GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Real sau Barcelona? Juventus sau Lazio? Pariază la Superbet pe campioanele din La Liga și Serie A

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 15:11 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 19:18

Premier League și Bundesliga și-au desemnat deja campioanele, astfel că toți ochii se îndreaptă acum spre La Liga și Serie A. În ambele ligi vom asista la o cursă în doi, iar finish-ul se anunță spectaculos.  Deschide cont la Superbet și prinde cea mai bună ofertă pe meciurile din La Liga și Serie A

Umăr la umăr între Real Madrid și Barcelona 

Marile rivale din Spania pornesc în ultimele 7 etape de pe poziții egale. Real Madrid și Barcelona au câte 68 de puncte, dar formația pregătită de Zinedine Zidane are avantajul duelurilor directe, în care a obținut 4 puncte din 6. 

În plus, de la reluarea sezonului, Real pare echipa mai în formă. A anulat avantajul de două puncte al catalanilor și a obținut 4 victorii din 4, cu un scor general de 10-2. În schimb, rivalii din Barcelona au arătat solid în defensivă, lucru confirmat de faptul că nu au luat gol în ultimele 5 etape. 

Descoperă pariurile Speciale pe La Liga și pune biletul câștigător

Din punct de vedere al programului, avantajul pare să fie tot de partea madrilenilor. Cel mai dificil meci e deplasarea de la Bilbao. În schimb, Barcelona trebuie să o primească pe Atletico Madrid și are deplasări dificile la Vigo și Villarreal. 

Juve s-a desprins de Lazio

Prima etapă completă disputată în Serie A după pauza forțată de pandemia de coronavirus a adus desprinderea lui Juventus în fruntea ierarhiei. Campioana ultimelor 8 sezoane a câștigat la Bologna, scor 2-0, în timp ce Lazio a pierdut la Bergamo, 2-3 cu Atalanta. După 3-3 acasă cu Sassuolo, Inter a rămas la 8 puncte în urma bianconerilor și poate fi considerată ieșită din calculele pentru Scudetto.

În ciuda avansului luat de torinezi, lupta pentru titlu rămâne deschisă. Formația pregătită de Maurizio Sarri mai are de jucat derby-ul cu Torino (acasă), cu Milan (în deplasare), precum și duelul direct cu Lazio, pe teren propriu. Echipa din capitala Italiei a câștigat cele două confruntări din acest sezon, în campionat și în Supercupa Italiei, astfel că va merge cu încredere la Torino. 

Vezi cele mai bune cote pe meciurile din Serie A, la Superbet

La fel de adevărat este și că și lazialii au un program dificil până la finalul sezonului. Pe lângă partida cu Juve, squadra lui Simone Inzaghi se va mai deplasa la Verona și la Napoli (în ultima etapă), iar pe Olimpico o va primi pe Milan. 

Cine vor fi golgheterii în Spania și Italia?

Pe lânga lupta pentru titlu, în La Liga și Serie A e de urmărit și cursa pentru titlul de golgheter. Echipele care au ca obiectiv câștigarea campionatului dau și cei mai buni marcatori. 

În Spania, Leo Messi are un avans de 4 goluri față de Karim Benzema (21-17), în timp ce în Italia lupta se dă între Ciro Immobile (27 de goluri), care e în cursă și pentru Gheata de Aur, și Cristiano Ronaldo (22 de goluri). La Superbet.ro ai și streaming pe meciurile din Spania și Italia și îi poți vedea pe Messi și Ronaldo în fiecare joc! 

ÎNCASEAZĂ BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile din Spania și Italia. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperJoacă online! Dar profită și de Pariul Șansă, reintrodus de azi în agențiile Superbet, pentru ca tu să ai o SuperVară!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Fructifică la maximum ultima etapă din Germania, lupta pentru titlu în Spania, România și Turcia, dar și emoțiile din FA Cup!

Vezi cele mai tari meciuri ale ultimei etape din Bundesliga! 90 de minute de foc azi!

SuperForțele joacă în deplasare în Sferturile Cupei Angliei! Vezi meciurile la Superbet.ro și prinzi SuperBilete!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează