GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Supermeciuri în Premier League! Liverpool poate câștiga etapa asta primul titlu după 30 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 15:21 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 15:21

Superstarurile din Anglia sunt pregătite să facă din nou spectacol pe gazon. Etapa cu numărul 31 din Premier League continuă astăzi cu cinci dueluri extrem de interesante. Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. Deschide cont și pariază la Superbet!

Pentru Liverpool, titlul a devenit o simplă formalitate, având un avâns ce nu poate fi recuperat pe acest final de sezon. După trei decenii de așteptare, suporterii „cormoranilor” pot sărbători al 19-lea titlu din istorie în această etapă, dacă echipa favorită o învinge pe Crystal Palace, iar Manchester City pierde mâine în derby-ul cu Chelsea. Deși lupta la titlu e încheiată, pentru celelalte formații, partidele rămase din actualul sezon încă au o miză.

MANCHESTER UNITED – SHEFFIELD UNITED, ora 20:00

Cele două formații luptă pentru locul 5, poziție care în final s-ar putea dovedi extrem de importantă, dacă Manchester City nu va putea evolua în următoarea ediție de Champions League. În primul joc după restart, „diavolii roșii” au terminat la egalitate cu Tottenham, scor 1-1. Gruparea de pe „Old Trafford” este azi pe locul 5, la cinci puncte de Chelsea, dar din acest moment are un program mai accesibil până la final. Mai mult, Manchester United  a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere.

Dincolo, Sheffield poate urca peste Manchester United în clasament în cazul unui success, fiind la două puncte distanță. Totuși, nou-promovata vine după cel mai usturător eșec al sezonului, scor 3-0, cu Newcastle, și a treia înfrângere în deplasare. În ceea ce privește „directele”, ultimele cinci jocuri de pe Old Trafford  s-au terminat cu victoria gazdelor, iar patru jocuri din cinci au avut pe tabela de marcat 2-3 goluri. Vezi aici toată oferta pentru etapa din Premier League!

NORWICH – EVERTON, ora 20:00

Cu 21 de puncte și la șase puncte distanță de salvarea de la retrogradare, echipei Norwich nu i-a mai rămas decât să viseze că pe finalul acestui sezon se mai poate întâmpla vreo minune. „Canarii” au fost destul de departe ca nivel în primul joc după reluarea campionatului, fiind învinși fără drept de apel de Southampton, cu 3-0. Mai mult, gazdele de azi au marcat un singur gol în ultimele șase etape.

De cealaltă parte, Everton poate spera cel mult la top 10 în finalul sezonului. „The Toffees” au obținut doar două puncte în ultimele patru etape, dar au arătat în jocul cu Liverpool, de duminică seara, că pot fi destul de competitivi. Mai mult, Everton a primit cel puțin două goluri în ultimele trei deplasări, dar doi adversari au fost de mare calibru, Arsenal și Chelsea.

NEWCASTLE – ASTON VILLA, ora 20:00

La startul etapei, Newcastle este pe locul 13 cu 38 de puncte, obiectivul de menținere în Premier League fiind ca și rezolvat după succesul de duminică, scor 3-0 cu Sheffield United. „Coțofenele” au obținut  șapte puncte în ultimele trei etape, nu au primit niciun gol și speră să continue pe aceeași linie ascendentă și cu Aston Villa. În plus, Newcastle nu a pierdut  în ultimele 11 jocuri directe cu Aston Villa disputate acasă.

Aston Villa este pe locul 19 cu 26 de puncte, iar timpul nu mai este un aliat, astfel că este forțată să înceapă să câștige meciuri. După reluarea sezonului, echipa a arătat poate mai bine decât alte contracanditate la evitarea retrogradării, precum Bournemouth și West Ham, dar deocamdată rezultatele nu au ajutat-o deloc să scape de „zona roșie”. Formația din Birmingham a ajuns la șase partide consecutive fără victorie, iar în deplasare nu a mai câștigat din prima zi a anului, 2-1 la Burnley.

WOLVERHAMPTON – BOURNEMOUTH, ora 20:00

Aflată în top 6 la startul etapei a 31-a în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United, Wolverhampton și-a reconfirmat intențiile de a lupta pentru o calificare în cupele europene și, de ce nu, pentru Liga Campionilor, fiind la cinci puncte de Chelsea (locul 4). Formația pregătită de Nuno Espirito Santo a ajuns, astfel, la șase partide consecutive fără înfrângere, printre rezultatele notabile din această perioadă fiind un 0-0 cu Manchester United și un 3-2 cu Tottenham.

Bournemouth este pe loc de retrogradare înaintea deplasării pe „Moulinex”, locul 18, cu 27 de puncte. Echipa vine după o mare dezamăgire, 0-2 cu Crystal Palace pe teren propriu. A fost jocul în care, teoretic, a înfruntat unul dintre cei mai accesibili adversari în finalul acestui sezon. „Cireșele” au pierdut 9 din ultimele 10 meciuri disputate pe teren strain. Mai mult, În cinci din ultimele șase înfrângeri, Bournemouth a primit cel puțin două goluri, în patru ocazii nu a marcat, iar în trei rânduri a pierdut cu handicap. Astfel, oaspeții de azi, pentru a mai spera la salvare, au nevoie de un rezultat pozitiv.

LIVERPOOL – CRYSTAL PALACE, ora 22:15

Pentru Liverpool, tot ce contează pe finalul acestui sezon este să câștige matematic titlul de campioană în Anglia, după o pauză de 30 de ani. O șansă o va avea chiar astăzi, dacă va câștiga partida cu Crystal Palace, iar Manchester City nu se impune în ziua următoare pe terenul echipei Chelsea. „Cormoranii” o așteaptă pe Crystal Palace cu un record excepțional în acest sezon, 15 meciuri câștigate din tot atâtea posibile pe „Anfield”, golaverajul fiind 40-12. Așadar, „The Reds” au câștigat partidele la o diferență medie de 1,86 goluri. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Crystal Palace este în prima jumătate a ierarhiei înaintea deplasării pe „Anfield”, la egalitate de puncte cu Tottenham și peste Arsenal. Londonezii au câștigat în weekend-ul trecut cu 2-0 pe terenul echipei Bournemouth, astfel că a ajuns la patru victorii consecutive. Valoarea parcursului este dată și de faptul că nu au primit gol în cele patru jocuri. Cum formația antrenată de Roy Hodgson a trecut de granița celor 40 de puncte, obiectiv pe care și-l propun în general toate echipele mici la începutul unui sezon, emoțiile retrogradării au fost spulberate definitiv, astfel că echipa va juca pe finalul acestui sezon pentru istorie.

Autor: Răzvan Zeldea 

Pariază la Superbet pe lupta la titlu în Serie A! SuperCote pentru SuperMeciurile etapei a 27-a

Superstreaming pentru superbilete într-o săptămână de vis pentru pariori!

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează