GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi cele mai tari meciuri ale ultimei etape din Bundesliga! 90 de minute de foc azi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 18:19 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 18:19

Au trecut aproape 60 de ani de când Bundesliga aduce zâmbetul pe chipurile milioanelor de suporteri din toată lumea. Peste 56 de echipe s-au bucurat de fantezia fotbalului primei ligi germane, iar astăzi bifăm încă un sfârșit de sezon fantastic și plin de emoție pentru pariorii de pretutindeni. Finalurile spectaculoase sunt preferatele noastre, mai ales când calificatele în cupele europene, salvatele și retrogradatele se decid în ultima etapă, iar echipele sunt gata să dea totul pe teren pentru a obține victoria. Cele mai frumoase momente trebuie marcate cu câștiguri pe măsură, de aceea, oferta Superbet îți pune la dispoziție cele mai generoase cote pentru cele mai bune pariuri. Vezi care sunt echipele care încă mai au o șansă la calificare și alege cele mai bune opțiuni pentru meciurile favoritelor tale. Vrei să-ți începi cariera de parior? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe favoritele tale!

Big Four-ul din Bundesliga, ținta celor de la Leverkusen!

Prezența în Bundesliga e cea mai mare dorință a echipelor germane, însă doar 18 ajung să performeze în fiecare sezon, luptându-se pentru un loc cât mai favorabil în clasament. Big Four-ul din Bundesliga este aspirația marilor echipe, însă doar cei mai buni ajung să ocupe un loc fruntaș într-un campionat în care fotbalul se joacă la intensitate maximă, iar golurile se marchează la foc automat. Aflată la două puncte de ultimul bilet pentru Liga Campionilor, Leverkusen e gata s-o înfrângă pe Mainz, în speranța că Bătrâna Doamnă, Hertha Berlin, îi va surprinde cu un rezultat favorabil împotriva Prusacilor de la Monchengladbach. Situația e comlicată pentru formația antrenată de Peter Bosz, însă speranța moare ultima, mai ales în fotbal, unde totul e posibil chiar și în cele mai neașteptate momente. Alege dintre cele mai bune opțiuni de pariere și pune bilet pe favorita ta! Vezi aici oferta de pariuri pentru Bundesliga!

Visul poate deveni realitate pentru Hoffenheim!

Formația celor de la Hoffenheim a avut un parcurs excelent până în prezent. Sezonul trecut, poziția a 9-a din campionat nu le-a oferit prea multe, însă acum, Europa îi asteaptă cu brațele deschise. Aflată pe poziția a 7-a, la egalitate de puncte cu Lupii de la Wolfsburg, Hoffenheim mai are un singur obstacol de trecut pentru a avea o șansa la calificarea directă în faza grupelor Europa League. Parca finalul dificil le-a fost predestinat ambelor echipe. Hoffenheim trebuie să obțină măcar un rezultat de egalitate pentru a spera la o posibilă calificare directă în grupe, locurile 5 & 6 în Bundesliga, iar Lupii de la Wolfsburg trebuie să-și ascută colții pentru a nu fi îmblânziți de campioana bavareză. Deși titlul este asigurat în acest sezon, orgoliul jucătorilor antrenați de Hans Dieter Flick nu le va permite nicio secundă să lase garda jos în această ultimă etapă. Tu cine crezi că va merge direct în grupele Europa League?

Cine se salvează de la retrogradare?

Din nefericire pentru mica echipă din Paderborn, aceasta se întoarce de unde a venit, în liga secundă, însă Bremen și Dusseldorf încă se mai luptă pentru locul de baraj pentru rămânerea în Bundesliga .Aflată la două puncte în spate de locul dorit, Werder Bremen trebuie să încheie sezonul cu o SuperVictorie în fața celor de la Koln pentru a spera la o posibilă salvare de la retrogradare. Când retrogradarea îți bate la ușă, ambiția jucătorilor se dublează, de aceea, Dusseldorf va face tot posibilul să facă măcar un egal cu istorica echipă a celor de la Union Berlin. Indiferent de rezultatele echipelor, cel mai câștigat poți fi chiar tu dacă profiți la maxim de pariurile pentru meciurile din Bundesliga. Pune bilet acum și trăiește la maxim spectacolul ofensiv al fotbalului german!  

ÎNCASEAZĂ BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile de poveste din Bundesliga. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperJoacă online! Dar profită și de Pariul Șansă, reintrodus de azi în agențiile Superbet, pentru ca tu să ai o SuperVară!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Real sau Barcelona? Juventus sau Lazio? Pariază la Superbet pe campioanele din La Liga și Serie A

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează