GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trei pariuri pentru primul El Clasico din La Liga 2020/2021

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 13:05 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 14:57

Vești excelente pentru fanii fotbalului de calitate! După un mijloc de săptămână marcat de startul partidelor din grupele Champions League și Europa League, urmează un weekend plin de fotbal, cu etape noi în toate campionatele puternice ale Europei.  

Manchester United vs. Chelsea, Arsenal vs. Leicester, Lyon vs. Monaco sunt doar 3 dintre cele mai interesante partide programate la finalul acestei săptămâni, însă, fără îndoială, capul de afiș este duelul dintre cei doi titani ai fotbalului spaniol, FC Barcelona și Real Madrid. Partida este programată sâmbătă, 24 octombrie, la ora 17:00, și va fi în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

În rândurile care urmează, ți-am pregătit câteva statistici interesante și 3 ponturi pariuri populare la El Clasico, pe care le poți plasa la cote excelente pe site-ul agenției de pariuri online Unibet

1. Barcelona nu pierde & ambele marchează COTA 2.08 

Ultima victorie reușită de madrileni pe terenul lui FC Barcelona, în La Liga, a avut loc pe 2 aprilie 2016. Dacă Barcelona a debutat excelent în noul sezon din Champions League, impunându-se cu 5-1 pe propriul teren în fața lui Ferencvaros (marți, 20 octombrie), situația a fost complet diferită în cazul lui Real Madrid. Galacticii au abordat cu multă lejeritate partida cu Sahtior Donetsk și s-au văzut conduși la pauză cu un scor neverosimil, 0-3. În ciuda eforturilor depuse în partea secundă, ucrainenii s-au impus în cele din urmă cu scorul de 3-2.

În ceea ce privește șansele să vedem goluri de ambele părți, acestea sunt foarte mari, deoarece pariul GG a ieșit în nu mai puțin de 16 din ultimele 17 partide directe dintre Barcelona și Real Madrid.

Trei pariuri pentru primul El Clasico din La Liga 2020/2021

Dacă vrei să mizezi pe selecția „Barcelona nu pierde & ambele marchează”, trebuie să știi că o poți face la Unibet, grație funcției Creare Pariu(vezi aici detalii), care îți permite să adaugi pe biletul de pariuri mai multe selecții din cadrul aceluiași eveniment.

2. Rezultat final - Egalitate COTA 3.75

Nu mai puțin de trei din ultimele 4 partide directe dintre Barcelona și Real Madrid disputate pe Nou Camp s-au încheiat la egalitate. A fost 0-0 în decembrie anul trecut (La Liga), 1-1 în februarie 2019 (Copa Del Rey) și 2-2 în mai 2018. În plus, lăsând la o parte evoluția slabă a madrilenilor în Champions League, echipa lui Zidane pare ceva mai în formă decât cea a lui Ronald Koeman - care beneficiază de avantajul propriului teren în această sâmbătă -, astfel că este de așteptat un meci foarte echilibrat. Mai mult decât atât, egalitatea este perfectă între cele două echipe, cu câte 96 de victorii și 288 de goluri de ambele părți înregistrate în cele 244 de meciuri directe disputate până în prezent. În oferta Unibet pariuri El Clasico, cota pentru orice rezultat de egalitate este 3.75.

Trei pariuri pentru primul El Clasico din La Liga 2020/2021

3. Peste 3.5 cornere Barcelona & sub 3.5 goluri COTA 1.86

Dacă ne uităm pe statistici, notăm faptul că Barcelona a avut peste 4.5 cornere în 7 din ultimele 9 partide, astfel că selecția „Barcelona peste 3.5 cornere”, cotată în oferta Unibet pariuri El Clasico cu 1.86, are șanse mari de reușită.

În ceea ce privește numărul de goluri marcate, observăm că nu am avut mai mult de 3 reușite în cele mai recente 5 episoade din El Clasico, scenariu care este posibil să se repete și în acest weekend.

Trei pariuri pentru primul El Clasico din La Liga 2020/2021

Fie că ai de gând sau nu să pariezi online pe El Clasico la Unibet, trebuie să știi că această agenție de pariuri online a pregătit un concurs special pentru acest eveniment, la care participarea este gratuită și premiul de 125.000 RON. Trebuie doar să indici corect numele primului marcator și minutul în care se va înscrie primul gol în Barcelona vs. Real Madrid, iar marele premiu va fi al tău. 

Trei pariuri pentru primul El Clasico din La Liga 2020/2021

PARTICIPA ACUM!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
radu876
radu876  •  25 Octombrie 2020, 08:46

toate-s gresite

Vezi toate comentariile (1)
Comentează