GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ziua a doua de la SuperMondial vine cu un SuperPachet pe Superbet!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 14:08 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 14:08

Anglia - Iran (Grupa B, de la ora 15:00), Senegal - Olanda (Grupa A, de la 18:00) și SUA - Țara Galilor (Grupa B, de la 21:00) sunt cele trei SuperMeciuri programate în a doua zi de SuperMondial. Asistăm la debutul Angliei și al Țărilor de Jos, două dintre favoritele la marele trofeu, iar Senegalul, fără Sadio Mane, va trebui să confirme statutul de outsider așteptat să strălucească. SUA - Țara Galilor e meciul foarte echilibrat al unei SuperZile de fotbal pe Superbet, unde poți sta conectat la acțiunea din Qatar cu SuperAvantaj, SuperProno, SuperPariuri și multe surprize!

Ai o SuperȘansă la Mondial: 40 Lei FreeBet + 200 Rotiri Gratuite la Shining Crown!

Anglia - Iran: meciul echipelor de SuperAvantaj din preliminarii

"It's coming home", refrenul atât de îndrăgit de fanii englezi revine în trend odată cu debutul naționalei lui Gareth Southgate la SuperMondial. Anglia vine după finala de la EURO, își are locul bine cimentat pe lista favoritelor Cotelor Superbet (cotă 10 pentru un al doilea triumf din istorie) la câștigarea trofeului, are în Harry Kane un SuperGolgheter gata să intre în istorie și să obțină a doua Gheată de Aur la marea competiție fotbalistică, dar și statutul de favorită certă în fața Iranului. Totuși, asiaticii au unele argumente!

Din punct de vedere al SuperAvantaj, promoția cu care câștigi mai devreme pe Superbet la SuperMondial, Anglia și Iran sunt două dintre echipele care au stat cel mai bine în preliminarii. Englezii au ajuns să conducă la două goluri diferență în șapte meciuri din zece, în timp ce Iran a dominat la rândul ei, ajungând fie la 2-0, fie la 3-1 în nu mai puțin de opt ocazii. Dacă din punct de vedere istoric și fotbalistic Anglia are prima șansă, Iranul îl va scoate în față pe Taremi, golgheterul lui FC Porto, și va încerca să ia un start perfect în Qatar.

SUA - Țara Galilor sau șansa ta la SuperProno!

SuperProno, cel mai tare concurs gratuit de pronosticuri din România, a debutat în forță, duminică, la meciul dintre Qatar și Ecuador (0-2), partidă în care jucătorii inspirați, care au răspuns corect la cele șase întrebări, s-au ales cu câte 2.858 lei! Luni, e rândul partidei SUA - Țara Galilor (ora 21:00) să-și aștepte câștigătorii.

Pulisic și Bale conduc cele două ofensive, iar meciul e văzut de specialiști drept unul esențial pentru calculele calificării în Grupa B. Ce ne așteaptă pe stadionul "Ahmad bin Ali"? Cel mai probabil o luptă în adevăratul sens al cuvântului, genul de meci pentru care a fost înființat SuperMondialul! Ce te așteaptă pe tine? O nouă șansă la a-ți lua partea din cei 100.000 de lei puși în joc la SuperProno. Cele "șase norocoase", a se citi întrebările care pot aduce SuperCâștiguri, sunt: Cine va câștiga meciul? Câte goluri se vor marca în meci? Care va fi numărul total de cornere al primei reprize? Câte cartonașe galbene vor fi în prima repriză? Câte ofsaid-uri vor fi în meci? Care va fi numărul total de șuturi pe poartă în meci? Răspunde corect și intră pe lista câștigătorilor!

Senegal - Olanda: să fie spectacol!

Între meciurile din Grupa B, Senegalul și Olanda vor avea ocazia de a se înfrunta pentru prima dată în istorie și a-și etala stilurile pe alocuri inconfundabile. Croită pe o filosofie izvorâtă din pasiunea nebună a lui Johan Cruyff pentru jocul de fotbal, Olanda redevine forța de luat în seamă din ultimele decenii, iar întoarcerea la SuperMondial o găsește într-un moment bun, cu o generație talentată și dătătoare de speranțe.

De partea cealaltă, Senegalul e campioana Africii, joacă un fotbal bazat pe viteza oamenilor de la mijlocul terenului în sus și pe robustețea și siguranța unei apărări care, în trecut, era punctul slab al fotbalului african. Fără Sadio Mane, Senegalul trebuie să pună munca în echipă pe primul loc și să demonstreze încă de la primul meci că fotbalul din Africa are ingredientele necesare pentru a deranja marile națiuni europene.

Din punct de vedere al SuperPariurilor, Senegal - Olanda aduce cote de la 1.00 la 1.000. Combină inteligent evenimentele din meci, alege inspirat și ia un start de nota zece la SuperMondial!

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close