GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi cele mai bune Pariuri Speciale pentru The North London Derby: Tottenham-Arsenal! Tu cum îți faci biletul?

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 15:27 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 16:07

Povestea celor două echipe londoneze datează încă din anul 1913, an în care Arsenal și-a mutat garnizoana în zona celor de la Spurs, iar marea rivalitate a apărut de la sine. Fanii celor două echipe sunt mereu cu sufletul alături de formațiile lor, iar cât timp iubirea pentru fotbal o să existe, rivalitatea nu se va sfârși niciodată. Au trecut mai bine de 100 de ani de SuperDerby-uri, ani în care ambele formații și-au surprins rivalii cu rezultate neașteptate. Weekend-ul acesta bifăm încă un meci între cele două rivale, având pe masă o miză uriașă. Lupta pentru un loc în Europa League poate fi decisă de soarta acestui meci! Rămâne de văzut cine pleacă acasă cu șansele în buzunar și cine iese din ecuația acestui sezon. Tu ce zici? Te simți gata să pariezi pe un astfel de meci? Înregistrează-te aici și începe-ți cariera de parior!

Victoriile mari rămân în memoria fanilor!

Cele mai frumoase victorii ale echipei de suflet vor dăinui întodeauna în memoria colectivă a adevăraților suporteri. Semifinala FA Cup a sezonului 1990-1991 a fost marcată de unul dintre cele mai apreciate derby-uri ale fotbalului englez (The North London Derby). Meci care s-a finalizat cu victoria extraordinară a celor de la Spurs (3-1) în fața Tunarilor de la Arsenal. O semifinală câștigată și un punct în plus la bilanțul victoriilor. Anul 2004 a fost și el marcat de un SuperMeci între cele două combatante. Tunarii și-au luat revanșa pentru toate înfrângerile de până atunci, după o victorie cu 5-4 în fața celor de la Tottenham, fiind meciul în care s-au înscris cele mai multe goluri din istoria acestui derby. Astăzi, miza e la fel de mare, iar orice gol înscris poate fi decisiv pentru cele două echipe. Bobby Smith, Emmanuel Adebayor sunt cei mai mari golgheteri ai derby-ului de Londra, însă tancul Harry Kane are șansa să-i depășească pe aceștia în partida din acest weekend. Cine crezi că va câștiga?

Orgoliul, miza supremă a marilor rivale!

Calificarea e întodeauna un target pentru formațiile din Premier League, însă când vine vorba de meciurile jucate “la sânge”, nimic nu e mai important decât orgoliul jucătorilor. Tunarii de la Arsenal conduc detașat acest meci, având 77 de victorii, în timp ce formația antrenată de Jose Mourinho are doar 58 de victorii. Diferența este consistentă, însă cu pași mici se construiesc faptele mari, iar Tottenham are astăzi ocazia să reducă din diferența apăsătoare de victorii și să-și demonstreze superioritatea în fața adversarilor. Ultimele două dueluri s-au terminat la egalitate, dar de data aceasta, lanțul ghinionului trebuie rupt și tabela de marcaj dată peste cap de reușitele vedetelor. Crezi că va reuși Tottenham să reducă din diferența de victorii?

Un cartonaș încasat, un bilet câștigat!

Sufletele de războinici și dorința de a fi cei mai buni sunt confirmate și de statisticile celor două echipe londoneze. Tunarii de la Arsenal sunt, în continuare, cea mai agresivă echipă din Premier League, având o medie 2.15 cartonașe per/meci și un total de 73 de cartonașe, în acest sezon. La o mica diferență, pe poziția secundă, se află formația celor de la Spurs, cu o medie de 2.05 cartonașe per/meci.  Presiunea jocului va fi resimțită în stilul de joc al celor două rivale, iar într-un astfel de derby, pariul pe cartonașe pare alegerea perfectă pentru a obține câștigurile meritate. Statisticile sunt de partea ta, ai curaj să pui pariu că și de data aceasta, ambele formații londoneze vor juca agresiv, mai ales că vorbim și despre un derby de tradiție? Vezi aici oferta de Pariuri Speciale pentru The North London Derby!

Ce zici de pariul pe șuturi? 

Să șutezi către poartă din fața acesteia nu-i nimic impresionant, dar să poți trimite prinde cadrul porții din orice poziție, e o performanță remarcabilă. Ei bine, putem spune tare și răspicat “Cele două echipe au SuperJucători!”. Capabile să trimită orice balon pe spațiul porții, cele două formații au o medie impresionantă de 11, respectiv 12 șuturi pe poartă per/meci. Cu un total de 23 de șuturi, un pariu pe acestea pare mai mult decât potrivit pentru SuperDerby-ul din acest weekend. Vezi cu ce cote te surprindem și pentru acest meci și alege cele mai bune opțiuni de pariere pentru biletul tău! Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

Formații posibile

Arsenal (3-4-3): Martinez; Mustafi, Luiz, Kolasinac; Bellerin, Ceballos, Xhaka, Tierney; Saka, Lacazette, Aubameyang.

Tottenham (4-3-3): Lloris; Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Lo Celso, Winks, Sissoko; Lamela, Hary Kane, Bergwijn.

Jucători absenți

Arsenal- Calum Chambers,Tyreece John-Jules, Bernd Leno, Pablo Mari, Martinelli, Eddie Nketiah, Matteo Guendouzi, Mesut Ozil

Tottenham- Dele Alli, Eric Dier, Juan Foyth, Japhet Tanganga

Pune mâna acum pe Bonusul de Bun Venit!

Trăiește și mai intens meciurile din Premier League! Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

SuperMeci în Serie A! Atalanta nu a mai învins-o pe Juventus, în campionat, din 2001

SuperBătăliile finale pentru Europa în Premier League, Serie A și La Liga! Vezi situația și pariază informat!

Cele mai frumoase Petrolul - Rapid! Titlul giuleștenilor din 1967 și victoria prahovenilor din Cupă, în 1995, sunt borne istorice

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează