GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSemifinalele Cupei Angliei în direct la Superbet.ro! Faci istorie cu SuperBiletele tale?

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 10:53 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 10:54

Semifinalele primei competiții din istoria fotbalului modern se joacă azi și mâine pe Wembley. Superbet transmite în direct pe site și aplicație cele două partide și plusează cu super cote, ofertă de SuperPariuri, ofertă Superlive (cote mărite pentru cele mai populare pariuri live), pentru ca tu să poți avea parte de o experiență de parior dar și de iubitor al fotbalului, la cel mai înalt nivel.

Și pentru ca fiecare Superbilet pe care îl prinzi să îți dea nu doar profit ci și sentimentul că ești un Superjucător, fă-ți cont online și intră în joc la Superbet.ro

Superbet plătește cele mai mari și cele mai dese câștiguri la pariuri sportive, pariuri live, la loto și în casino (precis ai aflat de Jackpoturile de peste 2.500.000 lei câștigate lună de lună la Superbet) și orice decizi să joci la liderul național se poate transforma într-o aventură din care indiferent dacă biletele plasate acum sunt sau nu verzi, tu, vei învăța cu siguranță lucruri care te vor face să devii un parior mai bun.

Pentru asta, e nevoie de responsabilitate, pasiune, informare și mai ales de dorința de a bate noi recorduri. Poate, pentru inspirație, poți “fura” ceva de la Guardiola și neobosita lui cursă către noi și noi trofee, dar și de la Tuchel și felul în care caută mereu să reinventeze gegenpressingul, dar și de la echipe precum Leicester sau Southampton, care se pun cu titanii și cu istoria, acum, în Cupa Angliei.

Așadar, suntem gata să trăim semifinalele Cupei Angliei, competiție care împlinește 150 de ani de la prima ediție!

SuperSerie de trofee pentru City?

În acest sezon, Guardiola e în cursă pentru toate cele 4 trofee: Premier League, FA Cup, Cupa Ligii și Champions League. Obsedat și de recorduri, nu doar de tactică, Guardiola vrea cu siguranță cele 4 distincții și aproape sigur va forța să câștige și Supercupa Europei, și Community Shield (Supercupa Angliei), și Campionatul Mondial al Cluburilor, pentru a deveni alături de Man City primul antrenor cu 7 trofee într-un an calendaristic! 

Culoarul Superforțelor vs culoarul revelațiilor

Leicester s-a calificat după 39 de ani în penultimul act al competiției și a jucat finala ultima oară acum 52 de ani. Southampton a ajuns ultima oară în ultimul act în urmă cu 18 ani. All time, Leicester are 7 calificări în semifinale și 4 calificări în finală, Southampton are 12 calificări în semifinale și 4 calificări în finale, reușind o dată să își adjudece trofeul.

Conform infograficului, favoritele rămase în competiție, Chelsea și City au 25, respectiv 15 calificări în semifinale, 14, respectiv 11 calificări în finale, 8, respectiv 6 trofee câștigate.

Tuchel vs Pep! Prietenii forțați să fie diseară rivali!

Cei doi manageri care sunt prieteni în afara terenului s-au duelat de 5 ori. H2H, palmaresul direct e 3 - 2 - 0 în favoarea lui Guardiola. Victoriile lui Pep au fost 4-1 acasă și 2-0 în deplasare, când o antrena pe Bayern, iar Tuchel era antrenorul lui Mainz, apoi, 5-1 în Der Klassiker pe Allianz Arena, urmat de un 0-0 în retur, la Dortmund, în ultimul sezon al lui Guardiola în Bavaria, un sezon în care Tuchel era antrenorul lui Dortmund.

Cei doi și-au disputat și un trofeu, Cupa Germaniei. Bayern-Dortmund s-a terminat 0-0, egalitatea a persistat și după reprizele de prelungire, la penalty-urile de departajare, mai stăpână pe ea fiind Bayern care și-a adjudecat DFB Pokal, ultimul trofeu câștigat de Pep, înainte de venirea la Manchester City.

Azi, 19:30 în direct la Superbet.ro: Chelsea-Manchester City

Duelul celor mai bune defensive din Anglia, într-un meci eliminatoriu, pe Wembley. City se va întoarce pe acest stadion săptămâna viitoare, pentru Finala Cupei Ligii, contra lui Tottenham.  Dar până la un nou duel Guardiola-Mourinho, avem un prim duel Guardiola vs Tuchel pe teren britanic. 

Echipe Probabile

Chelsea:

Kepa; Azpilicueta, Silva, Rudiger, James, Jorginho, Kante, Alonso; Pulisic, Mount; Havertz (5.50 cota pentru gol marca).

Manchester City: 

Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Sterling, Gabriel Jesus, Foden (3.35 cota pentru gol marcat).

Duminică, 20:30 Leicester-Southampton, în direct la Superbet.ro  

Cea de-a doua semifinală din Cupa Angliei e meciul outsiderelor. Leicester e în campionat în lupta cu Chelsea, West Ham, Liverpool, Tottenham și Everton pentru locurile 3-4, poziții care le califică în grupele Champions League. Southampton e pe locul 14, cu 10 puncte peste Fulham, prima echipă aflată pe loc retrogradabil. Cupa ar înnobila un sezon în care ambele echipe par că își vor îndeplini obiectivele, cu un plus de partea lui Leicester, pentru care un eventual finish în Big Four ar fi cu siguranță peste ce își propuseseră Vulpile la startul stagiunii. Cât despre Sfinți, cu siguranță menținerea în elita forbalului englez (supraviețuirea în Premier League) este ținta din sezonul 2020-2021.

Revenind la Cupa Angliei și la duelul de duminică seară, Southampton e echipa cu cea mai bună defensivă în actuala ediție FA Cup; Sfinții nu au primit gol în cele 4 partide jucate. De cealaltă parte, Leicester a fost implicată de 3 ori în meciuri în care s-a prins pariul 4+! Partida directă din campionat a fost câștigată de Leicester cu 2-0.

Echipe probabile

Leicester:

Schmeichel; Fofana, Evans, Soyuncu; Pereira, Tielemans, Ndidi, Praet, Castagne; Vardy, Iheanacho

Southampton:

Forster; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Walcott, Ward-Prowse, Diallo, Armstrong; Adams, Ings

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Dacă abia acum îți deschizi cont online pe site-ul sau aplicația Superbet, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri!

Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă Superbet a luat toate măsurile de prevenție și protecție împotriva COVID-19 pentru clienți și angajați. În agenție beneficiezi și de Pariul Șansă!

Acum, SuperBonusul se acordă și online și a crescut la +150%

Și pentru că Superbet își ascultă jucătorii, SuperBonusul din agenții a fost „transferat” și online și asta înseamnă că îți poți crește câștigurile dacă joci mai multe evenimente pe bilete, fie că pariezi în agenție, fie că pariezi online. Începi să primești SuperBonus de la 6-lea meci adăugat pe bilet. Pe biletele câștigătoare cu minimum 25 de evenimente, Superbet plusează cu 150% la câștigul tău!

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciul la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul SuperSocial și setează-ți profilul pe în rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România!

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSUPER #SuperFotbal #SuperBonusuri #SuperPariuri

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează