GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMeci în Serie A! Atalanta nu a mai învins-o pe Juventus, în campionat, din 2001

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 15:59 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 16:02

Autor: Ionuț Tătaru

Juventus părea scăpată în câștigătoare a titlului, al nouălea la rând, dar eșecul de pe San Siro, 2-4 cu AC Milan, păstrează un oarecare suspans pentru finalul sezonului din Serie A. 

Lucrurile s-ar putea complica pentru liderul din Italia, în acest weekend, când la Torino merge cea mai în formă echipă a campionatului: Atalanta. În funcție de rezultatul partidei care se dispută sâmbătă, de la ora 22:45, vom ști dacă în ultimele runde vom avea parte de o cursă pentru Scudetto. Cu un succes în fața bianconerilor, La Dea s-ar apropia la 6 puncte de Juve. Alege-ți favoriții, urmărește-i LiveStream pe site sau în aplicație și plasează pariul câștigător. Deschide cont și pariază online la Superbet!

REVIN DE LIGT ȘI DYBALA 

După ce Lazio a pierdut surprinzător la Lecce (1-2), iar Juve conducea cu 2-0 la Milano, se părea că actuala ediție din Serie A e practic încheiată. Doar că Milan a revenit fantastic și a marcat de patru ori în doar 18 minute, pentru o victorie pe cât de spectaculoasă, pe atât de importantă. 

Torinezii dădeau senzația că sunt în control, dar ceea ce s-a întâmplat pe San Siro i-a făcut să-și pună anumite întrebări. Asta deși Maurizio Sarri a încercat să ascundă dezamăgirea și îngrijorarea. „Am jucat 60 de minute la un nivel de clasă mondială, dar apoi am dispărut de pe teren timp de un sfert de oră. Nu stăm să ne gândim foarte mult la asta, ne-ar folosi puțin spre deloc. Un asemenea black-out se întâmplă mai des în acest moment particular. Pentru toată lumea e un moment dificil din punct de vedere fizic și mental, cu antrenamente care au loc la temperaturi extrem de mari”, a spus tehnicianul campioanei Italiei. Vezi aici toată oferta pentru etapa din SerieA!

Prăbușirea lui Juve a fost explicată și prin absențele lui De Ligt și Dybala, ambii suspendați cu Milan. Însă cei doi vor fi pe teren în weekend, alături de Cristiano Ronaldo, care a înscris și împotriva rossonerilor și a punctat în fiecare meci disputat în Serie A după reluarea sezonului. Astfel portughezul continuă duelul său de la distanță cu Ciro Immobile, pentru titlul de golgheter. Vârful lazial mai are acum un avans de doar 3 goluri față de starul „Bătrânei Doamne”: 29-26. 

ATALANTA, LA FEL CA BAYERN MUNCHEN ȘI REAL MADRID 

Nimeni nu reușește să o oprească pe Atalanta, după reluarea sezonului. De altfel, squadra lui Gian Piero Gasperini face parte dintr-un grup select, alături de Bayern Munchen și Real Madrid: singurele care s-au impus în toate partidele disputate după pauza provocată de pandemie. 

Miercuri, bergamascii au învins-o pe Sampdoria cu 2-0 și au îmbunătățit recordul de victorii consecutive al clubului în Serie A - 9. Dacă luăm în considerare și partidele din Liga Campionilor, sunt 11 succese la rând pentru La Dea. 

În ciuda seriei excelente, Gasperini evită să discute deschis despre titlu, asta deși o victorie a echipei sale la Torino ar dinamita finalul sezonului în Italia. „Cuvântul Scudetto nu ne poate răsuna în minte, pentru că titlul este în mâinile lui Juve și, indiferent de rezultatul de sâmbătă, Juve rămâne echipa cea mai puternică. Noi mergem înainte treptat, ne interesează să obținem confirmarea matematică a locului de Liga Campionilor și, dacă e posibil, să le depășim pe Inter și Lazio”, a spus antrenorul Atalantei. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

MURIEL, DIN NOU DECISIV? 

Dacă Sarri se bazează pe tandemul Ronaldo-Dybala, principala armă ofensivă a oaspeților ar putea veni de pe bancă. Luis Muriel nu e anunțat titular la Torino, însă columbianul e golgheterul echipei în acest sezon de Serie A, cu 17 goluri, iar 10 dintre ele le-a marcat din postura de rezervă. Un record pentru campionatul italian, de când se acordă 3 puncte la victorie. 

Sud-americanul a înscris și în ultima rundă, contra Sampdoriei, când a intrat pe teren în repriza a doua și a stabilit rezultatul final.

JOACĂ LA SUPERBET.RO ȘI OBȚINE BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile din campionatul italian. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Cele mai frumoase Petrolul - Rapid! Titlul giuleștenilor din 1967 și victoria prahovenilor din Cupă, în 1995, sunt borne istorice

Vezi cele mai bune Pariuri Speciale pentru The North London Derby: Tottenham-Arsenal! Tu cum îți faci biletul?

Serie B poate fi o ligă de cel mai înalt nivel al câștigului! Pariază pe ea la Superbet.ro și supertrăiește meciurile românilor noștri!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează