GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ucraina - Anglia: Străpunge Șevcenko fortăreața lui Southgate? Cotă mărită la 70 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 07:00

Ucraina - Anglia se joacă azi, de la 22:00, în ultimul sfert de la EURO 2020. Învingătoarea va completa careul de ași de la Campionatul European și va evolua în semifinale cu câștigătoarea dintre Cehia și Danemarca.

Spania - Italia e prima semifinală de la EURO 2020! Azi se vor decide ultimele două formații care se vor confrunta în cea de-a doua semifinală. Anglia vine în fața Ucrainei din postura de mare favorită. Naționala lui Southgate n-a făcut un turneu spectaculos în ceea ce privește prestația ofensivă, dar stă excelent în defensivă: englezii n-au încasat niciun gol în cele patru meciuri de până acum!

Ucraina a ieșit cu noroc din grupă, de pe poziția a 3-a, iar apoi a provocat una dintre surprizele din optimi, eliminând Suedia. Echipa pregătită de Șevcenko s-a calificat grație unui gol înscris la ultima fază a meciului, în minutul 120, asta după ce, după 90 de minute, tabela a arătat 1-1. Anglia și Ucraina s-au întâlnit ultima dată în preliminariile pentru Mondialul din 2014 și nimeni n-a reușit să câștige: 1-1 în Anglia și 0-0 în Ucraina. Pariorii pot profita dacă în partida Ucraina - Anglia vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 70 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Folosit titular în ultimele partide, Saka e incert pentru meciul cu Ucraina;
  • Besedin, accidentat grav în meciul cu Suedia, e out de la ucraineni;
  • Partida se va juca la Roma, pe Olimpico;
  • Felix Brych va arbitra duelul din această seară.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Ucraina - Anglia a fost mărită la 70, în loc de 2,35. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează