GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Toți cei care vorbesc germana joacă fotbal! Austriecii revin pe teren!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 18:32

Germana e o limbă pe înțelesul fotbalului și fotbalul se simte bine în Germania. Chimie perfectă și restart total în iarbă, în țările unde se vorbește limba lui Goethe. Concetățenii lui Mozart au fost puțin mai lenți, dar trupa din orașul natal al compozitorului va sparge gheața vineri, 29 mai, cu un trofeu pe masă. 

Salzburg e pregătită pentru prima mare victorie a sezonului

RB Salzburg va juca vineri finala Cupei Austriei și e gata să pună mâna pe al 7-lea trofeu de acest gen din istoria sa. Nu vrem să părem prea siguri pe noi, dar pentru că în față îi va sta Austria Lustenau, locul 7 din liga secundă, chiar ne vine greu să credem că se poate întâmpla o surpriză de proporții cosmice. Salzburg este deținătoarea trofeului, după ce a învins-o cu 2-0 pe Rapid Viena în finala din 2019, iar meciul de la Klagenfurt, programat să înceapă la ora 21:45, va bifa reluarea fotbalului și în Austria. 

Rușine istorică pentru colosul Austria Viena, care poate retrograda

Bundesliga austriacă se va relua marți, 2 iunie, cu play-out-ul pentru menținere/retrogradare, în care se vor confrunta pe parcursul a 10 etape ultimele 6 clasate din sezonul regulat. În Liga a 2-a va cădea o singură echipă, iar acel loc este ocupat acum de Sankt Polten. Între ea și primul loc din play-out sunt însă doar 4 puncte și oricine poate retrograda, inclusiv a doua cea mai titrată echipă a fotbalului austriac: Austria Viena. Rușine istorică bifată de “violeți” în acest sezon, în care au fost un fel de Dinamo București, picând în lupta de jos, nu în cea pentru titlu. Austria Viena începe cu Admira, pe teren propriu, și nu are voie să facă vreun pas greșit, mai ales că, dacă se menține pe unul dintre primele două locuri ale play-out-ului, va juca un baraj pentru accederea în Liga Europa. 

Toate cele 3 meciuri ale primei etape din play-out-ul Bundesligii austriece sunt tratate special pe site-ul și pe aplicația Superbet!

“Taurii roșii” pot pierde titlul după 6 succese la rând

“Taurii roșii” nu mai sunt chiar așa de furioși, iar asta se vede în campionat. După o dominație aproape totală în ultimii 15 ani, de când sunt sub influența și finanțarea concernului Red Bull, aceștia au un sezon mai slab. Lask Linz s-a ținut tare până acum și a intrat în play-off cu 3 puncte în plus și avantajul meciurilor directe. Râmâne de văzut dacă această pauză i-a afectat cu ceva, dar e clar că după 6 ani excelenți, Salzburg nu mai e chiar așa de sigură de câștigarea titlului. Austria Viena, Sturm Graz și Rapid Viena sunt cele 3 echipe care au furat titlul din orașul lui Mozart în ultimii 15 ani. Lask Linz începe cu Hartberg, Salzburg redebutează furibund, cu Rapid Viena, locul 3 în acest moment, iar meciul direct dintre Linz și Salzburg e programat pentru 16 iunie, la Salzburg.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe Bundesliga austriacă, dar și pe finala Cupei Austriei, care poate trimite la Salzburg primul trofeu al anului!

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maximum magia fotbalului din Danemarca, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

de Gigi Stancu, Superbet

Citește și

Începe prima ligă din Serbia, campionatul care va permite accesul fanilor pe stadioane din 1 iunie

Supersăptămâna românilor! 13 stranieri în 13 meciuri! Câștigă-le pe toate la superbet.ro!

Liga Campionilor Jackpoturilor! Peste 8 milioane de lei în conturile a 7 superjucători!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează