GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trei meciuri de la care așteptăm multe goluri în runda a 3-a din Champions League 19-20 octombrie

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 14:25 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 14:33

Au trecut deja două etape din faza grupelor Champions League 2021/2022, iar acțiunea s-a încins deja foarte tare. Liverpool, Ajax, Dortmund, Bayern Munchen, Juventus Torino și revelația acestei ediții, Sheriff Tiraspol, au adunat maximum de puncte, iar la polul opus se află RB Leipzig, AC Milan, Sporting Lisabona, Malmo și ... FC Barcelona - toate cu zero puncte.

Astfel, runda a 3-a se anunță una extrem de disputată, iar pentru pariori este o nouă oportunitate de a miza pe echipele favorite și marcatori. 888sport a pregătit din nou o ofertă complexă, cu peste 300 de opțiuni de pariere pentru fiecare meci de top din Liga Campionilor, iar piețele de pariuri live vor fi deschise pe toată durata meciurilor.

În cadrul acestui material prefațăm 3 din duelurile de la care așteptăm mult spectacol împreună cu 3 ponturile cu șanse bune de reușită.

FC Brugge vs. Manchester City, marți, 19 octombrie, ora 19:45

Cu un egal în prima etapă (1-1 acasă, contra lui PSG) și o victorie 2-1 pe terenul lui Leipzig, Club Brugge ocupă locul al 2-lea în Grupa A, la egalitate de puncte cu PSG. Oaspeții sunt pe locul 3, însă rămân în top 3 favorite la trofeul UCL 2022, alături de PSG și Bayern. 

Manchester City a plecat fără niciun punct de pe Parc des Princes, în etapa precedentă, însă e greu de crezut că va face un nou pas greșit, astfel că este destul de probabil ca trupa lui Pep Guardiola să marcheze minim un gol pe terenul lui Brugge - teren pe care gazdele au marcat în fiecare din ultimele 12 partide, chiar și contra lui PSG.

Trei meciuri de la care așteptăm multe goluri în runda a 3-a din Champions League 19-20 octombrie

Este primul meci direct dintre cele două echipe, iar un pont cotat foarte bine este Ambele Marchează, la o cotă de 2.00 oferită de 888sport. Pe piața 1x2, Brugge are cota 11.00 la victorie, egalul 6.25, iar victoria lui City pare „sigură” - la o cotă de doar 1.29. Evident, în aceste condiții și ținând cont de rezultatele de până acum, este de luat în calcul și un pariu pe Șansă Dublă, 1X - cotat cu 3.90.

Centralul partidei va fi Istvan Kovacs, ajutat de o brigadă românească.

PSG vs. RB Lepizig, marți, 19 octombrie, 22:00

Și celălalt meci din Grupa A se anunță a fi unul foarte deschid, cu un PSG redutabilă pe propriul teren și motivată la maxim după succesul cu City, iar de cealaltă parte Leipzig nemaiavând nimic de pierdut, mai ales pe Parc des Princes.

Leipzig a debutat pe terenul lui Manchester City, iar meciul a fost unul nebun - 9 goluri marcate, gol anulat, cartonaș roșu și autogol. A fost 6-3 pentru elevii lui Guardiola, iar acest meci ne face să ne întrebăm oare câte goluri pot primi și înscrie cei de la Leipzig împotriva pleiadei de stele de la Paris (Neymar, Messi, Mbappe și alții).

Trei meciuri de la care așteptăm multe goluri în runda a 3-a din Champions League 19-20 octombrie

Pentru PSG vs. Leipzig un pariu interesant poate fi creat la 888sport cu funcția „Creează-ți pariul”: Victorie PSG & Ambele Marchează la cota 2.55. Pentru un plus de adrenalină se poate adăuga și selecția Peste 3.5 goluri, pentru o cotă totală de 3.55.

Ajax vs. Dortmund, marți, 19 octombrie, ora 22:00

Când vine vorba despre echipe cu apetit ofensiv, nu ai cum să nu te gândești și la cele două protagoniste ale meciului din Olanda, iar duelul direct de marți le găsește pe Ajax și Dortmund pe locurile 1 și 2 în Grupa C, la egalitate de puncte, 6. Gazdele au marcat de 7 ori și au încasat un singur gol, iar oaspeții au golaveraj 3-1.

Ultima întâlnire directă a avut loc în 2012 în aceeași competiție. A fost 1-0 în Germania și 4-1 în Olanda, așa că nu ar fi nimeni surprins să vedem din nou multe goluri. 

Ajax are o medie de 3.2 goluri marcate în ultimele 10 meciuri jucate acasă, iar Dortmund 2.4 în ultimele 10 deplasări. 

Gazdele au cota 2.28 la victorie, iar oaspeții 3.00, însă un pariu care merită încercat la un astfel de duel este unul pe marcatori: Haaland marchează în orice moment, la cota 1.91. Foarte interesantă și propunerea 888sport în secțiunea Match Combo - Marchează oricând Haaland și Sebastian Haller - cota 4.60.

Trei meciuri de la care așteptăm multe goluri în runda a 3-a din Champions League 19-20 octombrie

Cele mai tari dueluri ale rundei cu numărul 3 sunt Atletico Madrid vs. Liverpool (marți, ora 22:00) și Benfica vs. Bayern (miercuri, 22:00). De urmărit și meciul moldovenilor Sheriff Tiraspol pe terenul lui Inter - 18.00 este cota pentru o nouă surpriză a „șerifilor” de peste Prut.

Programul complet al meciurilor

Marți, 19 octombrie

  • Grupa A: Club Brugge vs. Manchester City (19:45), PSG vs. Leipzig
  • Grupa B: Atletico Madrid vs. Liverpool, Porto vs. AC Milan
  • Grupa C: Besiktas vs. Sporting (19:45), Ajax vs. Borussia Dortmund
  • Grupa D: Sahtior Donetsk vs. Real Madrid, Inter Milano vs. Sheriff Tiraspol

Miercuri, 20 octombrie

  • Grupa E: Barcelona vs. Dinamo Kiev (19:45), Benfica vs. Bayern Munchen
  • Grupa F: Young Boys vs. Villarreal, Manchester United vs. Atalanta
  • Grupa G: Salzburg vs. Wolfsburg (19:45), LOSC vs. Sevilla
  • Grupa H: Chelsea vs. Malmo, Zenit vs. Juventus Torino

 

Cu excepția celor 4 ce încep la 19:45, toate partidele se dispută cu începere de la ora 22:00. Cotele la pariuri prezentate pot suferi modificări în orice moment.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează