GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 5 sloturi EGT la care să câștigi acum SuperJackpotul de Inimă Neagră în valoare de peste 7,5 milioane de lei!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 12:38 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 12:38

Superbet este cel mai mare cazinou online din România și a plătit de-a lungul timpului cele mai multe și mai mari Jackpoturi acumulate, sume care ar fi făcut istorie în orice țară din lume.

Cel mai generos cazinou online cu jucătorii se pregătește să plătească un nou Jackpot fabulos!

Valoarea la care a ajuns Jackpotul de Inima Neagră în acest moment depășește suma de 7,5 milioane de lei și crește în permanență până în momentul în care el va fi lovit de un jucător super norocos. Este deja un nou record național și îl depășește pe cel acordat pe 30 Decembrie 2021, care a avut o valoare de 7,314,007.11 Lei. Cele mai mari Jackpoturi din România pot fi câștigate aici.

Acesta poate fi declanșat la următoarea rotire în cele peste 110 jocuri interconectate!

Joacă și tu acum unul dintre jocurile EGT disponibile pe platforma Superbet și luptă pentru șansa ta la acest SuperJackpot. Poți lovi acest superpremiu pe orice miză disponibilă în joc pentru că nu există o miza minimă pe care trebuie să joci pentru a te califica. Iată 5 dintre cele mai populare sloturi care te pot face acum milionar în euro.

100 Super Hot este un slot cu fructe și șeptari care se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 4 poziții și plătește pe 100 de direcții fixe de câștig. Simbolul șapte este Wild-ului jocului care substituie toate simbolurile cu excepția Scatter Stea. 5 șeptari pe o linie de plată acordă un premiu de 10x Miza de Joc. Steaua premiază oriunde ar fi pe role, chiar și în afara liniilor de plată și acordă miza x500 dacă aterizează de 5 ori pe tabla de joc. Dintre fructe, strugurii sunt cei mai valoroși și plătesc Miza x4 când se strâng câte 5 pe tabla de joc. Orice premiu mai mic de 35x Miza poate fi dublat prin funcția Gamble cu cărți și selecție roșu sau negru. Încearcă acum 100 Super Hot și bucură-te de câștiguri pe 100 de direcții de plată.

20 Hot Blast este un joc similar cu 100 Super Hot dar are în plus funcția Toppling Reels și Wilduri extensibile atunci când apar pe role. Tabla de joc are 5 role cu câte 4 poziții fiecare iar numărul direcțiilor fixe de plată este de 20. Simbolurile sunt fructe și șeptari, lingouri și clopoței. Simbolul wild este în formă de bombă, apare pe rolele 2,3 și 4 și înlocuiește orice alt simbol în afară de scatter. Simbolul Scatter este cel mai bun plătitor simbol al jocului și acordă miza x500 pentru 5 bucăți aterizate pe role. Funcția Toppling Reels înseamnă că fiecare combinație câștigătoare care apare pe role dispare după ce plătește premiul și lasă locul altor simboluri care pot forma o nouă combinație de plată. În plus, ea vine și cu un multiplicator al premiilor care crește după fiecare câștig și care mărește plățile consecutive care mai apar. Vrei un slot atât clasic cât și modern în același timp? Încearcă-ți norocul la 20 Hot Blast!

Deloc de neglijat este și Jackpotul de Inima Roșie, care și el poate fi declanșat oricând joci unul dintre sloturile EGT și care a ajuns acum la o valoare de peste 520.000 de lei.

Flaming Hot este unul dintre sloturile care a plătit un superjackpot de inimă neagră în 2021. El a acordat Jackpotul de 3,210,575.98 în luna aprilie unui fericit pasionat din Mediaș în timp ce îl juca pe o miză de numai 2 lei. Se joacă tot pe o tablă de 5 role cu câte 4 poziții și plătește pe 40 de linii de câștig. Simbolul Wild de Aur înlocuiește toate simbolurile jocului și apare pe rolele 2,3 și 4. Dolarul este simbolul Scatter și plătește miza x500 pentru 5 bucăți aterizate pe role. Celelalte simboluri sunt fructe, șeptari și lingouri de aur. 5 șeptari plătesc miza x25 iar dintre fructe cele mai valoroase sunt pepenele și bananele care acordă miza x5 pentru 5 bucăți. Câștigurile mai mici de miza x35 pot fi dublate într-o sesiune cu cărți roșu sau negru pentru jucătorii cei mai inspirați. Mizele disponibile sunt între 0,4 și 200 lei iar distracția crește cu fiecare spin câștigător al jocului.

Supreme Hot este un slot foarte simplu, de 3 role cu câte 3 poziții dar care plătește pe 27 de combinații câștigătoare prin funcția Reel Ways Pay. Simbolurile sunt septari, dolari de aur, lingouri de aur, stele, clopoței și fructe. 3 șeptari plătesc miza x60, iar 3 dolari miza x40. Dar cea mai bine plătitoare combinație este cea care umple tabla cu același fruct și care acordă miza x108. Fiecare câștig mai mic decât miza x35 poate fi dublat într-o sesiune cu cărți roșu sau negru. Miza minimă este 0,2 lei iar cea maximă 200 de lei. Un joc simplu dar care te poate premia foarte bine, Supreme Hot merită încercat de orice pasionat!

Dice and Roll se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 3 poziții și plătește pe 10 direcții fixe de câștig. Simbolurile sunt clasicele fructe și șeptari, iar simbolul scatter este în formă de stea. El plătește miza x200 pentru 5 bucăți aterizate pe role. Zarurile sunt simbolul Wild al acestui slot și de câte ori apar pe ecran, ele se extind pe toate pozițiile adiacente generând combinații câștigătoare cu premii dintre cele mai mari. La 5 aterizate pe o linie de plată, zarurile acordă un premiu de miza x75. Orice câștig mai mic decât miza x35 se poate dubla într-o sesiune de cărți cu alegere roșu sau negru. Joacă Dice and Roll pentru șansa ta de a câștigă unul dintre Jackpoturile acumulate disponibile!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de toate promoțiile noastre. În plus ai și 300 de Rotiri Gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

#JocuriEGT #JackpotInimăNeagră #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Cele mai multe și mai atractive sloturi exclusive sunt la Superbet. Încearcă-le acum!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează