GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Topul celor mai eficienți portari din marile campionate ale lumii! Favoritul tău e printre ei?

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 17:53 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 17:56

Un gol marcat sau un gol salvat poate influența în aceeași măsură soarta unui meci. Din fericire, fotbalul s-a jucat dintotdeauna pe goluri, nu pe faze, iar noi, suporterii adevărați, apreciem și cinstim atât marcatorii, cât și pe cei care apără cu stoicism poarta propriei echipe. De la salturile faimosului Gordon Banks până la paradele formidabile ale lui Gigi Buffon, poziția de goalkeeper și-a câștigat titlul onorific în memoria colectivă a fanilor, portarul fiind unul dintre cei mai apreciați jucători ai primului 11, indiferent de echipă sau de valoarea campionatului. În ciuda pandemiei care a spus STOP fotbalului de pretutindeni, sezonul acesta a fost unul excelent pentru goalkeeperii din marile campionate (Premier League, La Liga, Serie A). Vezi care au fost cei mai eficienți portari în acest an fotbalistic și ce realizări au bifat aceștia! Vrei să-ți începi cariera de parior? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet!

Premier League, surpriza anului!

Campioana Liverpool încheie un sezon excelent, avându-l în poartă pe cel mai bine cotat portar al acestui sezon, Alisson Becker. Să fi fost oare goalkeeper-ul brazilian asul din mânecă al Cormoranilor? Greu de apreciat acest lucru. Cert este faptul că Alisson are o reușită de 57.7%, fiind cel mai eficient portar, la momentul actual, al celui mai bogat campionat din lume. Vecinul de podium al brazilianului este chiar marele rival de la Manchester City, Ederson. Campioana și vicecampioana au cei mai buni portari ai sezonului! La un asemenea nivel, întâmplările și coincidențele nu-și au locul, ceea ce înseamnă că postul de portar e vital pentru performanțele echiăei. Burnley n-a avut un parcurs fenomenal sezonul acesta, însă Nick Pope a reușit să se facă remarcat la una dintre echipele mici din Premier League, ocupând ultima poziție a podiumului. Cu o medie extraordinară de 40%, Nick Pope și-a întrecut marii rivali de la echipe mult mai prestigioase precum Tunarii de la Arsenal, The Blues Chelsea sau Diavolii Roșii de la Manchester United. Să fie acesta începutul unei ascensiuni? Rămâne de văzut ce performanțe va realiza tânărul portar și cum va reuși să se facă remarcat în sezoanele viitoare. Vezi aici oferta Superbet pentru Premier League!

Regii defensivei din La Liga!

„Realul campioana” e încă o afirmație incertă, în schimb, cu siguranță, Real Madrid este echipa cu cel mai bun portar din prima ligă spaniolă. Courtois a făcut furori în acest sezon, fiind portarul cu cele mai puține goluri încasate și cu o rată de reușită de 57%, mult peste adversarii săi din campionat. Tot de la Madrid vine și a doua surpriză, însă de la „saltelarii” lui Atletico Madrid. Jan Oblak are un sezon formidabil, motiv pentru staff-ul celor de la Chelsea vânează un transfer al acestuia în primul 11 al londonezilor. Rămâne de văzut dacă sezonul viitor va evolua tot pentru echipa lui Atletico sau dacă își va continua cariera în Premier League. Getafe are toate șansele să prindă Europa anul acesta! O putem spune tare și răspicat pentru că echipa antrenată de Jose Bordalas merită acest lucru. Goalkeeper-ul David Soria și-a salvat echipa de nenumărate ori, fiind un plus uriaș pentru echipa din suburbiile Madridului. La Liga continuă să impresioneze, iar noi, fanii, așteptăm cu interes următoarele rezultate! Aruncă o privire peste meciurile etapei din La Liga!

Uriașii din Serie A!

La doar 21 de ani, Gianluigi Donnarumma este cel mai bun portar din Serie A. Cu un asemenea început, uriașul de 1.96m are toate șansele să-l întreacă pe legendarul Gigi Buffon. Statisticile spun totul, iar rata de success de 40% îl ridică pe goalkeeper-ul lui Milan pe prima poziție în clasamentul portarilor. Presiunea publicului cade greu pe umerii tânărului jucător, însă talentul său îl ridică deasupra așteptărilor. Aflată pe locul 15, Udinese trage tare să se țină departe de rușinoasa retrogradare. Cu toate acestea, lotul “Zebrelor” se bucură de unul dintre cei mai buni portari ai sezonului. Juan Musso este vicecampion la acest capitol! Cu o rată de succes de 34,4%, Musso își ține echipa departe de emoțiile unei posibile retrogradări și suporterii alături. Plecat de la AS Roma, nimeni nu-i dădea nicio șansă polonezului Wojciech Szczesny, însă acesta le-a demonstrat fanilor că Juve e echipa potrivită pentru el și că poate face față cerințelor lui Maurizio Sarri. Bătrâna Doamnă a Italiei are poarta asigurată meci de meci, iar popularitatea goalkeeper-ului polonez crește cu fiecare reușită. Sunt șanse mari ca paradele și vigilența acestuia să o facă pe Juve campioană. Tu ce zici? Vezi aici oferta pentru meciurile din Serie A!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe jocurile în care evoluează cei mai valoroși portari, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Aceste echipe nu i-au trădat niciodată pe pariori! După reluarea meciurilor, toate au mers ceas! Tu cât de des le-ai prins pe bilete?

Secretele Realului pentru probabila câștigare a celui de-al 34-lea titlu din istorie și al doilea din era Zizou

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează