GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi cine sunt favoriții lui Mihai Leu la Hungaroring și află Superdetaliile care te ajută să pariezi informat!

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 16:37 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 20:50

Ambasadorul Superbet Mihai Leu este un fan al Marelui Circ și a fost de mai multe ori la Marele Premiu al Ungariei, mai ales în era în care scuderia Ferrari domina competiția. "În perioada în care Raliul Aradului era și etapă în campionatul ungar, participam anual la etapa de Formula 1. Atunci, Ferrari nu avea rival, acum cei de la Mercedes clar sunt favoriți. Foarte greu să îi bată cineva în prezent", a spus Leu despre etapa unde Mercedes are cota 1.25 să își adjudece victoria la echipe, cota Superbet pentru un triumf al unui monopost Ferrari fiind 33.00! Vezi toată oferta Superbet la cote mărite pentru Marele Premiu al Ungariei!

Campionul național absolut de raliuri și viteză în coastă, Mihai Leu, îl vede pe Lewis Hamilton mare favorit pentru a câștiga a treia etapă a sezonului din Formula 1, care se va desfășura în acest weekend pe circuitul de la Hungaroring. Pilotul din Campionatul Național de Viteză în Coastă consideră că învingătorul din calificări va reuși să își treacă în cont și victoria în Ungaria. "Hungaroring e un circuit care nu are foarte multe porțiuni pentru depășire, iar cine pleacă din pole position, clar va porni cu prima șansă să câștige și cursa", a mai afirmat campionul înaintea calificărilor de sâmbătă, unde cota pentru ca Hamilton să obțină cel mai bun timp în calificări este de 1.85Găsești cele mai bune cote pentru calificările de la Hungaroring aici!

Cu șapte victorii în Marele Premiu al Ungariei, Hamilton are cota 1.70 pentru a obține un nou succes, care să-l readucă în fotoliul de lider al sezonului. "Dintre cei doi piloți de la Mercedes, care sunt în opinia mea și primii cu șanse la titlu, îmi place Bottas, pentru că avem același număr pe mașina de concurs, 77, însă clar Hamilton este mai bine cotat. Are și experiența imensă și cred că e și favoritul scuderiei", a mai spus Leu despre Bottas, cotat cu șansa a doua la victorie (4.00 cota Superbet)Deschide cont și bucură-te de pasiunea pentru Formula 1 cu pariuri câștigătoare plasate la Superbet.ro!

"Tehnologia face diferența în motorsport, iar acum Hamilton beneficiază de cele mai bune opțiuni. Valorile piloților din Formula 1 sunt foarte apropiate, dar scuderia Mercedes pare să nu facă nicio greșeală din punct de vedere tehnic. Îmi e greu să cred că mai poate emite cineva pretenții la titlu", este opinia lui Leu, care speră să îl vadă pe Max Verstapen pe podium în Ungaria, olandezul având o cotă de 4.20 pentru o clasare în Top 3. Instalează acum gratuit aplicația care se folosește de SuperTehnologie pentru ca tu să poți paria mereu informat, de oriunde ești, pe sporturile preferate!

A treia etapă din Campionatul Mondial de Formula 1 se va desfășura duminică pe circuitul Hungaroring, urmând să aibă un total de 70 de ture. Hamilton deține recordul de succese în Ungaria, cu 7, 3 în ultimele 4 ediții, în vreme ce singurul pilot activ care s-a mai impus în Ungaria este Vettel, prima oară în 2015, a doua și ultima oară în 2017. 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alin Huiu

Roma – Inter, derby între echipele cu „lipici” la români

Secretele Realului pentru probabila câștigare a celui de-al 34-lea titlu din istorie și al doilea din era Zizou

Doar Bielsa a crezut în promovarea lui Leeds. Maradona a făcut-o pe Napoli campioană, iar Abreu a bătut scăriță un penalty la Mondial

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează