GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADBERTORIAL

UTA – Turris: favoriți la promovare, arădenii au primit un singur gol acasă în acest sezon! Tot ce trebuie să știi să prinzi SuperPariuri!

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 17:07 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 17:07

UTA continuă lupta pentru promovare și dispută astăzi, de la ora 17:30, primul meci din play-off-ul ligii secunde. Arădenii - lideri în grupa de Top 6 - joacă împotriva lui Turris Turnu Măgurele, care ocupă locul 3, la 4 puncte de „Bătrâna Doamnă”. Echipa lui Laszlo Balint ia mai târziu startul, după ce partida cu Petrolul a fost amânată din cauza depistării unor cazuri de coronavirus în lotul ploieștenilor. Singurul meci direct de până acum între UTA și Turris s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

Gazdele de astăzi se bazează pe pofta de gol a principalilor marcatori ai echipei. Buhăcianu și Rus au înscris împreună de 25 de ori în acest sezon. La Superbet, ai cote speciale pentru marcatorii de azi, dar poți miza, printre altele, și pe total cartonașe roșii, penaltiuri sau scor corect oricând. Vezi aici toate Speciale pentru UTA – Turris și pariază la cele mai bune cote din România!

ACASĂ, GREU DE UCIS

UTA a avut un sezon impecabil, principalul ei argument fiind traseul excelent de pe teren propriu. Jocul cu Mioveni, 1-1, este singurul disputat acasă până acum în 2019/20 în care elevii lui Laszlo Balint nu au câștigat, respectiv unicul desfășurat la Arad în care au primit gol. Pe teren propriu, alb-roșiii nu au fost niciodată conduși la pauză în acest sezon.UTA are cel mai bun atac, cu 49 de goluri înscrise și a doua apărare din liga secundă, cu numai 13 goluri încasate. Dealtfel, media de goluri marcate în partidele arădenilor este una destul de ridicată, 2,7/meci. Încă un motiv de încredere pentru arădeni este că au primit doar un gol în ultimele șase runde. O problemă ar fi însă aceea că UTA nu a reușit să perfecteze niciun joc de verificare în perioada de întrerupere competițională.  Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit care poate ajunge până la 1.200 Lei!

TURRIS NU A PIERDUT ÎN 2020

Turris a început duelurile din grupa de promovare cu o remiză, 0-0, cu FC Argeș. Prin acest rezultat de egalitate, echipa antrenată de Erik Lincar continuă să fie neînvinsă în 2020, înregistrând numai rezultate strânse, după ce a remizat la Rapid (0-0), a câștigat acasă cu Chiajna (2-1) și a învins la Farul (1-0). Teleormănenii nu au pierdut nicio partidă de pe teren propriu în divizia secundă, dar au început să devină productivi și în deplasare. Un singur eșec în deplasare are Turris în ultimele cinci dueluri externe. Mai mult, elevii lui Lincar nu au primit niciun gol în ultimele trei deplasări.

Antrenorul oaspeților s-ar mulțumi și cu un egal pe terenul liderului: ”Cu greu mai pot pierde arădenii locul 1, așa că echipele celelalte vor trebui să se lupte pentru pozițiile 2 sau 3. Sigur, o victorie la Arad ar fi foarte mare pentru noi și vom face tot ce depinde de noi să o obținem, dar niciun punct nu ar fi de neglijat. Cu un egal, rămânem și noi în luptă, dar asta, bineînțeles, și în funcție de restul rezultatelor. Să nu uităm că mai avem alte două partide acasă și, teoretic, ar trebui să avem un mic avantaj”, a declarat Erik Lincar înaintea meciului de astăzi.

Instalează aplicația Superbet, urmărește meciurile preferate în direct și pariază oricând și de oriunde!

TRĂIEȘTE CEL MAI FIREBINTE PLAY OFF PENTRU PROMOVARE ONLINE ȘI ÎN AGENȚIILE SUPERBET 

Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Levente Balint

Restart și în MLS, liga care a suferit pierderi de un miliard de dolari din cauza pandemiei

E joia românilor în Turcia! Se joacă meciuri tari dincolo de Bosfor! Etapă decisivă pentru Lung și Săpunaru

Continuă lupta pentru titlul din Portugalia! Vezi ce Pariuri Speciale ți-am pregătit pentru etapa de azi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează