GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperTenisul de la Antipozi se joacă pe Superbet! Vezi surprizele pregătite pentru Australian Open

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 16:18 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 16:18

Turneul feminin de la Australian Open 2022 are în față două săptămâni de concurs în care cele mai bune jucătoare ale lumii vor căuta prețiosul titlu de Mare Șlem, deținut momentan de Naomi Osaka. În timp ce japoneza vrea al treilea triumf la Openul Vesel, după cele din 2019 și 2021, australianca Ashleigh Barty e prima favorită a cotelor, iar un pluton în care se află și Simona Halep visează frumos la marele trofeu. Pe Superbet ai, ca de obicei, toate motivele pentru un turneu perfect: noua emisiune SuperTenis cu Morariu și Meșter, Streaming pentru toate meciurile, SuperAvantaj pentru bilete câștigate mai devreme, SuperStatistici pentru fiecare jucători și SuperCote pentru fiecare meci!

SuperTenis cu Morariu și Meșter, în fiecare zi pe canalul de Youtube Superbet România!

Un turneu precum Australian Open are nevoie de o emisiune dedicată, în care pariorii Superbet să afle cele mai importante informații și date statistice pentru meciurile de la Antipozi. În acest sens, doi dintre cei mai apreciați jurnaliști ai momentului, Gabriel Morariu și Mircea Meșter, te așteaptă în fiecare zi, de la ora 17:00, pe canalul de Youtube Superbet România, la o discuție deschisă, serioasă și de multe ori amuzantă despre cele mai interesante partide și cote de la Openul Australian. Punem lupta pe meciurile româncelor, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, oferim pronosticuri de calitate și, cel mai important, promitem o atmosferă aparte! De la ora 17:00, în fiecare zi de concurs, te așteptăm și cu surprize rezervate urmăritorilor canalului de Youtube Superbet România.

Cu gândul la finala din 2018, Simona are argumente!

Pentru România, Australian Open 2022 înseamnă încercarea Simonei Halep de a reveni în fazele superioare ale unui turneu de Mare Șlem, dar și urmărirea aventurilor Soranei Cîrstea, Irinei Begu, Gabrielei Ruse și a lui Jaqueline Cristian. Halep, care deschide competiția australiană cu un meci contra polonezei Magdalena Frech,are de partea sa parcursul excelent de la WTA Melbourne Summer Set 1, turneu pe care l-a câștigat în finala cu Veronika Kudermetova, dar și cele șase calificări în săptămâna a doua de la Australian Open, dublate de un procentaj excelent de victorii pe cimentul de la Antipozi, 70%, cu 28 de meciuri câștigate și 12 pierdute. Nu în ultimul rând, Simona e finalista din 2018, când a pierdut dramatic în fața danezei Caroline Wozniacki, și sfertfinalista din 2021, când a cedat în fața legendarei Serena Williams. Chiar dacă lupta e grea și competiția pe măsură, fostul lider mondial (cotă 13 pe Superbet la câștigarea turneului) va fi printre protagonistele jumătății de tablou în care, teoretic, ar trebui să treacă de Frech, Haddad Maia, Răducanu sau Stephens, Muguruza, Kontaveit și Sabalenka pentru a ajunge în a doua finală a carierei la AO.

Barty, Osaka și asaltul outsiderelor

Dacă turneul masculin are trei jucători văzuți cu șanse mari la trofeu, Medvedev, Zverev și Nadal, competiția feminină e condusă de Ashleigh Barty, prima favorită a Cotelor Superbet (cotă 4.00). "Ash" a dominat de manieră impresionantă WTA Adelaide, iar nivelul arătat în fața propriilor fani îi face pe mulți specialiști să considere că reprezentanta gazdelor e jucătoarea de bătut la acest turneu.

Pentru Naomi Osaka (cotă 7.00 la câștigarea turneului), Australian Open ar trebui să fie turneul revenirii, după o perioadă tumultuoasă și o absență importantă din circuit. Nipona are în CV trofeele din 2019 și 2021, iar faptul că joacă în Australia cel mai bun tenis de care e capabilă e cunoscut tuturor adversarelor.

În afara celor două, cimentul de la Antipozi pare "croit" pentru o serie impresionantă de jucătoare valoroase aflate în momente bune. Pe lângă Simona Halep, Garbine Muguruza (cotă 12 la câștigarea titlului australian), Anett Kontaveit (cotă 12), Iga Swiatek (cotă 12), Paula Badosa (cotă 15), Aryna Sabalenka (cotă 15) sau Barbora Krejcikova (cotă 17) sunt văzute cu șanse reale!

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru Australian Open 2022.

Superbet Lightning Roulette: dragoste fulgerătoare pentru cel mai nou joc de Live Casino

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează