GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trei pariuri interesante pentru barajul României cu Islanda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 19:59 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 20:00

Joi, 8 octombrie, 16 naționale de fotbal europene, printre care și cea a României, își joacă ultima șansă de calificare la Turneul Final EURO 2020. Semifinalele barajului se dispută într-o singură manșă, astfel că, la mijlocul acestei săptămâni, vom afla care sunt cele 8 echipe care se vor lupta pentru ultimele 4 bilete la EURO 2020, pe data de 12 noiembrie.

Tricolorii au o misiune destul de dificilă, evoluând pe terenul Islandei, națională destul de greu de depășit pe propriul teren. Totuși, ultimele două partide ale echipei noastre, primele sub comanda noului selecționer, Mirel Rădoi, ne îndreptățesc să sperăm într-o calificare în finala barajului, acolo unde va ajunge și învingătoarea din partida Bulgaria vs. Ungaria. 

Islanda vs. România se joacă pe stadionul Laugardalsvöllur din Reykjavík, joi, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct la Pro TV.

Trei pariuri atractive la Islanda vs. România

Pentru pariori, agenția online Unibet a pregătit peste 200 de opțiuni de pariere, la cote excelente. În plus, pe www.unibet.ro poți accesa și funcția specială Creare Pariu, care îți permite să plasezi bilete acumulator cu două sau mai multe selecții din același eveniment, iar piețele live vor fi deschise pe toată durata barajului cu Islanda. Dar haideți să vedem care sunt cele mai populare ponturi pariuri Islanda vs. România, bazate pe statistici.

Trei pariuri interesante pentru barajul României cu Islanda
România marchează minim un gol, la o cotă de 1.45

Analizând statisticile ultimelor 20 de partide, notăm faptul că naționala României s-a descurcat mai bine în deplasare decât pe propriul teren, ceea ce este o veste cât se poate de bună având în vedere că jucăm în deplasare barajul cu Islanda.

  • Bilanțul ultimelor 10 deplasări: 6 victorii, 2 rezultate de egalitate, 2 înfrângeri
  • Bilanțul ultimelor 10 partide jucate acasă: 4 victorii, 4 rezultate de egalitate, 2 înfrângeri

Mai mult decât atât, tricolorii vin după victoria din Austria, în care au înscris de 3 ori, și au marcat minim un gol în nu mai puțin de 9 din ultimele 10 partide disputate în deplasare. Astfel, avem toate motivele să credem că vom înscrie și la Reykjavík.

Trei pariuri interesante pentru barajul României cu Islanda
Șansă dublă X2 (egal sau victorie România) - cota 1.54

Așa cum spuneam, suntem încrezători în șansele României la barajul cu Islanda, însă misiunea este foarte dificilă, iar acest lucru îl înțelegem și mai bine, dacă ne uităm pe rezultatele obținute de nordici în ultimele 10 meciuri jucate pe propriul teren - 4 victorii, un egal și 5 înfrângeri. În afară de Belgia, care s-a impus cu 3-0, Croația, Elveția, Franța și Anglia au câștigat greu în țara luminilor nordice, la un singur gol diferență. 

În ceea ce privește numărul de goluri marcate, notăm faptul că în niciunul din ultimele 9 meciuri jucate de Islanda pe propriul teren nu s-au marcat mai mult de 3 goluri. Mai mult decât atât, de regulă, în meciuri cu o miză atât de mare nu se înscriu prea multe goluri.

Grație funcției Creare Pariu (vezi aici mai multe detalii) de la Unibet, putem plasa un bilet la pariuri online Islanda vs. România cu două selecții - X2 & Sub 3.5 goluri, la o cotă foarte bună, 1.75. 

Pe lângă funcția Creare Pariu, la Unibet ai parte și de alte avantaje. Cele mai noi funcții implementate sunt Cash Out 100% - poți închide pariul înainte de startul meciului și primi întreaga sumă mizată înapoi (cu condiția să nu se fi schimbat cotele între timp) - și Retrageri în maxim 4 ore - pentru instituțiile bancare compatibile Visa Direct.

Trei pariuri interesante pentru barajul României cu Islanda
0-0 la pauză, pariu cotat cu 2.40 la Unibet

După cum aminteam, Islanda vs. România este un meci cu o miză extrem de importantă - accederea în finala barajului pentru EURO 2020. Astfel, nu este deloc exclus ca tabela să rămână neschimbată după primele 45 de minute, fiind de așteptat ca ambele echipe să evolueze cu multă precauție.

În plus, a fost 0-0 la pauză în 4 din ultimele 5 partide disputate de Islanda acasă, contra unor adversari de top:

  • Islanda vs. Anglia (scor final 0-1)
  • Islanda vs. Franța (scor final 0-1)
  • Islanda vs. Elveția (scor final 1-2)
  • Islanda vs. Croația (scor final 1:2)

Scorul 0-0 la pauză este cotat foarte bine la Unibet, cu 2.40, iar orice rezultat de egalitate după primele 45 de minute are cota 1.90. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează