GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Trei cote 2+ la pariuri online Cupa României care merită încercate în șaisprezecimi

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 13:30 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 13:34

Finalul săptămânii vine cu 16 partide în Cupa României (27-30 noiembrie) în care au ajuns cele mai în formă echipe din Liga 1, dar și din Ligile 2 și chiar 3. În plus, toate cele 16 dueluri din Cupa României vor fi în direct la Unibet TV, așa că le poți urmări gratuit de pe orice dispozitiv cu care te conectezi la internet. Trebuie doar să ai un cont real Unibet și o balanță diferită de zero. 

Agentia de pariuri online Unibet a pregătit cote excelente pentru această rundă a Cupei Romaniei la fotbal.

1. Turris Turnu Măgurele vs. Sepsi OSK, sâmbătă, 11:00 - Victorie Sepsi, cota 2.10

Cu doar 4 etape înainte de jumătatea sezonului regulat, Sepsi OSK este clasată pe locul 4 în Liga 1, în urma unui sezon foarte bun reușit de elevii lui Leo Grozavu. Finalistă în precedenta ediție a Cupei României, trupa din Sf. Gheorghe are 3 victorii în ultimele 5 etape și are toate șansele să se impună în fața celor din Turnu Măgurele, departe de forma din sezonul trecut. Turris este abia pe poziția a 11-a în Liga a 2-a și nu a mai câștigat de 3 etape. Pentru a ajunge în optimi, cei din Măgurele au avut nevoie de penalti-uri pe terenul lui CSM Slatina. 

Trei cote 2+ la pariuri online Cupa României care merită încercate în șaisprezecimi

2. Farul Constanța vs. Academica Clinceni, sâmbătă, 13:30 - Victorie Academica, cota 2.10

O altă formație ce se descurcă excelent în acest sezon din Liga 1 este Academica Clinceni. Cu 12 puncte din tot atâtea posibile în ultimele 4 etape, Academica a urcat pe 5 în Liga 1, iar victoriile au venit în fața unor echipe de top în România - Craiova, Sepsi, Astra și Viitorul. Adversara sa de sâmbătă, Farul Constanța, s-a calificat cu greu în 16-imi (1-0 la lovituri de departajare pe terenul lui Axiopolis Cernavodă) și este pe poziția a 7-a în Liga 2, acolo unde a obținut o singură victorie în ultimele 5 partide jucate acasă.

Trei cote 2+ la pariuri online Cupa României care merită încercate în șaisprezecimi

3. SCM Gloria Buzău vs. FCSB, luni, ora 20:45 - Victorie FCSB & peste 2.5 goluri, cota 2.10

Fără a fi în niciun fel părtinitori, FCSB este echipa momentului în România, fiind pe locul 1 în Liga 1 și principala favorită la trofeu. Iar cel mai important lucru pentru iubitorii fotbalului este că echipa lui Toni Petrea joacă un fotbal spectaculos, iar golurile vin în număr mare la partidele „roș-albaștrilor”. Cu 6 victorii consecutive în Liga 1, în care s-au marcat 4 goluri în medie, actuala deținătoare a Cupei României este mare favorită în meciul cu Gloria (locul 8 în Liga 2), iar golurile ar trebui să nu lipsească din duelul de la Buzău. 

Trei cote 2+ la pariuri online Cupa României care merită încercate în șaisprezecimi

Cotele la pariuri online Cupa României prezentate sunt disponibile la Unibet, la ora realizării acestui material. Pe lângă oferta de pariere cu aproximativ 25 de selecții la fiecare meci din Cupă, la Unibet, ai acum parte de Cash Out 100% la pariurile închise înainte de startul evenimentelor și 0% Comision la depunerile efectuate prin cea mai nouă metodă, Apple Pay. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
scandautor
scandautor  •  29 Noiembrie 2020, 18:54

Excelente ponturi, remarcabilă acuratețe - cel puțin primele două v-au ieșit beton! Ia 'ceți, „a jucatără” mulți români pe astea, ați strâns destui creițari de la fraierieșteni?...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează