GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet: 3 continente, 3 suprafețe și 3 campioni!

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 14:16 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 15:07

Aflată încă sub efectul finalei epice de la Australian Open, dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev, lumea tenisului masculin lasă în spate vara de la Antipozi și își continuă mersul logic. Cu escale în America de Sud, Asia și Europa, pe trei suprafețe diferite și cu mulți jucători de top la start, în frunte cu Zverev, Thiem, Schwartzman, Karatsev sau Monfils. Mergem pe zgura argentiniană de la Cordoba, pe cimentul indian de la Pune și în sala de la Montpellier, peste tot cu aceeași poftă de spectacol și pariuri verzi! Pe Superbet ai SuperCote și sute de opțiuni pentru fiecare meci, SuperStatistici aferente tuturor jucătorilor, dar și SuperAvantaj, opțiunea prin care câștigi mai devreme!

SuperTenisul se joacă pe Superbet! Vezi Oferta Completă și pariază inspirat!

La Cordoba se decide primul campion pe zgură din 2022!

După o perioadă în care hard-ul a acaparat atenția, iar serviciile puternice și jocul bun la fileu au făcut diferența, America de Sud se pregătește pentru un circuit intens, în care cei mai buni jucători pe zgură dau startul pregătirilor pentru Roland Garros. E nevoie de anduranță și inteligență tactică, de pregătire fizică bună și un joc inteligent, iar orașul argentinian Cordoba e gazda primei competiții pe zgură din 2022. Una la care tabloul arată foarte bine, cu argentinianul Diego Schwartzman favorit principal, și care marchează și revenirea în circuit a lui Dominic Thiem, campion de Grand Slam la US Open și unul dintre favoriții pentru Openul Francez. Casper Ruud se prezintă în Argentina cu tolba plină de trofeele câștigate pe zgură în 2021, iar italianul Lorenzo Sonego completează careul de ași al favoriților unui turneu care, an de an, produce surprize și povești neașteptate!

Zverev vrea să uite de Australian Open!

Dacă în India competiția e dominată de Aslan Karatsev, urmat de Lorenzo Musetti, Gianluca Mager și Jiri Vesely pe lista potențialilor câștigători, în Franța, la Montpellier, avem o grilă de start pe care pole-position-ul îi aparține germanului Alexander Zverev. Eliminat surprinzător de Denis Shapovalov la Australian Open, neamțul caută să-și refacă moralul în sala din Franța, acolo unde serviciul său uriaș va avea multe cuvinte de spus. Pe partea inferioară a tabloului, cel mai probabil finalist e spaniolul Roberto Bautista-Agut, viitorul adversar al României în Cupa Davis, în timp ce Gael Monfils, sfertfinalist la Australian Open, reprezintă marea speranță a francezilor la un rezultat mare, titulatură pe care o împarte cu Ugo Humbert sau Richard Gasquet. Nici georgianul Basilashvili, al patrulea favorit, nu e un nume de neglijat, fiind cunoscută capacitatea sa de a câștiga turnee la care specialiștii nu-i acordă cele mai mari șanse!

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru SuperSăptămâna de Tenis!

Cele mai multe și mai atractive sloturi exclusive sunt la Superbet. Încearcă-le acum!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează