GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fructifică la maximum ultima etapă din Germania, lupta pentru titlu în Spania, România și Turcia, dar și emoțiile din FA Cup!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 18:29 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 18:29

Ultimul weekend din iunie se joacă la Superbet în mare stil. Ne luăm la revedere de la un campionat de top, aflăm dacă în unele ligi se mai prelungește suspansul sau favoritele ucid lupta la titlu, dar și cine trage la promovare în eșaloanele secunde din vestul Europei. 

Deschide cont la Superbet sau vino în agenții și creează-ți biletul tău fantastic, din sutele de meciuri de fotbal care populează oferta!

Auf Wiedersehen!

Mai aveți la dispoziție doar ziua de sâmbătă pentru a paria pe spectaculoasele meciuri din Bundesliga. Bayern a măturat tot în prima ligă germană, dar multe au rămas totuși în suspans până etapa cu numărul 34, ultima. Borussia Monchengladbach și Bayer Lverkusen vor afla doar după ultimul fluier al sezonului care dintre ele merge în Liga Campionilor și care în Liga Europa, primii având prima șansă. De asemenea, Werder Bremen va încerca s-o detroneze pe Dusseldorf de pe locul de baraj, salvarea directă nemaifiind posibilă pentru niciuna. Nu uitați nici de lupta din Bundesliga 2, de unde Bielefeld a promovat deja direct, Stuttgart e și ea ca și intrată în prima ligă, dar unde Hamburg și Heidenheim se bat încă pentru locul de baraj în această ultimă etapă, care se va juca duminică.

Apoi, la Istanbul e război, liderul Basaksehir și campioana Galatasaray confruntându-se duminică într-un meci care poate decide titul. Trabzonspor are meci mai ușor, cu Ankaragucu, și poate profita de acest duel, iar Șumudică și ceilalți români de la Gaziantep au meci acasă, cu Antalyaspor. 

Pariază la Superbet și pe CFR Cluj – U Craiova, meciul vedetă din primul eșalon românesc în acest weekend. Acesta poate decide titlul încă din prima jumătate a play-off-ului sau poate comprima clasamentul.

Juventus nu mai are voie să rateze titlul

Lazio a clacat la primul meci de după reluare, 2-3 la Atalanta, și a rămas la 6 puncte în spatele lui Juventus. Torinezii au acum drum lin spre titlu, iar 3 puncte cu Lecce, vineri, în deschiderea etapei, pare de la sine înțeles. Lazio primește sâmbătă vizita Fiorentinei și trebuie să câștige pentru a nu capota atât de repede, în timp ce AC Milan – AS Roma este șocul zilei de duminică în Serie A. Inter, după o nouă gafă impardonabilă în campionat, 3-3 cu Sassuolo, nu mai poate spera decât să se mențină în Top 4 și nu are voie să piardă meciul de la Parma.

Superbet vă supune atenției și luptele din Serie B, de vineri seara, când se joacă toate cele 10 partide are rundei cu numărul 30. X-ul e lege în Serie B. Ghicești unde iese vineri?

Benevento este ca și promovată, în timp ce lupta pentru celălalt loc de acces direct în Serie A se dă între Crotone, Frosinone și Spezia. 

Real Madrid și Barcelona se duelează de la distanță

Spania este un alt campionat în care suspansul este maxim în toate zonele clasamentelor primelor două ligi. Real și Barca sunt la egalitate de puncte și campioana va fi decisă la fotografie. Ambele joacă în această etapă în deplasare, pe terenul unor echipe din subsolul clasamentului, Espanyol, respectiv Celta Vigo. Etapa din La Liga se deschide însă în Andaluzia, cu Sevilla – Valladolid, și se încheie luni cu Getafe – Sociedad, luptă directă pentru Liga Campionilor.

Aruncați un ochi și pe Liga Adelante, acolo unde primele două clasate și-au luat avânt spre promovare și joacă acasă, cu Tenerife și Huesca. La Superbet ai cotă peste 4,50 pentru victoriile ambelor!

Granzi vs. pitici în FA Cup

Nu uitați nici de duelurile din sferturile FA Cup, care vă propun 4 lupte între ultimele 4 câștigătoare ale trofeului și 4 cenușărese care speră la minuni. Cele două echipe din Manchester și cele două din Londra joacă în deplasare, la Norwich, Leicester, Sheffield și Newcastle. Cu Liverpool deja campioană și cu mâna pe cel mai important trofeu al sezonului, lupta pentru FA Cup va fi cu atât mai aprigă. Tot în Anglia aveți și duelurile pentru promovarea din Championship. Leeds – Fulham este derby-ul rundei cu numărul 39, meci care se va juca sâmbătă, de la ora 17:00. De la aceeași oră, dar în Țara Galilor, Swansea e obligată s-o învingă pe ultima clasată, Luton, pentru a se apropia de play-off.

Superbet oferă o SuperCotă pentru victoria galezilor în fața lui Luton: 1,70! Nu există gazdă mai favorită decât Swansea în această etapă din Championship.

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maxim un nou weekend minunat în fotbalul european, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Vino online sau în agenții, acolo unde te așteptăm să joci în SuperSiguranță! Și unde ai din nou la dispoziție și Pariul șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Real sau Barcelona? Juventus sau Lazio? Pariază la Superbet pe campioanele din La Liga și Serie A

Vezi cele mai tari meciuri ale ultimei etape din Bundesliga! 90 de minute de foc azi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează