GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2024 16:11 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 16:11

Superbet îți oferă experiențe extraordinare atunci când trăiești emoția evenimentelor din sporturile și competițiile tale preferate. Orice joci și oricare este echipa ta de suflet, online și în agenție, experiența de suporter, inspirația, jocul responsabil, sunt calități ale tale în baza cărora poți să îți atingi super nivelul.

Da, tu ești eroul unei călătorii fantastice, care începe în momentul în care intri în universul Superbet. Fie că pășești în agenția stradală, fie că te loghezi pe site, fie că intri în aplicația de pariuri sportive și în Super Social, cu Superbet, intensitatea la care te bucuri de ce se întâmplă pe parcursul evenimentelor sportive este una care se transformă în amintiri valoroase.

Povestea spusă într-un captivant spot video de 30 de secunde e aici

Lansăm noua campanie de brand, pentru a marca momentul în care nivelul la care ajung emoțiile tuturor celor care trăim desfășurarea sezonului actual în cele mai populare competiții: SuperLiga, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1. Acestor campionate care înverzesc frecvent biletele jucătorilor li se adaugă și Liga Campionilor, Europa League, Conference League, precum și competiții din baschet (NBA și Euroliga) și tenis (turneele WTA și ATP).

Încercăm aici să te descriem mai în detaliu. Să devii un exemplu. Să-i inspiri și pe ceilalți pasionați de sport să te urmeze. Este că te informezi din avancronicile și editorialele publicate în secțiunea Știri? Le găsești în același timp și pe site și în zona de articole din aplicație. Că filtrezi și statisticile disponibile pentru fiecare eveniment  (cifrele H2H mai ales) și pentru fiecare echipă și jucător. Că faci diferența și cu biletele pe care le distribui dar și cu cele pe care le copiezi din uluitoarea Super Social, singura rețea de socializare a pariorilor, locul în care te împrietenești cu ambasadori Superbet și influenceri, dar și cu tipsteri experimentați și în care un bilet câștigător te poate transforma într-un influencer cu zeci de mii de urmăritori!

Ai trecut la super nivel.

Acum, te bucuri de acea emoție care transformă fiecare zi într-o sărbătoare pentru pasionații de sport și pariuri. Cu Superbet, trăiești jocul la un Super Nivel.

Joacă mereu informat, joacă responsabil

Fii Super

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

FCSB campioană și Coman golgheter? Vezi predicțiile Ambasadorilor Superbet la restartul SuperLigii

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează