GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superliga continuă cu runda numărul 11

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 16:17 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 16:17

Runda cu numărul 11 din Superliga se anunță a fi din nou una foarte interesantă. În perioada 29 septembrie – 2 octombrie, formațiile din primul eșalon românesc își dispută punctele după următorul program:

  • Oțelul Galați vs Dinamo București – 29.09, 21:00
  • UTA Arad vs FC Voluntari – 30.09, 14:30
  • Farul Constanța vs Sepsi Sf. Gheorghe – 30.09, 21:30
  • Universitatea Craiova vs FC Botoșani – 01.10, 15:00
  • FC Hermannstadt vs Rapid București – 01.10, 18:00
  • CFR Cluj vs U Craiova 1948 – 01.10, 21:00
  • Poli Iași vs Petrolul Ploiești – 02.10, 18:00
  • FCSB vs Universitatea Cluj – 02.10, 21:00

Farul vs. Sepsi - un meci care promite mult spectacol

Capul de afiș sâmbătă este ținut de Farul Constanța și Sepsi Sf. Gheorghe. Cele două formații se vor întâlni pe data de 30 septembrie, de la ora 21:30. Gazdele au încasat 15 goluri până în momentul de față, iar Gheorghe Hagi este departe de un nou titlu în acest moment. Etapa trecută, constănțenii au reușit să o învingă pe Dinamo București cu scorul de 2-0, însă au avut ceva emoții în defensivă.

Adversara alb-albaștrilor – Sepsi Sf. Gheorghe – are la fel de multe puncte acumulate, însă are un meci în minus. Sepsi, recunoscută pentru o organizare defensivă excelentă, nu a arătat prea bine în ultimele 3 partide oficiale, în care a încasat nu mai puțin de 8 goluri.

Alb-roșii au cedat cu scorul de 2-1 pe terenul Universității Craiova și au remizat la Hermannstadt în Cupa României, scor 1-1. Rezultatul care a rănit orgoliul suporterilor este însă cel cu FCSB. Sepsi a fost dominată de gruparea din capitală, pierzând cu scorul de 2-5. Astfel, este de așteptat să vedem un meci deschis, cu goluri de ambele părți.

Superliga continuă cu runda numărul 11

CFR nu își mai permite pași greșiți

În ultimul deceniu, CFR Cluj a fost una din marile favorite la pariuri sportive pentru câștigarea Superligii. Anul trecut, ardelenii nu au avut un cuvânt de spus în prima ligă, fapt pentru care conducerea a strâns rândurile. Clujenii arată mult mai bine în acest sezon, însă au făcut deja doi pași greșiți. Etapa trecută, trupa din Gruia a suferit a doua înfrângere în campionat, 3-1 pe Giulești – contra celor de la Rapid București.

În urma eșecului, CFR a rămas la 6 puncte în spatele FCSB-ului. Totuși, băieții lui Mandorlini au un meci în minus. Duminică 1 octombrie, de la ora 21:00, în Gruia sosește U Craiova 1948. Echipa patronată de familia Mititelu a ajuns la 20 de goluri încasate și are a 2-a cea mai slabă defensivă din Superliga – după FC Voluntari.

Oltenii au suferit un eșec surprinzător pe teren propriu, 0-2 în fața celor de la Oțelul Galați. Reușitele lui Fatai și Bodisteanu au adus primul succes de la promovare pentru trupa pregătită de Dorinel Munteanu. CFR Cluj și U Craiova 1948 stau foarte bine în compartimentul ofensiv, ambele echipe marcând de 19 ori până acum.

Superliga continuă cu runda numărul 11

FCSB, în căutarea unui nou succes

Lucrurile merg excelent pentru FCSB. Practic, echipa patronată de Gigi Becali a avut doar două sincope – eliminarea din Conference League și înfrângerea din Superliga cu UTA Arad. Spre deosebire de anii precedenți, bucureștenii au avut o reacție imediată. În ultima etapă din campionat, FCSB a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe în deplasare cu scorul de 5-2.

Apoi, gruparea roș-albastră a evoluat pe terenul celor de la FC Bihor, în prima rundă a grupelor Cupei României. Cu o formulă experimentală, FCSB a reușit să ia toate cele 3 puncte. Miculescu a deschis scorul în minutul 26, iar Ngezana a marcat primul său gol în minutul 69. Gigi Becali s-a declarat mulțumit de schimbările din primul 11:

”Toți jucătorii noștri, în afară de Coman, Olaru și Șut, trebuie să înțeleagă că este nevoie de rotație. Ăștia trei sunt puncte fixe, ceilalți… Sunt cinci schimbări, ne folosim de toți jucătorii. Ce, e obligatoriu să joace Compagno? Du-te, mă, că intră la pauză. De exemplu, Compagno intră în minutul 60 ca să țină adversarii sus acolo, după ce e 2-0. Care e treaba? Toți jucătorii trebuie să joace. Ovidiu Popescu? Lasă, tată, că intră pe urmă. Djokovic intră și el pe urmă. Ce, trebuie să joace de la început? Nu, tată, nu! ”

Adversara FCSB-ului, Universitatea Cluj, este fără înfrângere în ultimele două etape de campionat. Ardelenii au învins-o pe UTA Arad în deplasare și au terminat la egalitate în propriul fief, 1-1 în compania Universității Craiova.

Superliga continuă cu runda numărul 11

Cotele publicate pot suferi modificări în orice moment.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează