GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Serie B poate fi o ligă de cel mai înalt nivel al câștigului! Pariază pe ea la Superbet.ro și supertrăiește meciurile românilor noștri!

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 15:46 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 16:10

Autor: Alex Molico, Superbet

Cu un lider deja promovat, dar cu mai mult de jumătate dintre echipe angrenate în luptele pentru locul doi care duce direct în Serie A, locurile 3-8 care duc în barajul pentru promovare, dar și pentru locurile din hora retrogradării, Serie B propune și azi o etapă în care poți afla diseară la miezul nopții câți SuperBani faci! Deschide cont la Superbet.ro și încasează Bonusul de Bun Venit Online, care poate ajunge până la 1.200 Lei!

 

Speciale și Cash Out pe toate meciurile din Serie B

Superbet respect această ligă și pasiunea jucătorilor români care sunt atrași de fotbalul Italian. Cele mai populare speciale, pe total Cornere și total cartonașe au cele mai bune cote la Superbet. În plus, pariurile pe Final, Pauză-Final, Prima Repriză, A Doua Repriză, Pauză sau Final, Primul gol, Repriza cu Mai multe Goluri, Scor Corect, precum și alte tipuri pe care poate uneori îți pui banii au și opțiunea Cash Out. Ea îți dă posibilitatea să îți controlez pariul și să închizi biletul înainte de finalul meciului, dacă ești mulțumit de nivelul la care a ajuns câștigul tău, sau dacă vrei să oprești un bilet mai puțin inspirat. Vezi aici toată oferta pe Serie B!

Start la 19:00

Primul meci e de la 19:00 între cea mai ieșită din formă echipă, Juve Stabia (în picaj după 4 înfrângeri consecutive) și Entella (și ea o echipă chinuită, păcălită poate de poziția călduță pe care se află: locul 11 între cele 20 de echipe din eșalonul secund al fotbalului italian). Entella a marcat de fiecare dată cel puțin două goluri în poarta lui Juve Stabia în meciurile directe. Vezi cota pe O2+ (oaspeții înscriu minim două goluri). Instalează cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România și pariază de oriunde ești pe toate meciurile care te interesează!

9 meciuri de la 22:00

De la 22:00 se joacă celelalte 9 meciuri. Cel mai deschis poate fi partida dintre Benevento (locul 1) și Venezia (locul 14). Gazdele au tranșat matematic promovarea și acum doar se antrenează pentru Serie A. Pentru oaspeți, victoria poate fi decisivă la finalul sezonului, în economia salvării de la retrogradare. Ce spui, iei 2 (victorie Venezia acasă la Benevento)? 

Pordenone și Cittadella o vânează pe Crotone, echipa care ocupă azi locul 2, care asigură promovarea directă în Serie A. Din acest motiv, derby-ul etapei e duelul dintre Cittadella (locul 4, 52 de puncte) și Crotone (locul 2, 55 puncte). În tur, a fost 1-1. Crotone vine însă după o victorie de mare moral, cu 3-0 în fața liderului Benevento (de drept, echipă fără motivație în această ultimă parte a sezonului).  4 X-uri în ultimele 5 meciuri directe dintre Cittadella și Crotone. Prindem și diseară încă un egal? Meciul are o miză apăsătoare: cursa pentru promovarea directă în Serie A.

Și Pordenone (locul 3, 52 puncte) speră la X în meciul mai înainte amintit. Pordenone are meci acasă cu locul 9, Pisa. Meciul va fi unul în care PsFX pare un pariu obligatoriu de luat pe un bilet. Și Pisa e obligată să se țină tare. Acum e la egalitate de puncte cu Chievo, locul 8, ultimul care duce în barajul pentru promovarea în Serie A. 

Chievo merge la Cremonese, echipă aflată la numai 1 punct deasupra locurilor de Play Out. Norocul lui Cremonese este că azi și Ascoli (acasă cu Salernitana, echipă care trage să se mențină între primele 8 locuri) și Juve Stabia au meciuri dificile.

Ce ne fac românii din divizia secundă italiană?

Faptul că 90% din etapă se joacă la aceeași oră crește adrenalina la care se trăiește Serie B. Vom putea afla și cum se încheie seara pentru românii noștri. După cum se vede din infografic, cel mai bine stă Marius Marin, un timișorean de 21 de ani ce poartă numărul lui Cruyff pe tricou. El a marcat în chiar etapa trecută și s-ar putea să ajungă unul dintre numele pe care să le vedem și în echipa reprezentativă a țării noastre. 

Poate chiar va reuși să evite un debut precum a fost cel al lui Mogoș (om de bază la Cremonese), care a avut un prim meci de coșmar jucând cu tricolorul la inimă, împotriva Suediei pe 15 noiembrie, în toamna trecută. În Serie B, el trage să se salveze, la fel cum fac și Sergiu Suciu (Venezia), Vlad Dragomir & Romario Benzar (Perugia). Cel mai experimentat dintre ei în această divizie e Sergiu Suciu, un român de 30 de ani, care e deja de 12 ani în Italia unde jucat pentru Torino, Legnano, Gubbio, Juve Stabia, Crotone, Lecce, Cremonese și Pordenone. 

Dintre românii aflați în Serie B, cel mai sus părea că va ajunge Vlad Dragomir. Zborul e momentan frânt fiindcă evoluează în acest eșalon inferior, dar la numai 21 de ani mai are o carieră întreagă în față. Poate se va ambiționa când își va aminti că englezii îi spuneau că va fi noul Toni Kroos. Chiar legendarul Arsene Wenger l-a comparat cu cel mai tânăr debutant din istoria lui Arsenal, Jack Wilshere: "Vlad Dragomir este un băiat din România, care este alături de noi de câţiva ani. Este un număr 10, în stilul lui Wilshere, stângaci şi creativ”. Sperăm să revină acolo, Dragomir! Să facă diferența în Serie B și să fie remarcat pentru a reporni ascensiunea spre o echipă de top.

Trăiește cel mai fierbinte final de sezon din Serie B online și în agențiile Superbet!

Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

SuperMeci în Serie A! Atalanta nu a mai învins-o pe Juventus, în campionat, din 2001

Cele mai frumoase Petrolul - Rapid! Titlul giuleștenilor din 1967 și victoria prahovenilor din Cupă, în 1995, sunt borne istorice

Vezi cele mai bune Pariuri Speciale pentru The North London Derby: Tottenham-Arsenal! Tu cum îți faci biletul?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează