondialului să se adeverească. Serbia, pe de altă parte, visează la prima reușită ca stat independent, iar prezența lui Dusan Vlahovic pe teren poate însemna un singur lucru: șanse mari la victorie. Vlahovic este maestru în a deschide scorul, iar Superbet îți oferă cota 11.00 că atacantul lui Juventus marchează primul gol.   

Brazilia – Serbia e și la SuperProno! Șase întrebări stau între tine și o parte din cei 100.000 de lei.

Știai că toate partidele de la SuperMondial beneficiază de SuperAvantaj? Dacă echipa pe care mizezi are un avantaj de două goluri în orice moment, indiferent de rezultatul final, pariul tău devine verde.

Află totul despre SuperAvantaj!

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează