GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet: penultima turnantă înaintea Turneelor Campionilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 14:43 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 14:43

Sezonul 2021 din ATP și WTA a ajuns în punctul în care sălile europene (Moscova, Tenerife și Antwerp) vor găzdui penultimele lupte pentru locurile rămase libere la Turneul Campionilor și Turneul Campioanelor. Cu o săptămână înainte de Transylvania Open, câteva dintre jucătoarele de top ale circuitului feminin, în frunte cu Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza sau Simona Halep, se strâng la Moscova, în timp ce Elina Svitolina caută drumul ocolitor spre Guadalajara, via Tenerife. Ne așteaptă o SuperSăptămână de Tenis pe Superbet, cu meciuri de foc, SuperStatistici și SuperAvantaj cu care să faci diferența!

Nu ai cont pe Superbet? Creează unul acum, ia bonusul de bun-venit și bucură-te de SuperTenisul de top!

Se caută Țarina Moscovei

Cu primele patru locuri pentru Turneul Campioanelor ocupate de Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Barbora Krejcikova și Karolina Pliskova, cele 500 de puncte puse în joc în capitala Federației Ruse capătă o importanță aparte și pot oferi răspunsul pentru multe întrebări. Sabalenka vine relaxată din postura de favorită unu, iar Sakkari, Muguruza, Pavlyuchenkova, Jabeur și Kontaveit formează plutonul jucătoarelor pentru care turneul moscovit reprezintă marea șansă de a obține biletele către Mexic. Lor li se alătură Simona Halep, câștigătoare la Moscova în 2013, care atacă turneul fără presiunea rezultatelor și cu gândul de a-și ridica nivelul înainte de turneul de la Cluj. Fostul lider mondial a primit statutul de favorită opt, iar în prima rundă are prima șansă a Cotelor Superbet în meciul contra Anastasiei Potapova, reprezentanta gazdelor.

În celălalt capăt al Europei, la Tenerife, un turneu de doar 250 de puncte, ucraineanca Elina Svitolina e practic obligată să ridice deasupra capului trofeul de campioană pentru a-și consolida șansele la WTA Finals. Soția lui Gael Monfils e marea favorită a turneului (urmată de Zidansek, Sorribes și Giorgi), iar tricolorul va fi reprezentat de Irina Begu.

ATP Moscova, afacere rusească?

Dacă lupta de la feminin e strânsă și implică multe nume, la masculin tabloul de la Turneul Campionilor e aproape conturat, cu Djokovic, Medvedev, Tsitsipas, Zverev și Rublev deja calificați și cu Berrettini și Ruud pe punctul de li se alătura. Dar aproape 800.000 de dolari, valoarea potului de la ATP Moscova, reprezintă o motivație suficientă pentru ca vânătorii de glorie din ATP să răspundă prezent. "Gașca" rusească domină competiția, cu primii trei favoriți - Rublev, Karatsev și Khachanov - iar sârbul Filip Krajinovic, favorit 4, e considerat singurul jucător care le-ar putea sta în cale. 

În paralel, Belgia va vedea la lucru alți jucători de top, cu o listă deschisă de italianul Jannik Sinner, unul dintre jucătorii care încă speră la ATP Finals, Diego Schwartzman, Christian Garin și Roberto Bautista-Agut. Fără un favorit clar, turneul de la Antwerp pare locul în care unul dintre outsideri poate veni de nicăieri pentru a da lovitura carierei.

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru SuperSăptămâna de Tenis!
 

Iubitorii de CS:GO se pregătesc pentru o competiție incendiară în cadrul Superbet Open

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează