GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperProno: al treilea SuperCâștig din istoria promoției și statisticile meciului Ecuador – Brazilia din runda 105

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 17:49 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 17:54

Meciul din runda 104 SuperProno, Farul Constanța – U Craiova 1948, n-a fost cu necunoscute pentru unul dintre jucătorii SuperProno, care a bifat 4 răspunsuri corecte din 4 și și-a adjudecat un bonus de 60.000 de lei. Află mai multe despre promoția Superbet, statisticile meciului din runda 105 + un mini-interviu la cald cu fericitul câștigător!

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de SuperOferta de Bun-Venit!

Ecuador – Brazilia, meciul din focusul rundei 105 SuperProno

SuperProno, concursul Superbet pentru jucători inspirați, îți dă șansa să câștigi o parte din cei 200.000 de lei într-un mod SuperSimplu. Tot ce trebuie să faci este să plasezi gratuit pronosticurile tale pe platforma Superbet! Starul rundei 105 este meciul Ecuador – Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale, iar dacă îți dorești să afli câteva statistici ale întâlnirilor directe, care să te ajute să fii cu un pas mai aproape de un SuperCâștig, citește în continuare. 

Meciul are loc pe stadionul Rodrigo Paz Delgado din Quito și începe astăzi, la ora 23:00. Poți urmări partida în Live Streaming, pe site-ul Superbet și direct în aplicație, de oriunde te-ai afla.

Răspunde la întrebările Rundei 105 astăzi, până la 22:58!

1. Cine va câștiga meciul? (Ecuador, egalitate, Brazilia)

În ultimii 10 ani, Brazilia și Ecuador s-au întâlnit de 3 ori în meciuri din calificările pentru Cupa Mondială. Toate cele 3 partide au fost câștigate de Brazilia. Tot în ultimii 10 ani, Ecuadorul a reușit să scoată egal cu Brazilia doar în meciuri din Copa America. Ultima dată când Ecuadorul se impunea în fața Seleção era în noiembrie 2004, tot în calificări pentru Cupa Mondială.

2. Care va fi numărul total de cornere din prima repriză? (slider de la 0 la 7+)

În ultimele 2 partide directe dintre cele două, jucate anul trecut, în prima repriză au fost acordate 2 cornere (în meciul din preliminariile Cupei Mondiale de pe 5 iunie) și 3 cornere (în meciul din Copa America de pe 28 iunie).

3. Câte goluri se vor marca în meci? (slider de la 0 la 5+)

În ultimele 3 partide directe dintre cele două naționale, s-au înscris 2 goluri pe meci (de 2 ori victorie Brazilia și un egal). Știai că cele mai multe goluri dintr-un meci Brazilia – Ecuador au fost 11? Asta se întâmpla în februarie 1945, când Seleção înscria de 9 ori în poarta Ecuadorului.

4. Care va fi numărul total de șuturi pe poartă în meci? (slider de la 0 la 12+)

În precedentele două partide, au fost 7 șuturi pe poartă (partida din preliminariile Cupei Mondiale, 5 iunie 2021) și 6 șuturi pe poartă (partida din Copa America, 28 iunie 2021).

Cum e să câștigi la SuperProno?

SuperProno oferă premii totale în valoare de 200.000 de lei pe rundă, sub forma unor bonusuri cu rulaj 1x. Suma se împarte în felul următor:

• 70.000 de lei – două răspunsuri corecte;

• 70.000 de lei – trei răspunsuri corecte;

• 60.000 de lei – patru răspunsuri corecte.

În funcție de numărul participanților care se încadrează la un anumit prag, suma alocată fiecărui număr de răspunsuri corecte se împarte între câștigători.

La runda 104, am asistat la al treilea SuperCâștig din istoria SuperProno. Un jucător norocos a bifat 4/4, cum s-a mai întâmplat doar la runda cu meciul Franța – Germania (de la Euro) și la runda Liverpool – Arsenal, meci din manșa tur a finalei Cupei Ligii Angliei. I-am adresat câteva întrebări la cald fericitului câștigător:

Î: Ce alte pariuri ai pus cu prietenii și le-ai câștigat?

R: La snooker, pe sticle de vin.

Î: Care este cea mai mare cotă pe care ai câștigat-o?

R: Pariez de o viață întreagă. Bine, nu sunt eu cu bani mulți, dar pariez demult. Cât am, 10, 20, 100, 200 de lei. Cred că 100. 

Î: Cât a fost studiu al celor două echipe și cât te-ai bazat pe noroc în răspunsurile date?

R: Sincer să fiu, 50-50.

Iar dacă te simți inspirat și vrei o șansă în plus la un SuperCâștig, verifică aici cotele Superbet pentru meciul Ecuador – Brazilia!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperProno #SuperCâștig #BileteVerzi

Cele mai multe și mai atractive sloturi exclusive sunt la Superbet. Încearcă-le acum!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1507057976284888
Piti Balzabucu  •  27 Ianuarie 2022, 20:55

De ce nu spuneți ca, câștigul trebuie rulat x1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează