GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trăiește Mondialul din Qatar în stilul Unibet! Intră în cursa Bounce pentru 500.000 RON, câștigă mai mult cu 50% la multiple și descoperă zilnic noi surprize!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 14:28 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 14:28

Bucuria fotbalului la cel mai înalt nivel poate fi trăită din plin la Unibet, care aduce jucătorii mai aproape de acțiunea din teren, prin facilitățile pe care le oferă la pariuri online. Trăiește fiecare moment al Mondialului și mai intens, pe platforma Unibet!

În premieră, acest turneu final de Campionat Mondial de fotbal este jucat pe timp de iarnă și nu vara, așa cum s-a întâmplat la edițiile precedente. De asemenea, este prima dată când Cupa Mondială este găzduită de un stat din Orientul Mijlociu. Românii pot urmări meciurile de la CM Qatar 2022 în direct pe posturile publice de televiziune, cele mai multe transmisii fiind difuzate pe TVR 1. 

Favoritele turneului, conform cotelor la pariuri sportive, sunt Brazilia și Argentina. Conform bookmakerilor Unibet, reprezentantele Europei cu cele mai mari șanse în Qatar sunt Franța, Spania, Anglia și Germania.

Mondialul aduce extra beneficii pentru pasionații de pariori

Dincolo de pronosticurile cu privire la câștigătoarea trofeului CM 2022, amatorii de pariuri online au parte de o mulțime de promoții dedicate Mondialului de agenția Unibet. 

  • Participă gratuit la Unibet Bounce și poți câștiga pariuri extra, rotiri la sloturi sau, de ce nu, chiar marele premiu de 500.000 RON!
  • Câștigă mai mult cu până la 50% pe bilete multiple cu Combo Booster!
  • Profită de câștiguri mai mari cu 10% la pariuri live pe Mondial!
  • Personalizează-ți pariurile așa cum vrei tu cu Bet Builder, controlează-ți biletele cu Cash Out și distribuie-le pe rețele de socializare cu Bet Share!

Trăiește fiecare clipă de la CM 2022 alături de Unibet!

Un eveniment de calibru, precum acest Turneu Final are parte desigur de un cadru cu totul special pe platforma unibet.ro, unde pot fi accesate cote atractive antepost, sute de opțiuni pre-meci și piețe de pariuri live non stop.

Grație Bounce Unibet, Ediția Mondială, se poate ajunge la câștiguri de pariuri, rotiri sau chiar până la 500.000 RON. Totul depinde de numărul de răspunsuri corecte consecutive introduse la întrebările propuse de agenția de pariuri online Unibet. Competiția este deschisă în mod gratuit oricărui pasionat de sport.

Trăiește Mondialul din Qatar în stilul Unibet! Intră în cursa Bounce pentru 500.000 RON, câștigă mai mult cu 50% la multiple și descoperă zilnic noi surprize!

Combo Booster oferă un procent de câștiguri extra la biletele multiple, cotă minimă 1.25 per selecție. Procentul de boost la câștiguri poate ajunge până la 50% pentru bilete câștigătoare cu 12 selecții! Extra avantajul începe de la 3% boost pentru bilete câștigătoare cu 4 selecții.

Trăiește Mondialul din Qatar în stilul Unibet! Intră în cursa Bounce pentru 500.000 RON, câștigă mai mult cu 50% la multiple și descoperă zilnic noi surprize!

Prin prisma Uniboost, pariurile live pe evenimente din fotbal sau / și tenis, evenimente cu cotă minimă de 1,50, sunt recompensate cu avantaj suplimentar. Este vorba despre câștiguri mai mari cu 10% pentru un număr de 10 bilete live diferite. 

Pe scurt, selectezi creșterea de profit Uniboost pentru biletul tău de pariuri live și poți câștiga până la 2.000 RON în plus. Miza maximă prevăzută pentru această ofertă este de 100 RON. Ai 5 creșteri de profit live disponibile pe fotbal în fiecare săptămână plus 5 pentru bilete live pe tenis.

Trăiește Mondialul din Qatar în stilul Unibet! Intră în cursa Bounce pentru 500.000 RON, câștigă mai mult cu 50% la multiple și descoperă zilnic noi surprize!

Bet Builder, populara funcție Creare Pariu, vine cu noi opțiuni, cu prilejul Cupei Mondiale. Acum, jucătorii pot include nu doar mai multe selecții dintr-un singur meci pe un singur de bilet, ci chiar mai multe meciuri, cu un număr total de maxim 12 selecții. Noile tipuri de pariuri adăugate funcției Creare Pariu sunt Cote pe rezultatul la pauză, Cote pe Interval, Cote pe cartonașe, Cote pe statistici jucători/echipe/meci.

Clienții noi Unibet primesc și mai multe avantaje

Într-o ocazie specială de sărbătoare pentru fotbal, așa cum este Cupa Mondială, organizată o dată la 4 ani, Unibet a decis să sporească avantajele din pachetul de bun venit pentru clienții noi. Astfel, din 21 noiembrie 2022, oferta de bun venit Unibet Pariuri este 300 RON la pariuri + 222 rotiri + 22 RON extra bet, iar pachetul pentru Unibet Casino este de 100% până la 1.000 RON + 222 rotiri. 

Componența celor 8 grupe în care evoluează echipele prezente la turneul final al CM 2022 din Qatar este următoarea:

  • Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda
  • Grupa B: Anglia, Iran, SUA, Țara Galilor
  • Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic,  Polonia
  • Grupa D: Franța, Australia, Danemarca, Tunisia
  • Grupa E: Spania, Costa Rica, Germania, Japonia
  • Grupa F: Belgia, Canada, Maroc, Croația
  • Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveția, Camerun
  • Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud

Vizitează cu regularitate site-ul unibet.ro și bucură-te de cele mai bune promoții la pariuri pe Mondial!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează